roadless
Community
Bende bir ara bir iki likitle idare edeyim dedim ama 6 ay sonra bikmaya başladım hep aynı likitler bir süre sonra bıkkınlık veriyor, e sigarayı uzun (4-5) yıl kullananlarda görülen sendromlar var ya komple ateşli/cereyanlı hepsini bırakıyor yada atesliye dönüyor, benim gözlemim de esigarayla devam etmek isteyenlerin sürekli heyecanı güncel tutmaları bu yeni atomizer olur, yeni mod olur yeni likit olur, bir şekilde monotonu kırmak lazımOhoooo, don't die my donkey don't die ????
Eskiden olsa neyse de artık aşırı üşeniyorum böyle şeylerde yahu.
Eldeki bütün 10, 20, 30ml plastik ve cam şişeleri attım. 2 battal boy çöp poşeti kadar malzeme attım çöpe. Evdeki 1 oda full likit zırvaları ile doluydu şimdi mis gibi oldu???? Herkese tavsite ederim????
Artık 100ml şişelerde bir Soho bir de Bademli Tribeca yapıyorum oh miss bir kaç ay keyfime bakacağım. Artık elde 60-70 çeşit aroma da yok, maksimum 10 çeşit, 5i zaten Tribeca için, saatlerce oturup değişik reçeteler oluşturma ve bütün günümü o reçetelerdeki likitleri yapmaya harcamak yok artık. Aç dök karıştır 6 haftada hazır ????
Umarım hepiniz 'happily ever after' likitinizi bulur keyfinize bakarsınız.
Not: Arada diy kit kaçak et iyi oluyordu da artık bu fiyatlara hayatta almam, o fiyatlar ne öyle, daha geçen sene o fiyata 1lt platinum nbase alıyordum. Son zamcıklar gelmeden İlkenin uyarısıyla aroma stoku yaptım da nbase oksitlenmesin falan taze alayım diye 500ml aldım çok pişman oldum, yaza kadar rahat yeter de sonra ne halt yiyeceğim bilmiyorum, kabus gibi fiyatlar, bırakmaya hiç niyetim yok ama daha da artarsa gidişat o yönde ????