comandante
Council
imamın pambığınımı istiyon ????Saf nikotin yollayanımız olsa da pür dikkat kendi baseimizi kendimiz yapsak????
imamın pambığınımı istiyon ????Saf nikotin yollayanımız olsa da pür dikkat kendi baseimizi kendimiz yapsak????
bence yapar, herkesin damak zevki farklı tabi. aramızda kayfun sevenler de var mesela????2 ml cohiba
2 ml tfa hazelnut
2 ml tfa caramel
sizce iş yapar mı?
Fındık fazla gibi. Kısa bir süre sonra hem tatlı hem yoğun bir likit görüyorum2 ml cohiba
2 ml tfa hazelnut
2 ml tfa caramel
sizce iş yapar mı?
edit: beğenilere göre doğru yoldayım sanırım???? 150 ml nbase için böyle hafif tüm gün içilebilir birşey deneyeceğim. Bronze blend veya silver blend gibi basit bi karışım planlıyorum
Fındık yerine siz ne tavsiye edersiniz, mesela graham cracker veya herhangi bir vanilya olabilir mi? Rastgele simple bi likit yapmaya çalışıyorumFındık fazla gibi. Kısa bir süre sonra hem tatlı hem yoğun bir likit görüyorum
Edit ilave.
%2 gibi algıladım, pardon.
Yalnız yine de denklem fındıktan yana ????????
Bütçe var ise tütün aroması iki çeşit yapılabilir. tütün ve kahve bana göre gayet uyumlu tatlar. dilerseniz arkaya acetyl pyrazine de atabilirsiniz. benim tarzım bu.Fındık yerine siz ne tavsiye edersiniz, mesela graham cracker veya herhangi bir vanilya olabilir mi? Rastgele simple bi likit yapmaya çalışıyorum
Eğer beklerim diyorsanız bir reçete deniyoruz, cubacracker koyduk ismini, vanilya bisküvi puro aromalı. 1 aya kadar olumlu olumsuz deneme sonuçlarını yazarım buraya.Fındık yerine siz ne tavsiye edersiniz, mesela graham cracker veya herhangi bir vanilya olabilir mi? Rastgele simple bi likit yapmaya çalışıyorum
Öyleyse haberleri bekliyorum diyelim, teşekkürlerEğer beklerim diyorsanız bir reçete deniyoruz, cubacracker koyduk ismini, vanilya bisküvi puro aromalı. 1 aya kadar olumlu olumsuz deneme sonuçlarını yazarım buraya.
2 ml cohiba
2 ml tfa hazelnut
2 ml tfa caramel
sizce iş yapar mı?
edit: beğenilere göre doğru yoldayım sanırım???? 150 ml nbase için böyle hafif tüm gün içilebilir birşey deneyeceğim. Bronze blend veya silver blend gibi basit bi karışım planlıyorum
Bol bol deneme yapmadan damak tadına en yakın likiti bulamayacağız aslında onu farkettim, dediğiniz gibi en temizi tütünü ve diğer bileşenleri ayrı ayrı demleyip, deneme-yanılma ile kendime yakın bi tat bulmalıyım. Teşekkürlerfındık hususunda @murcix e katılıyorum.
daha önceki iletilerimde de yazdığım gibi zamanla baskınlaşıyor.
aklınızdaki tütün fındık ve karamel üzerinden "ben olsam nasıl yapardım" diye örnekleyeyim.
tütünü 30 ml. diğer yardımcı aromaları 10 ar ml. tekil olarak demlerdim,
hepsini bir rda ile tekil olarak tadımlardım,
sonra 5 ml lik şişelerde öerneğin 40 damla tütün 10 damla karemel 10 damla fındık gibi mixler denerdim
içim yaparak tadına bakar eksiltme ve çoğaltma ile kendime en uygun mixi yakalamaya çalışırdım.
bu arada krema ve şeker gibi likiti ve tadı kıvama getirecek elementleri de ekleyerek denerdim.
(her aşamada demlenme için bekleme sürecinide unutmayın. ben 4-5 gün en az bekledim hep)
kendi tütün kahve fındıklı likitimi bu şekilde yakaladım.
her aromayı farklı firmaların ürünlerinden denedim birde.
tütün ve kahveyi 4 çeşit, fındığı 5 çeşit farklı ürün deneyerek buldum.
son haliyle (tekil olarak kendi yüzdesiyle demlenmiş) %65 tütün %35 kahveyi karıştırıp üzerine 1 ml fındık aroması ekliyorum.
ufak tefek oran değişikliği veya ilave krema, flash, şeker gibi elementler ekleyerek bazı ufak oynamalarım devam ediyor hatta.
kendi sürecim umarım faydalı olur sizede
kendi kullandığım aromalarıda vereyim
Delüxe Tobacco (TR de yok ???? )
Pxylab Filter Coffee
FA Hazelnut
son not : likit mixleme işi uzun ve sabır gerektiren bir süreç. hemen yaptım karıştırdım içeyimle olmuyor malesef.
Bol bol deneme yapmadan damak tadına en yakın likiti bulamayacağız aslında onu farkettim, dediğiniz gibi en temizi tütünü ve diğer bileşenleri ayrı ayrı demleyip, deneme-yanılma ile kendime yakın bi tat bulmalıyım. Teşekkürler
???? DL de bilerek-isteyerek 12mg içiyorum Allah koruyor bişey olmuyorO hissi iyi bilirim, yanlışlıkla dl ile çeyrek tank 12 mg içmiştim... Allah korusun ????
Can alıcıları hala soru işareti. ???? ???? ????ben bf reisen yerine koyabileceğim bir likit bulma amacıyla başladım mixlemeye
şu an içtiğim hali yakalaması yaklaşık bir yıl sürdü ki hala arada oynuyorum.
mesela aynı aromaları karıştırıp öyle demlediğimle tekil demleyip karıştırdığım bile farklı tat verdi bana.
şu an tekili tercih ediyorum artık.
bu örneği başka mixlemeler içinde kullanıyorum hala
örneğin tarçın coconut gibi baskın aromaları tütüne ekleyerek başka tatlarda yakalayabilirsiniz.
ama bu mixleri adv den ziyade, ara tat gibi damak değiştirici likitler olarak kullanıyorum ben
adv likitlerim parliament ve cdd no8
bütün sırlarımı döktüm ortaya ???? ???? ????
halledildi o işyani ne kadar bir miktar 0 mg base/6 mg nbase dönüşecek?
emeklerinize sağlık üstadımhalledildi o iş
şöyle ki2 ml cohiba
2 ml tfa hazelnut
2 ml tfa caramel
sizce iş yapar mı?