Kanthal
Council
Türkiye piyasasından haberim yok maalesef. Soru cevapsız kalmasın diye başlığı güncellemiş olayım. Bilen birileri belki rastlar ve cevap verir. ????Gerçek latakia-quartet aromalarını bulabileceğim bir tedarikçi kaldı mı?
Türkiye piyasasından haberim yok maalesef. Soru cevapsız kalmasın diye başlığı güncellemiş olayım. Bilen birileri belki rastlar ve cevap verir. ????Gerçek latakia-quartet aromalarını bulabileceğim bir tedarikçi kaldı mı?
Latakia stoğa girerse İlke'de var hocam. Denemek isterseniz The One Orange da efsanedir.Gerçek latakia-quartet aromalarını bulabileceğim bir tedarikçi kaldı mı?
İstisnalarından haberdar olsam da, havalandırma işlemini önermezdim. Yaşadığınız sorunun kaynağı, belki, bu işlem olabilir.haftada bir 5-10dk havalandırma talimatlarını uygulamış olsam dahi sorunumu bir türlü çözemedim.
Bu konuyu merak edilenler icin derledim biraz göz gezdirirseniz sayfalar arasinda da bilgiler verdimMerhabalar , burdaki deneyimli abilerimin tecrübelerine dayanarak sormak istediğim bir soru var :
İlk defa likit yapma denemelerimi nbase alıp mix aromalar ile önerilen oranda demleyip denemiştim ancak nasıl bir şekilde denersem deneyeyim hiç bir şekilde boğazımın arkasında kuruluk ve hafif şişme hissini vermeyen bir likit yapmayı başaramadım. Sonradan öğrendimki aroma da pg yerine geçtiği için aldığım 80-20 oranlı nbase üzerine aromayı eklediğim zaman pg oranı arttığından dolayı boğazımda böyle bir vurma hissi yaptığını öğrenmiş oldum.
Ardından da böyle bir şey yaşamamak için DIY kit şeklinde aroma alıp üzerine %100vg olan merck nbase kullanarak likit yaptım ve sonuç eskisi kadar kötü olmasa da bir türlü premium likitlerdeki gibi pürüssüz bir içim zevki yaşayamadım. Aldığım DIY kitlerdeki önerilen demlenme süresi ve haftada bir 5-10dk havalandırma talimatlarını uygulamış olsam dahi sorunumu bir türlü çözemedim. Nerde yanlış yapıyorum ?
Umarım yaşadığım bu problemi daha önceden deneyimlemiş ve çözüme giden yolu bilen birisi vardır burada. Yardım edebilirseniz bu konu için çok minnettar kalırım... (Forumdaki ilk mesajım bu , eğer kurala aykırı veya konu dışında sayılabilcek bir şey yazdıysam affola )
Bu konuyu merak edilenler icin derledim biraz göz gezdirirseniz sayfalar arasinda da bilgiler verdim
Umarım biraz konuyu kafanizda sekillendirirsiniz
Not: bir püf noktası olarak aklinizda bulunsun
“Likit karisimi yapilirken elinizle veya baska şekilde karistirsaniz bile baloncuk kopuk cikarmamaya ozen gosterin
Karistirma islemini belirli araliklarda(birkac gun ardarda)su terazisindeki denge balonunun yer değiştirmesi gibi şişeyi aksi yonlerde oynatarak karismasina katki vermek diger bildiğiniz tum yontemlerden daha iyidir.Akabinde birakin karanlik serin bir yerde dinlensin
Rica ederim ne demek ???? bahsettiğim gibi cok uzun bir konu degil zaten diger sayfalarini da okumaniz kafanizda simdiye dek yerlesen tum faktörler dahil olaya bakis acinizi degistirecektirKarıştırma yöntemi olarak deli gibi çalkalıyordum bende, gözle zor görülebilecek kadar küçük hava baloncukları oluşana kadar hemde... Kesinlikle dediğiniz şekilde deneyeceğim. Klavuza da hemen göz atarım hocam , teşekkürler.
Castle Long. ???? Eğlenceli vakit geçiririm diye plan yapmıştım, ama ~€70 gibi bir bütçeye bakmaya başladım.???? Taslak halini yapsam %50 azalır miktar, fakat Kanthal Long olursa moralim bozulur. ????
Hiç kullanmıyorum. ???? Büyük balık hesabıyla, sırayla gidiyorum.????Epey masraflı görünüyor, her gün kullanmıyorsan o paraya 200 ml orijinal al geç ????
Red Burley’den ilginç bir sonuç çıkmış. ???? Tezek kokusu?! Hit yerine, $hit çıkmış resmen! ????Red burley denedim, hafif köy esintili tezek kokusu olsa da sevdim ???? fire cured tarzı imajı verdi bana. Sputnik ile denedim, sırayla diğer tankları da gezerim ????
Değişir umarım. ????İyice demlensin bakalım o zaman neler olacak?
Biraz üzerime yapıştı bu klon konusu. ???? Eğlencenin bir boyutu sadece — bir renk.????Likit klonlamak yerine hala kullanıcının damak tadına uygun aromalar ile denemeler yapması taraftarıyım.
Biraz üzerime yapıştı bu klon konusu.
yakin cevrende var mi buharci? onlarla mi iddialastin
Umarım verimli sonuçlar çıkar üstadım , başlangıç için %70 - % 80 tutarlılık bile yeterli gözüküyor bazı büyük balık firmalar için Bilmiyorum takip ediyormusunuz murcix üstadımın dediği gibi bu işin uzun kısmı cok can sıkıcı , Wayne 3 yıldır falan Jam Monster Strawberry ile uğraşıyor hala net bir sonuç yok , klon konusu gerçekten ilginç bir konu , zaman , para ve en önemli ham madde etkisi var bizim ülkede malesef ki :/İddialaşmadım kimseyle: Bu nereden çıktı?! ???? Büyük balıklar ilgimi çekiyor sadece.????️???? Bulmaca gibi geliyor bana. Forumdayız diye sesli düşünüyorum —renk katar düşüncesiyle.
Ben de hep umuyorum, ama genelde kazanan taraf lavabo oluyor. ???? Eğlenceli olsun yeter demeye başladım en sonunda. Test şişelerinden çıkacak sonucu beklemek de süper heyecanlı.Umarım verimli sonuçlar çıkar üstadım , başlangıç için %70 - % 80 tutarlılık bile yeterli gözüküyor bazı büyük balık firmalar için Bilmiyorum takip ediyormusunuz murcix üstadımın dediği gibi bu işin uzun kısmı cok can sıkıcı , Wayne 3 yıldır falan Jam Monster Strawberry ile uğraşıyor hala net bir sonuç yok , klon konusu gerçekten ilginç bir konu , zaman , para ve en önemli ham madde etkisi var bizim ülkede malesef ki :/
Detaylı not almaya fırsatım olmadı. ???? %3 ile en çok dikkatimi çeken: erik, kurutulmuş is ve koyu tatlılık/ekşilik veren erik. Tanımda hafif diye geçmiş bu tat, fakat bana epey baskın geldi. Bunun yanında, tam tanımlayamadığım baharat kıvamında —kuru ve taneli(?)— belirgin bir tütün. TA serisinden bir şeylere benziyor demek istedim, fakat bu oldukça taneli geldi bana. Kahve? Bahsi geçmiş kahvenin, ama ben bir türlü yakalayamadım bu tadı.????@Kanthal hocam inawera flue cured ile ilgili görüşlerinizi yazarmisiniz?