Kanthal
Council
Rica ederim. ???? Tribeca klon çalışması ne alemde? Aklıma gelmişken sorayım dedim.Bu hic aklima gelmemişti teşekkür ederim üstat ????
Rica ederim. ???? Tribeca klon çalışması ne alemde? Aklıma gelmişken sorayım dedim.Bu hic aklima gelmemişti teşekkür ederim üstat ????
Çalışma bitti aslında ama beğeni konusunda kararsızım bu aksam paylasayim şunu yaaa ????Rica ederim. ???? Tribeca klon çalışması ne alemde? Aklıma gelmişken sorayım dedim.
Rica ederim ????
Rica ederim ????Teşekkürler @MoNoT10
Ekledim yer imlerine. Bir sonraki aroma siparişimde eksileri alacağım.
Yalnız tatlılıktan şikayet ederken cotton candy oranı biraz fazla değil mi? Tekil olarak RY4 bile bana şekerli geliyor.
Gerçi benimki PA'in. İlk denediğimde buralara bir yere de yazmıştım. Tekil haliyle bile klon Tribeca'lara çok benzetmiştim.
Kabul görmüş bir mix uzerine değişim yapmak açıkçası zor ???? oran bozukluğu,zihinde canlanan ile gerçekteki hissi,buna göre belirlenecek aromanin uyum sorunlari....Tadim noktasında insanı çileden cikariyorBen sizin gibi kolon yada belli bir reçete üstünde gitmiyorum. Ona pek maçam yetmez ????
Zaten biliyorsunuz tütün kullanıyorum. Orada gövde neyse onu kullanıp gerek görürsem 1-2 yancı ile nüans yaratma peşindeyim. Tütün harici ise kafama estiği gibi kendim yapıyorum birşeyler. Yoksa çorbacı olduğum unutulmasın ????
Ellerine sağlık.
Cdd 8 hakkında bir fikrim yok, SC karşılığı hakkında bir not bulabilseydim belki bir önerim olabilirdi.Cdd no 8 ile cohibanin yanina ne yakisir ?
@Kıvanç Miktar biraz fazlaymış. ???? PG/VG oranı ve kullandığınız atomizeri merak ettim, belki bir şeyler çıkabilir diye.
Teşekkür ettim bilgi için. Sormamın sebebi, Latakia ve Kentucky gibi aromalarda, kanun gibi olmasa da, bir iki tercih önceliğinin kullanıcılar tarafından sıkça vurgulanmasıydı: minimum VG kullanmak (50/50 PG/VG, 50/40/10 PG/VG/H2O (distile su) gibi), ve Türkiye esigara platformlarında kullanılan tabirle, kuru buhar karakterinde (sigara tipi) bir atomizer seçmek. Bu iki tercih önceliğinin sebebi olarak, zaten tütün içerisinde bulunan şekeri kırmak ve aromayı açmak öne sürülüyor.Genellikle Troya s,m veya troy, ammit rda ile tüketiyorum hocam. Podlar da var ama evden çalıştığım için fazla ihtiyaç duymuyorum. Temco ni80 30-31ga 2mm çap, 1.3 ohm tel ve cb prime pamuk ile 60-40 olarak tüketiyorum.
Çikolata, kakao tarzı şeyler uyar hocam.Cdd no 8 ile cohibanin yanina ne yakisir ?