• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kendin Yap | E-Likit Likit Mutfağı...Master Evyap⚡️

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kanthal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Temiz NET konusu üzerine...

Azhad, Crystal Clean:

Straw, English, Haze, Soft

La Tabaccheria, Organic 4Pod:

A)
Perique, Virginia, Latakia, Oriental, Burley, Black Cavendish, Kentucky

B) E-Cig, E-Pipe, E-Cigar, E-Mint

La Tabaccheria, Extreme 4Pod:

A)
White Perique, White Kentucky US, White Latakia, White Oriental, White Burley, White Black Cavendish, White Kentucky

B) Baffometto White, Baffometto White Reserve, Double White Tobacco

Vapor Cave, Ghost:

Burbon Cavendish, Highlander Mixture, Kent & Nougat, National H2O, Primitive Mixture, Smoke & Coke, Sweet American

Vapor Cave, All Day Series:

Blond Rolling, Darj Rolling, English Mixture Rolling, Navajo Rolling

Clamour Vape, Simply Perfect:

Latakia, Armeno, Sherlock, Mericano, Brina, Toujour, Jonny

Angolo Della Guancia, H2O:

Syrian, Quintessenza, Mixture, Aromatized Cardamomo, Aromatized Frutti di Bosco, Cookie

TNT Vape, Distillati Puri:

Virginia Highlands Mixture 626, Balkan Sobranie Mixture 759, Dark Lake Mixture 669

Puff, Riserva Cyrstal:

Kentucky, Virginia

Hazırlayan “alc” rumuzlu İtalya esigara forumundan biri. Teşekkürler alc! ???? Buraya aktarırken hatalı olanlar varsa, hatalar bana ait. Bağlantıları paylaşmak istedim, fakat “i.t.” sansürü yüzünden paylaşım yapamıyorum. Başlıkta şunları da eklemişler,

B71D6F1A-8E50-4C69-A145-C525752E0345.jpeg
04CF3F03-D72E-4D88-A3C4-8114A2209EF4.jpeg

Likitlerime uçuş yasağı geldiği için klon lemon tart ve trebica tavsiyesi istiyorum .orijinaline benzemesi şart değil.:)türkiyedeki orijinallerinden ! hayal krıklığı yaşadığım için tercih nedenim değildir.:)

Paylasim icin tesekkurler @Kanthal
TNT vape olanina baktim, adamin 70ml ictigini soyledigi pamuk benim standart net ile 1ml ictigimden 100 kat daha temiz :) ben kurulum yapip pamugu islattiktan sonra atesleyince bile o hale geliyor :p

yalniz genel olarak fiyatlar oldukca pahali. sakin bir zamanimda bunlarin hepsine bakayim bi. Ekledim yer imlerine (y)

Rica ederim @murcix ???? Temiz NET konusunda sağlam ilerlediler. Fiyatlar biraz pahalı, ve özellikle deneme-yanılma döngüsü için epey pahalı. Yılın özel günlerinde güzel indirimler oluyor yine de.

O özel günler de yeni geçti be ????

Dediğin çok doğru, deneme-yanılma-aradığını bulma faaliyetleri yıkıcı olur ????

Tek firma üzerinden gitmek çok doğru olmaz belki ama TNT €16 ya 20ml veriyor ve çeviri yanlış değilse 30ml base+Nik ekle diyor. Aşağı yukarı €20=50ml likit. Nam yapmış likitler ile aynı paraya geliyor esasen.

20/410 siselere gecip hassas tarti aldigimdan beri keyif aliyorum.
Daha oncesinde siringayla base cek, aromalari ve nik'i ayrica siringala ve daracik delikten gecirmek icin cambazlik yap. Yoruyordu.

He ya bir damla bile bulasmiyor bir yere. baslarda Nik dengesini programa gore yaparken fazla kaciriyordum ama yavas yavas oturmaya basladi.
Tartida ki ML=GR birimlerin nedir?

He ya bir damla bile bulasmiyor bir yere. baslarda Nik dengesini programa gore yaparken fazla kaciriyordum ama yavas yavas oturmaya basladi.
Tartida ki ML=GR birimlerin nedir?
Bir ara ayri ayri vg~pg~nicbase ml/gr cinsinden karşılık degerleri çıkarmıştım unutuldu gitti ...siz bahsini açınca aklima geldi ???? yazayim dedim ????
Eger varsa degerler bende notumu alirim hemen
Hatirladigim kadariyla vg icin 1.23ml=1 gr gibi birseydi aklimda böyle kalmış digerlerini hatirlayamadim ????

Son düzenleme:
Aromayi ben de 1:1 yapiyorum. Nik icin de ayni yolu izlemeye basladim cunku ELR ile bende fazla sapma oluyor.
VG/PG mix aliyorum genelde. Bazen ayri alsam da kendim karistiriyorum ki boylesi likit yapiminda daha kolaylik sagliyor benim icin.
onu da 50ml ile referans alip kendi GR degerimi buluyorum. son yaptigim karisim 1ml=1.17gr cikti.

Aromayi ben de 1:1 yapiyorum. Nik icin de ayni yolu izlemeye basladim cunku ELR ile bende fazla sapma oluyor.
VG/PG mix aliyorum genelde. Bazen ayri alsam da kendim karistiriyorum ki boylesi likit yapiminda daha kolaylik sagliyor benim icin.
onu da 50ml ile referans alip kendi GR degerimi buluyorum. son yaptigim karisim 1ml=1.17gr cikti.
Hassas terazi biraz böyle bir yaklaşım gerektiriyor bence de. Şüphe veya tutarsızlık varsa ölçüm şart şeklinde kontrol gerekebiliyor. PG/VG mix (premix deniyor galiba?), ml:mg referansı elde olunca, ek bir rahatlık sağlıyor. Firmalar şişelerin üzerine yazsalar şu değerleri hiç fena olmaz yine de.

Geri