Kanthal
Council
Temiz NET konusu üzerine...
Azhad, Crystal Clean:
Straw, English, Haze, Soft
La Tabaccheria, Organic 4Pod:
A) Perique, Virginia, Latakia, Oriental, Burley, Black Cavendish, Kentucky
B) E-Cig, E-Pipe, E-Cigar, E-Mint
La Tabaccheria, Extreme 4Pod:
A) White Perique, White Kentucky US, White Latakia, White Oriental, White Burley, White Black Cavendish, White Kentucky
B) Baffometto White, Baffometto White Reserve, Double White Tobacco
Vapor Cave, Ghost:
Burbon Cavendish, Highlander Mixture, Kent & Nougat, National H2O, Primitive Mixture, Smoke & Coke, Sweet American
Vapor Cave, All Day Series:
Blond Rolling, Darj Rolling, English Mixture Rolling, Navajo Rolling
Clamour Vape, Simply Perfect:
Latakia, Armeno, Sherlock, Mericano, Brina, Toujour, Jonny
Angolo Della Guancia, H2O:
Syrian, Quintessenza, Mixture, Aromatized Cardamomo, Aromatized Frutti di Bosco, Cookie
TNT Vape, Distillati Puri:
Virginia Highlands Mixture 626, Balkan Sobranie Mixture 759, Dark Lake Mixture 669
Puff, Riserva Cyrstal:
Kentucky, Virginia
Hazırlayan “alc” rumuzlu İtalya esigara forumundan biri. Teşekkürler alc! ???? Buraya aktarırken hatalı olanlar varsa, hatalar bana ait. Bağlantıları paylaşmak istedim, fakat “i.t.” sansürü yüzünden paylaşım yapamıyorum. Başlıkta şunları da eklemişler,
Azhad, Crystal Clean:
Straw, English, Haze, Soft
La Tabaccheria, Organic 4Pod:
A) Perique, Virginia, Latakia, Oriental, Burley, Black Cavendish, Kentucky
B) E-Cig, E-Pipe, E-Cigar, E-Mint
La Tabaccheria, Extreme 4Pod:
A) White Perique, White Kentucky US, White Latakia, White Oriental, White Burley, White Black Cavendish, White Kentucky
B) Baffometto White, Baffometto White Reserve, Double White Tobacco
Vapor Cave, Ghost:
Burbon Cavendish, Highlander Mixture, Kent & Nougat, National H2O, Primitive Mixture, Smoke & Coke, Sweet American
Vapor Cave, All Day Series:
Blond Rolling, Darj Rolling, English Mixture Rolling, Navajo Rolling
Clamour Vape, Simply Perfect:
Latakia, Armeno, Sherlock, Mericano, Brina, Toujour, Jonny
Angolo Della Guancia, H2O:
Syrian, Quintessenza, Mixture, Aromatized Cardamomo, Aromatized Frutti di Bosco, Cookie
TNT Vape, Distillati Puri:
Virginia Highlands Mixture 626, Balkan Sobranie Mixture 759, Dark Lake Mixture 669
Puff, Riserva Cyrstal:
Kentucky, Virginia
Hazırlayan “alc” rumuzlu İtalya esigara forumundan biri. Teşekkürler alc! ???? Buraya aktarırken hatalı olanlar varsa, hatalar bana ait. Bağlantıları paylaşmak istedim, fakat “i.t.” sansürü yüzünden paylaşım yapamıyorum. Başlıkta şunları da eklemişler,