• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kendin Yap | E-Likit Likit Mutfağı...Master Evyap⚡️

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kanthal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ya ne kadar sanslisiniz su bastards in no 37 sini tek basina demle aylarca ic
Ohh miss valla
Bizde burda receteydi ordan bi aroma burdan iki aroma ayri ayri kargosu ivir zivir ugras dur isin yoksa ????
Pehh dusununce bile afakanlar geldi
İlk deneme,
Parliament segmentinde gayet güzel bir tat. Hazır deneme yaparken bir tank doldurdum Sputnik ile buharlıyorum ????
Bir süre daha nadasa bırakıp, 8-10 gün sonra yine denerim. Güzel bu güzel ????

İlk deneme,
Parliament segmentinde gayet güzel bir tat. Hazır deneme yaparken bir tank doldurdum Sputnik ile buharlıyorum ????
Bir süre daha nadasa bırakıp, 8-10 gün sonra yine denerim. Güzel bu güzel ????
Begenmene sevindim üstat,emin ol bekledikce performansi daha iyi olacak ????
Ne kaa seviyorum ben demiştim demeyi ???? ben demiştim ????????????

ic ses :
????memlekete gelirken nasiplensin yavrucaklar diye düşünür mü acaba?Allahim nolur düşünsün!cok bisi istemiom valla oyle 50-100 falan deel yani 10 ml aroma kafi ????‍♂️
Notseysi:Garip cigerci kedisi gibi hissettim ????????????????

Begenmene sevindim üstat,emin ol bekledikce performansi daha iyi olacak ????
Ne kaa seviyorum ben demiştim demeyi ???? ben demiştim ????????????

ic ses :
????memlekete gelirken nasiplensin yavrucaklar diye düşünür mü acaba?Allahim nolur düşünsün!cok bisi istemiom valla oyle 50-100 falan deel yani 10 ml aroma kafi ????‍♂️
Notseysi:Garip cigerci kedisi gibi hissettim ????????????????
Acaba nereye saklanmış olabilir diye Hastane de sürttüğüm için neden bahsettiğinizi anlamadım ,nedir bu yiğitleri peşinde koşturan aroma merak ettim..???????? :ROFLMAO:

Acaba nereye saklanmış olabilir diye Hastane de sürttüğüm için neden bahsettiğinizi anlamadım ,nedir bu yiğitleri peşinde koşturan aroma merak ettim..???????? :ROFLMAO:
Cdd,flavors express gibi mix tütün aromasi abi yurtdışında var sadece bizim buralarda yok
9A160105-F8F2-4F5B-870D-3D1DFEA4853C.jpeg
Pico melo kullandigim zamanda bizim burada yurtdisindan surekli aroma likit getiren bir abi vardi bu aromalardan likit yapiyordu hemde dl iciyordu o zaman denemiştim bir kac cesit icinden aklimda kalanlardan bi tanesi bu
oyle cok matah bi olayi yok aslinda beklentiniz yukselmesin diye not etmis olayim
Bende ki bir ani sadece belki de eskiye bir özlem...????
Edit : senin uzerine denk geldigin kisim ise aramizda takılmalar abim????
Gırgır muhabbet işte ????

Hooch’tan da bahsetmiştim. Kağıt üzerinde bir taslak hazırladım, ama pratiğe dökme fırsatım olmadı hala. Olmadı, paylaşırım burada —geliştirme ve hikaye kısmını atlayarak.
4C3566A8-AD71-4302-8004-A193D140CA57.jpeg
Okuduklarımdan anladığım taslak böyle şekillendi. Çok fazla kombinasyon mümkün maalesef.????‍♂️ Graham Cracker kısmını ucu açık bıraktım (CAP’i elerdim), ve waffle ihtimalini de ekledim. Bu bölüm olmadan da deneme serileri mümkün bence. FE, VZ, CD, vs., yerine SC kullanmayı tercih ettim. Bunun sebebi uzun ve bayık bir hikaye.???? Aralarında fark var bana göre.

Son kısım zorlu bir bölüm. Bu bölümdeki aromalar için biraz istilacı denebilir belki. Ortak noktaları kahvenin tanım-dışı varlığı gibi. Oranlar %.25 düşürülebilir belki. Yüksek olasılık olarak tahmin ettiğim kısımları renklendirdim.

Sweetener var mı? Bilmem.????‍♂️ Her şey yolunda giderse CAP dışında belki bir şey çalışılabilir.

Ortada olmayan bir likiti okuyarak bu kadar haritaya aktarabildim.????‍♂️ Fırsat olur da denerseniz, ve kötü çıkarsa kızmayın.

Majör ve True Ile denedim.
60-40 civarı idi karışım. 2 ay beklemiştim.

@Kanthal
50/50 ya da 50/40/10 ? Bir de atomizer neydi?

Abi yerinde olsam whiskey ve Kentucky hariç hepsini toplardım ????

Benim denediğim başka marka Kentucky aromaları kötüydü, yani bana kötü geldi. O yüzden uzak duruyorum artık. Adını bir türlü koyamadığım bir tuhaf tat vardı hemen hepsinde ki sağolsun @comandante ıslak bulgur tadı diyerek noktayı koymuştu ????????????

Majör ve True Ile denedim.
60-40 civarı idi karışım. 2 ay beklemiştim.

@Kanthal
Tercih meselesi, fakat fire-cured için uygun olmayabilir onlar. Eğer ileride NET’lerle ilgilenmeyi düşünürseniz mesela Speed 18 gibi şeylere bakmanızı önerirdim.

(Öteki taraftaki mesajları sildim. Moderatör temizliği lazım aslında.)

Son düzenleme:
Tercih meselesi, fakat fire-cured için uygun olmayabilir onlar. Eğer ileride NET’lerle ilgilenmeyi düşünürseniz mesela Speed 18 gibi şeylere bakmanızı önerirdim.

(Öteki taraftaki mesajı sildim. Moderatör temizliği lazım aslında.)
Bu arkadaşı çok duydum ama rda bana fazla sıcak geliyor. Hele ki bu alet 18mm.
Sen bir ara bence şu aroma-çan/baca ilişkisini bir öğret bana ????

Fire cured içeriğini en çok Fev ve Ka v8 ile kullanıyorum ki virgina türü bendeki.

Geri