Namca
Community
Selam kardeşler ,Resim iki ay önce demlenen bir likittir Tüm bileşenlerinin bir gün önce temin edilmiş olan devamlı kullandığım demlenme koşullarını harfiyen uyguladığım ve ilk defa kapağı açılan bir likitti ,görüntü sizi yanıltmasın ,şişenin tamamı havanın minimum olduğu şekilde demlenmişti. ,o an ikiye bölünmüş halidir ,
Sizce olası nedenleri hakkında görüşlerinizi ihtiyaç duyuyorum .
Firmaya haksızlık yapmamak için ismini gizli tuttum ,buraya yazmamın nedeni ,kendilerine ulaşmama rağmen neden bulamadılar ,telafi yoluna gitmeyi bile önerdiler sağ olsunlar ,oysa benim böyle bir beklentim yoktu ,ilk defa böyle bir şey başıma geldi ,bu neden ile kendimi garantiye almak , olası nedenleri yüzünden tekrar yaşama olasılıklarına karşı tedbir almak içindi , Tecrübeli arkadaşların görüşlerine değer veriyorum .. Şimdiden teşekkürler..
Sizce olası nedenleri hakkında görüşlerinizi ihtiyaç duyuyorum .
Firmaya haksızlık yapmamak için ismini gizli tuttum ,buraya yazmamın nedeni ,kendilerine ulaşmama rağmen neden bulamadılar ,telafi yoluna gitmeyi bile önerdiler sağ olsunlar ,oysa benim böyle bir beklentim yoktu ,ilk defa böyle bir şey başıma geldi ,bu neden ile kendimi garantiye almak , olası nedenleri yüzünden tekrar yaşama olasılıklarına karşı tedbir almak içindi , Tecrübeli arkadaşların görüşlerine değer veriyorum .. Şimdiden teşekkürler..