• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kendin Yap | E-Likit Likit Mutfağı...Master Evyap⚡️

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kanthal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aslinda arastirma yapmak evet zaman ve fikir kazandiriyor fakat (bu proje disinda konusuyorum) tekil olarak kullanimi olmayan yada tercih edilmeyen bir suru aroma ile calismak gerekiyor. Bu acikcasi gozumu korkutuyor kaldi ki o kadar duzenli notlar alip bu isin ustune dusen bir yapida degilim.

benim acimdan hem kolay hem de damagim dogrultusunda ilerlemek icin tatlarina hakim oldugum 2-3 aroma ile calismak daha avantajli. hem surdurulebilir oluyor hem de surprizlerle karsilasma olasiligi daha dusuk oluyor ve cok fazla da maliyet/emek gerektirmiyor. Zaten yapilan likit sonrasi kullanirken bir baska sevdigim tatla baglanti kurup "buna yesilcay koysam cok guzel olur" dusuncesi belirdiginde karisima gidiyorum. Yahut iki zit tada sahip tutun birlesimi gibi.

köprü veya geçiş tipi aromalar
Eksigim bu noktada. Onemsiyorum ama cok da ustune dustugumu soyleyemem. Aradaki kaynastirici cokomelli :)

Stixx mixx aromalar epey hoşuma gitti. Özellikle ilk 3 sıra. Birbirlerininden derin farklarla ayrılmıyor gibi geliyor ama uzun kullanımda çok daha net kararlar alınabilir tercih için.

Black Cavendish ten belli belirsiz Latakia tadı alıyorum ama bu düzey hoşuma gitti.

Aged burley flv red burley ile çok benzer ama daha yumuşak ve tatlılık çok daha az.

Ezcümle, gövde lezzetleri ile tekil yada taban olarak kullanılabilir güzel uygun fiyatlı net tütün aromalar. Sevdim ben.

Şapşap dayı da keşfetmiş ????

Son düzenleme:
Konu dışı olacak biraz...Zamanında bu sorunu çok yaşamıştım. Yabancıların “peppery taste” dediği, oksitlenmiş Nik* durumu tüm keyfi mahvediyordu. ????‍♂️

DL ile ilk basladigim da vapeshopcu dayilar bu guzel, bu harika diyip iteledikleri likitlerle bolca yasadim onu :) bekledikce ve ozellikle sabahlari ilk 15-20 firt asiri aci ve pis tat olusuyordu. Kendim yapmaya basladiktan sonra da 2 kez basima geldi ve olusan rengi ve tadi unutmam artik :)

Teşekkürler.) Evet temel tütün Cdd ve Fe nin çoğunu denedim ama bende biraz garip damak var sanırsam. Reel Cig-555 Kombinasyonundan başka bir şeyi beğenemedim.,dediklerini de bir deneyelim bakalım ???? saldın artık .

bahsettigim aromalar 683. post

Bu aromalar aslinda taban tutun aromasi gibiler. Ben %7 ile test ettim, belki 1-2 alt nota ile mix yaparim diye dusundugum icin ama yalin hallerini begendim. %9-10 gibi demlemeyi dusunuyorum su an.

benim de sanirim ilk evyap olarak kullandigim tutun aromalari Real cig ve 555 idi. Ozellikle 555'i epey sevmistim ama burada BUNU bulduktan sonra yollarimiz ayrilmisti. Cok daha aromatik ve lezzetli geliyor bana. Denemek istersen bu gece yarisina kadar da %30 indirim var.

Nicoticket bazı tariflerini paylaşmış (Reddit),

**Nicoticket Betelgeuse**

(CAP = Capella Flavors)

CAP Raspberry 5%

CAP Orange Mango 3%

CAP Golden Pineapple 5%

CAP Sweet Strawberry 6%

CAP Super Sweet 1% (optional)

**Nicoticket Grandma's Cinnamon Danish**

CAP Cinnamon Danish 15% (yes, that's it!)

**Nicoticket Gravity (Baha Blast Mountain Dew)**

CAP Tangerine 3%

CAP Cranberry 3%

CAP Peach 6%

CAP Pomegranate 3%

My "base recipe" is very simple.... any combination of CAP flavors, 10-15%.

**Sure Bert**

OOO Rainbow Sherbert 5%

CAP Super Sweet 1%

Son düzenleme:
IMG_20210423_020223.jpg
Baba's hunter
İsimden de anlaşılacağı üzere bobas klonu yapmaya çalıştım, denettigim bir kaç arkadaş başarılı buldu, bı bobas olmasa bile kendine özgü bir likit ortaya çıktığına inanıyorum, bu reçeteyi oluştururken tam tarihini hatırlamıyorum en az 1.5 yıl geçmiştir, son hali bu oldu, hâlâ şunu azaltıp bunu artirsam dediğim şeyler var ama artık yeter diyerek son halini kamuyla paylaşmak istedim. ????‍♂️

Stixx mixx aromalar epey hoşuma gitti. Özellikle ilk 3 sıra. Birbirlerininden derin farklarla ayrılmıyor gibi geliyor ama uzun kullanımda çok daha net kararlar alınabilir tercih için.

Black Cavendish ten belli belirsiz Latakia tadı alıyorum ama bu düzey hoşuma gitti.

Aged burley flv red burley ile çok benzer ama daha yumuşak ve tatlılık çok daha az.

Ezcümle, gövde lezzetleri ile tekil yada taban olarak kullanılabilir güzel uygun fiyatlı net tütün aromalar. Sevdim ben.

Şapşap dayı da keşfetmiş ????

Sizden gördükten sonra alıp demledim hocam, tavsiye için teşekkürler. Honduran Ligero benimde çok hoşuma gitti, sonra Havana Primed deneyince dedim acaba bütün seri birbirine bu kadar benzer mi çıkacak? Havana'yı bitirmeden A+ 'a geçtim, daha endüstriyel sigara gibi diğerlerinden epey ayrı ve keyifli geldi bana.

Geri