Ya buharci dili ya koronasinLikit demlemekten bezdim şöyle pastahane .karamelli tütün tadında likit tavsiyesi yokmudur bu sıralar kan şekerim düştü galiba herşey tatsız tuzsus geliyor nedense..
altı yedi aydır durum böyle,ikincisinden olsak çoktan toprak ile buluşmuştuk ,birincisinden ise hiç anlamıyorum yedi yıl sonra mı dile vuruyorYa buharci dili ya koronasin
Pek hazır likit almıyorum ama, Dinner Lady tütün(-lü/-ümsü ????) serisi fena değildi. ????Birisi de sorduğum soruya cevap yazsa bende çok güleceğim.herkes majörün peşınde kuyruk kavgasına tutuşmuş.
Ben ilk basladigimda olmustum 3-4 hafta sonraaltı yedi aydır durum böyle,ikincisinden olsak çoktan toprak ile buluşmuştuk ,birincisinden ise hiç anlamıyorum yedi yıl sonra mı dile vuruyor
O dediğinizi bulmak zor olanlara da güvenmiyorum.ikame olarak Geo Amazon kullandım çoğunluk ile fena değil lakin dediğim gibi demlemekten üşendiğim için 250 300 ml demliyorum ,o merette .karıştır iç türüne uygun olduğu için bir aydan sonra biraz şekerlenme ve tad değişikliği oluyor bu yüzden başka hazır ve bulunabilir şeylere bakınıyordum.Pek hazır likit almıyorum ama, Dinner Lady tütün(-lü/-ümsü ????) serisi fena değildi. ????
Bu dedikleriniz ile uğraşacağıma dil nakli yapmak daha kolay bana.Ben ilk basladigimda olmustum 3-4 hafta sonra
10-15 gun surdu ama ugrastim cozmek icin
- metal kasikla dilimin ustunu kazidim gunde 3 kere
- keskin nane veya mentollu sekerler emdim
- eczaneden gargara aldim onunla sabah aksam gargara yaptim
- listetirinle gargara yaptim her dis fircalamasindan sonra
- her dis fircalamada dilimi de fircaladim
- bulabildigim en keskin mentollu likiti kullandim
Gordugum duydugum her halti denedim mecburen. Sicak cay dilimin kenarini yakti ortasi nanay ????????????Bu dedikleriniz ile uğraşacağıma dil nakli yapmak daha kolay bana.
Arkasini da firca kismini da kullandim. Bir ara kendime geldim disimi fircaladigimdan daha uzun dilimi fircalamisin ????????????Diş fırçalarının arkası, yanlış bilmiyorsam, dil temizlemek için kullanılıyor, kullanılabiliyor. ????
Ekli dosyayı görüntüle 52977
Fotoğraf bana ait değil.
Ayni durumu 1,5-2 haftadır yaşıyorum.Soyle bir ek yapayim benim tad duygum aniden gitti 15 gunden sonra yavas yavas 3-5 gunde geri geldi. Bir kac hafta da tam degildi hatta
İyi'de nerde bulcaz bunları, hep ülke'de olmayan şeyler gösterip canımızı çektiriyorsun. az yolla'da tadlarına bakalım????????Chefs’in yeni süper konsantre serisi,
tadlarına bakalım
La sen tadlarına bakınca ben ne anlayacam????%0.2-0.5 oranlardan bahsediliyor, merak etmemek elde degil.
bakarim ben merak etme abi
icerken cekmeli - uflemeli video atarim sana, seni mi kircam be yaaaLa sen tadlarına bakınca ben ne anlayacam????
icerken cekmeli - uflemeli video atarim sana, seni mi kircam be yaaa