• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kendin Yap | E-Likit Likit Mutfağı...Master Evyap⚡️

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kanthal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Çayna’dan haber.???? Şaşırmadım pek.????‍♂️

HILIQ is currently facing a major stock issue as raw materials in China are in short supply due to the recent government control. A pending regulation guideline is on the way for the Chinese market which is currently being discussed locally. The demand domestically has surged up making many big POD device companies buying all possible nicotine supplies available in China. […]The increase is about 40% to 60%…

son dönemlerde denediğim iki reçete paylaşayım,
aromania dan indirime girdiğinde goofy's juice almıştım, normal demleme yaptım eeh işte diyebileceğim bir likit oldu sonra aroma çekmecesinden @ozankardes in hediye ettiği CDD cappucino yu buldum ve yaklaşık 2.5 ay %7 ile demlenmiş goofy's juice a %2 ilave ettim, hoş bir likit oldu, kahve aromasını baskın sevmeyen arkadaşların denemesini tavsiye ederim.
1. reçete
Aromania goofy's juice %7
CDD cappucino %2
yine indirimi yakaladığım bir dönemde capella cinnamon danish swirl aldım yaklaşık 118ml falan bir kaç reçetemde kullanacaktım eski dolapları karıştırırken dolapların en derin dibinde çoook uzun bir süredir (Temmuz 2019) bekleyen %3 ile demlenmiş inawera Am4A gördüm ve cinnamon danish swirl ile nbase ekleyerek bir şeyler çıkartırmıyım diye orantıladım toplamda 300ml likit çıktı, yaklaşık 20 gün demlenmeden sonra arkadaşlara denettim, olumlu geri dönüşler oldu ben de severek tükettim/dağıttım ve bitti :rolleyes: yenisini demledim ama 2 sene beklemeye niyetim yok yaz sonunda içmeye başlarım muhtemelen :)
2.reçete
Capella Cinnamon Danish Swirl %6.5
İnawera Am4a %2

aromania dan indirime girdiğinde goofy's juice almıştım, normal demleme yaptım eeh işte diyebileceğim bir likit oldu sonra aroma çekmecesinden @ozankardes in hediye ettiği CDD cappucino yu buldum ve yaklaşık 2.5 ay %7 ile demlenmiş goofy's juice a %2 ilave ettim, hoş bir likit oldu, kahve aromasını baskın sevmeyen arkadaşların denemesini tavsiye ederim.
1. reçete
CDD cappucino %2
yine indirimi yakaladığım bir dönemde capella cinnamon danish swirl aldım yaklaşık 118ml falan bir kaç reçetemde kullanacaktım eski dolapları karıştırırken dolapların en derin dibinde çoook uzun bir süredir (Temmuz 2019) bekleyen %3 ile demlenmiş inawera Am4A gördüm ve cinnamon danish swirl ile nbase ekleyerek bir şeyler çıkartırmıyım diye orantıladım toplamda 300ml likit çıktı, yaklaşık 20 gün demlenmeden sonra arkadaşlara denettim, olumlu geri dönüşler oldu ben de severek tükettim/dağıttım ve bitti :rolleyes: yenisini demledim ama 2 sene beklemeye niyetim yok yaz sonunda içmeye başlarım muhtemelen :)
2.reçete
İnawera Am4a %2
Üstat ellerine sağlık, yazalım bunu da bir kenara, gerçi epeydir tribeca ve paylaştığım tariflarden bir tanesi dışında mix yapmıyorum ama bulunsun yine de, önümüzdeki aylarda bir sipariş geçersem tarifler içinde biraz eliminasyon yapıp 4,5 tarif için liste yapicam sanırım ???? teşekkürler

Üstat ellerine sağlık, yazalım bunu da bir kenara, gerçi epeydir tribeca ve paylaştığım tariflarden bir tanesi dışında mix yapmıyorum ama bulunsun yine de, önümüzdeki aylarda bir sipariş geçersem tarifler içinde biraz eliminasyon yapıp 4,5 tarif için liste yapicam sanırım ???? teşekkürler
Şü trebicayı bi ben bulamdım sanırsam ,ya da benim damak damak değil. :ROFLMAO:

Şü trebicayı bi ben bulamdım sanırsam ,ya da benim damak damak değil. :ROFLMAO:
Abim estağfurullah,uzun zamandır kendim mixledigim tariflerin en başında tribeca...doğru anladimsa tarif yok bende diyorsan benim tarifi paylaşmıştım buralarda abi
Edit: demleme ve kullanım hikayemi de ekleyeyim
Mix icerigini ayrı yüksek miktarlarda alıp tamamını karıştırıp büyükçe bir şişeye alır dolaba atarım sonra 50 yada 100 Luk demleme yapar 25_30 günde tüketmeye başlarım 6 ay geçen likit(tribeca) kalmışsa elimde kullanmamaya çalışırım

Son düzenleme:
Abim estağfurullah,uzun zamandır kendim mixledigim tariflerin en başında tribeca...doğru anladimsa tarif yok bende diyorsan benim tarifi paylaşmıştım buralarda abi
Edit: demleme ve kullanım hikayemi de ekleyeyim
Mix icerigini ayrı yüksek miktarlarda alıp tamamını karıştırıp büyükçe bir şişeye alır dolaba atarım sonra 50 yada 100 Luk demleme yapar 25_30 günde tüketmeye başlarım 6 ay geçen likit(tribeca) kalmışsa elimde kullanmamaya çalışırım
Artık yumurta bile haşlayamıyorum ,tarif marif zor iş . en son ,bir tarifi hanıma vermiştim denermisin diye kafama NBase şişesi gömmüştü. :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Artık yumurta bile haşlayamıyorum ,tarif marif zor iş . en son ,bir tarifi hanıma vermiştim denermisin diye kafama NBase şişesi gömmüştü. :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:
O zaman senin uzak durman daha iyi abi ???????????? benim hanımın da pek aşağı kalır yanı yok kurtadam gibi pençeler çıkıyor bir yerlerden sonra arkadaş ortamında kedi yalanı atıyoruz ????????????????

1. reçete
CDD cappucino %2
2.reçete
İnawera Am4a %2
Abi 2 sene önce vermiştim sana o aromayı bir yamuk olmasın :) bir resim atta whatsap'tan göreyim sıkıntı olmadığını :)

Yok valla daha denemedim. Ev şuan harabe. Mutfağa yaptırıyorum. Balkonla muyfak arasındaki duvar yıkıldı,yerlere kalebodur döşendi, duvarlardaki fayanslar söküldü falan fikan. Ben ölüyüm elleme beni????
Allah kolaylık versin abim ne diyeyim tadilat işleri zor valla hele kalebodurcu ve kartonpiyerci milletinin şerlisinden uzak etsin, hiç iyisi denk gelmedi bana :ROFLMAO:

Geri