qersnc
Council
Açken sen sen değilsin bir tane snickers ye????kaç kaç nereye kadar. nassolsa yakalıycam bi tenhada. sonra bismillaaaa
Açken sen sen değilsin bir tane snickers ye????kaç kaç nereye kadar. nassolsa yakalıycam bi tenhada. sonra bismillaaaa
Üstat ellerine sağlık, yazalım bunu da bir kenara, gerçi epeydir tribeca ve paylaştığım tariflarden bir tanesi dışında mix yapmıyorum ama bulunsun yine de, önümüzdeki aylarda bir sipariş geçersem tarifler içinde biraz eliminasyon yapıp 4,5 tarif için liste yapicam sanırım ???? teşekkürlerson dönemlerde denediğim iki reçete paylaşayım,
aromania dan indirime girdiğinde goofy's juice almıştım, normal demleme yaptım eeh işte diyebileceğim bir likit oldu sonra aroma çekmecesinden @ozankardes in hediye ettiği CDD cappucino yu buldum ve yaklaşık 2.5 ay %7 ile demlenmiş goofy's juice a %2 ilave ettim, hoş bir likit oldu, kahve aromasını baskın sevmeyen arkadaşların denemesini tavsiye ederim.
1. reçete
Aromania goofy's juice %7
CDD cappucino %2
yine indirimi yakaladığım bir dönemde capella cinnamon danish swirl aldım yaklaşık 118ml falan bir kaç reçetemde kullanacaktım eski dolapları karıştırırken dolapların en derin dibinde çoook uzun bir süredir (Temmuz 2019) bekleyen %3 ile demlenmiş inawera Am4A gördüm ve cinnamon danish swirl ile nbase ekleyerek bir şeyler çıkartırmıyım diye orantıladım toplamda 300ml likit çıktı, yaklaşık 20 gün demlenmeden sonra arkadaşlara denettim, olumlu geri dönüşler oldu ben de severek tükettim/dağıttım ve bitti yenisini demledim ama 2 sene beklemeye niyetim yok yaz sonunda içmeye başlarım muhtemelen
2.reçete
Capella Cinnamon Danish Swirl %6.5
İnawera Am4a %2
Şü trebicayı bi ben bulamdım sanırsam ,ya da benim damak damak değil.Üstat ellerine sağlık, yazalım bunu da bir kenara, gerçi epeydir tribeca ve paylaştığım tariflarden bir tanesi dışında mix yapmıyorum ama bulunsun yine de, önümüzdeki aylarda bir sipariş geçersem tarifler içinde biraz eliminasyon yapıp 4,5 tarif için liste yapicam sanırım ???? teşekkürler
Abim estağfurullah,uzun zamandır kendim mixledigim tariflerin en başında tribeca...doğru anladimsa tarif yok bende diyorsan benim tarifi paylaşmıştım buralarda abiŞü trebicayı bi ben bulamdım sanırsam ,ya da benim damak damak değil.
Artık yumurta bile haşlayamıyorum ,tarif marif zor iş . en son ,bir tarifi hanıma vermiştim denermisin diye kafama NBase şişesi gömmüştü.Abim estağfurullah,uzun zamandır kendim mixledigim tariflerin en başında tribeca...doğru anladimsa tarif yok bende diyorsan benim tarifi paylaşmıştım buralarda abi
Edit: demleme ve kullanım hikayemi de ekleyeyim
Mix icerigini ayrı yüksek miktarlarda alıp tamamını karıştırıp büyükçe bir şişeye alır dolaba atarım sonra 50 yada 100 Luk demleme yapar 25_30 günde tüketmeye başlarım 6 ay geçen likit(tribeca) kalmışsa elimde kullanmamaya çalışırım
O zaman senin uzak durman daha iyi abi ???????????? benim hanımın da pek aşağı kalır yanı yok kurtadam gibi pençeler çıkıyor bir yerlerden sonra arkadaş ortamında kedi yalanı atıyoruz ????????????????Artık yumurta bile haşlayamıyorum ,tarif marif zor iş . en son ,bir tarifi hanıma vermiştim denermisin diye kafama NBase şişesi gömmüştü.
Abi 2 sene önce vermiştim sana o aromayı bir yamuk olmasın bir resim atta whatsap'tan göreyim sıkıntı olmadığınıson dönemlerde denediğim iki reçete paylaşayım,
aromania dan indirime girdiğinde goofy's juice almıştım, normal demleme yaptım eeh işte diyebileceğim bir likit oldu sonra aroma çekmecesinden @ozankardes in hediye ettiği CDD cappucino yu buldum ve yaklaşık 2.5 ay %7 ile demlenmiş goofy's juice a %2 ilave ettim, hoş bir likit oldu, kahve aromasını baskın sevmeyen arkadaşların denemesini tavsiye ederim.
1. reçete
Aromania goofy's juice %7
CDD cappucino %2
yine indirimi yakaladığım bir dönemde capella cinnamon danish swirl aldım yaklaşık 118ml falan bir kaç reçetemde kullanacaktım eski dolapları karıştırırken dolapların en derin dibinde çoook uzun bir süredir (Temmuz 2019) bekleyen %3 ile demlenmiş inawera Am4A gördüm ve cinnamon danish swirl ile nbase ekleyerek bir şeyler çıkartırmıyım diye orantıladım toplamda 300ml likit çıktı, yaklaşık 20 gün demlenmeden sonra arkadaşlara denettim, olumlu geri dönüşler oldu ben de severek tükettim/dağıttım ve bitti yenisini demledim ama 2 sene beklemeye niyetim yok yaz sonunda içmeye başlarım muhtemelen
2.reçete
Capella Cinnamon Danish Swirl %6.5
İnawera Am4a %2
Ahahahaha yok be yaw, corona senin hafızayı etkilemiş (büyük geçmiş olsun bu arada) geçen sene verdin ya güzel kardeşim, sorun yok aromada yağ gibi akıyor vallaAbi 2 sene önce vermiştim sana o aromayı bir yamuk olmasın bir resim atta whatsap'tan göreyim sıkıntı olmadığını
Ya abi böyle söyleme de, denemedin dimi benim likiti, yok denediysen ya esigaraya tövbe ettin yada ateşliyeİyi Bari Herkes Yaşıyormuş????
Yok valla daha denemedim. Ev şuan harabe. Mutfağa yaptırıyorum. Balkonla muyfak arasındaki duvar yıkıldı,yerlere kalebodur döşendi, duvarlardaki fayanslar söküldü falan fikan. Ben ölüyüm elleme beni????Ya abi böyle söyleme de, denemedin dimi benim likiti, yok denediysen ya esigaraya tövbe ettin yada ateşliye
Allah kolaylık versin abim ne diyeyim tadilat işleri zor valla hele kalebodurcu ve kartonpiyerci milletinin şerlisinden uzak etsin, hiç iyisi denk gelmedi banaYok valla daha denemedim. Ev şuan harabe. Mutfağa yaptırıyorum. Balkonla muyfak arasındaki duvar yıkıldı,yerlere kalebodur döşendi, duvarlardaki fayanslar söküldü falan fikan. Ben ölüyüm elleme beni????
Bana Allah'tan iyileri denk geldi.Allah kolaylık versin abim ne diyeyim tadilat işleri zor valla hele kalebodurcu ve kartonpiyerci milletinin şerlisinden uzak etsin, hiç iyisi denk gelmedi bana
ben hep iş bitimi verdim paralarını malzeme alınacaksa beraber gidip aldık... hatta ben arayıp daha ucuza daha güzelini bulurdumBana Allah'tan iyileri denk geldi.
Zaten paranın hepsini vermemiştim.
Yani, Ne kadar iş o kadar para mantığı ????
aman üstad yaşama tövbe ettirmesin yeterYa abi böyle söyleme de, denemedin dimi benim likiti, yok denediysen ya esigaraya tövbe ettin yada ateşliye
????????Bu arada başlık 1 seneyi devirmiş. Kutlayalım bari.
????????????
Yarasın????????