• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Kayfun RBA-RTA Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Koba
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
mtl kitli atomizer ne demek yaw bi atomizer ya mtldir ya da dldir. rdl de bile olabilir artık ion v2 aroma baca dl deck ile kullandıktan sonra ????

V3 mini de normalde mtl kite ihtiyaciniz yok, vida ile ayarlaniyor ama mtl kiti takinca daha sessiz ve puruzsuz bir buhar aliyorsunuz.

V5 biraz DL ye kaciyor, onu tam bir mtl haline getirmek icin, denemedim ama yorumlar guzel bir mtl oldugu yonunde kit ile birlikte :)

Prime’ı kullanan ve seven sayısı aksine çok fazla. ????‍♂️ Türkiye’deki durumu bilmiyorum tabii. ????‍♂️

Ben zaten TR deki durumdan bahsettim :) yurt disindaki durumu cok bilemem, ama bu kadar cok farkli renk ve versiyonu cikiyorsa illaki tutulmustur diye dusunmeden de edemiyordum ki veeee mutlu son. Hilmi bunu sevdi :D

Bende demek ki bir avrupailik var, bu keratayi neden cok severim daha iyi anlasiliyor :D

Eyyyy ahali duyyy duyyy @Kanthal gardaşım ne diyor bak ???? ????

@comandante @murcix

Buradaki forumda prime gördüğümü hiç hatırlamıyorum. Lakin lite kullananlar az değil. Gerçi yeni ürün çıktığı zaman tüm kullanıcılar rotasyonlarını güncelliyor. Yani demem o ki;
Kimse vitrine dede prime istiflemek lazım demiyor ????

Nolur nolmaz, yedek olmasinda fayda var, Primesiz kalmamak lazim, zaten bulamiyoz :D
Cam vitrin yaptiriyorum, dantelleri @comandante yollayacakmis ????

hussar nedense çok havadarmış gibi geliyor bana hiç kullanmadım çok da incelemedim. bir ara mariachi v1.5 satarken incelemiştim :)
Project X modeli öyle, hussar, hussar v1,5, hussar the end modelleri spica pro tarzında (510 ve hava pini bir arada) tasarlanmış, uygun hava piniyle istediğin sıkılığı elde edebiliyorsun, sanırım The end ve hussar hava pinleri uyumlu hussar v1,5 hava pinleri diğerlerinden farklıydı.

Boş ver Kayfun Prime almayı madem tek atımlık yabancı kontenjanın var bence full takım Hussar al hatta coppervape hussar the end bulabilirsen güzeldir, Kayfun Prime tırt zaten dimi @Epek ;)

Tirt demeyeydin iyiydi, accik incindim simdi :cry:

Simdi Kayfun basligindayiz ama Hussar i acayip merak ediyorum, onada acayip aromatik derler , guzel ???? . Hayir denmez kesinlikle :D valla alsin, vursun kirbaci , vursun kirbaci :D

Geri