• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Kayfun RBA-RTA Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Koba
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sonunda koptum hocam, allah iyiliğini versin :D o kadar mı kötü ya ? İndirimden edinecektim sonradan elimde çok ato olunca vazgeçtim. İyi mi ettim şuan bilemedim. Son versiyonlarda düzeltmeler olmuştu, oring eklendi falan bişiler tam da takip edemedim.
Önümüz Kurban Bayramı.
Kişisel görüşüm genesis deckli atomizer sahiplenmektense , çocuk sevindirmek daha caiz :)

Kayfun Prime oyle bir atomizerki seveni birakamiyor, sevmeyeni hic sevmiyor. Ben kendi adima konusim, elimde 3 senedir aktif kullandigim atomizerimin inanir misiniz daha oring bile degismemisimdir. Akari kokari yok, kadfe icim, tam ust olmasada orta ustu bir aroma ve uzatma kiti ile aldigim yeterli vurum daha ne olsun..

Prime da en sevdigim olay, doyurucu buhar ama sicak degil. Getiren olsa sifirini alir koyarim kenara. Lite 19 ve v3 mini de cok iyiler ama Prime her zaman farkli olmustur benim icin. Keşke getiren olsada sifir 1 adet daha alsam derim hep.

Bunu okuyunca, arşivde bulunsun diye şunu ekleyeyim,
Ekli dosyayı görüntüle 54869
Ekli dosyayı görüntüle 54870
İlginç gelen Kayfun aksesuarlarına rastlamıştım, fakat bunu görünce epey şaşırmıştım. ????
Valla güzel düşünülmüş ama delikli vida ???????? 38.90 edermi (bence etmez) etse etse 10/12 olmalı kur farkını söylemiyorum bile biz delsek aynı işi görmez mi acaba ????
Aslında mtl pin ölçülerini bulsam yapıcak olan bir arkadaş var
V3 mini
fivepawns
V4 için rica edeceğim
Görseldeki gibi
Görsel orjinal v5 mtl kit olarak svoemestosa mevcutF0496A14-1F48-40D4-A253-901F37448005.jpeg

Ekleme: Elinde v3 mini, v4 ve lpv2/fivepawns mtl pini olan bir arkadaş kumpas ile boy, çap, şapkanın çapını ölçse yaptıra bilirim sanırım

Valla güzel düşünülmüş ama delikli vida ???????? 38.90 edermi (bence etmez) etse etse 10/12 olmalı kur farkını söylemiyorum bile biz delsek aynı işi görmez mi acaba ????
V3 mini
fivepawns
V4 için rica edeceğim
Görseldeki gibi
Görsel orjinal v5 mtl kit olarak svoemestosa mevcutEkli dosyayı görüntüle 54888

Ekleme: Elinde v3 mini, v4 ve lpv2/fivepawns mtl pini olan bir arkadaş kumpas ile boy, çap, şapkanın çapını ölçse yaptıra bilirim sanırım

Merhaba , 4 gun sonra eve gececegim, 1.0 lil mtl pini fabrikaya goturup olcebilirim v3 mini icin. Ama aksam yorgunluktan unutma ihtimalim yuksek oldugundan arada beni buradan taciz etmeniz gerekli :D

V3 mini
fivepawns
V4 için rica edeceğim
Görseldeki gibi
Görsel orjinal v5 mtl kit olarak svoemestosa mevcutEkli dosyayı görüntüle 54888

Fiyat ilginç biraz, evet! ???? Bu arada, yine İtalya taraflarında V5 mtl-kit’e benzer (hatta aynı?) yapıda Mv3 kiti satılıyordu. Vbar satıyordu; tükendiği için siteden kaldırılmış büyük ihtimalle.

Svoemesto, Mini V3 ve Aerokon vidasıyla, deck üzerindeki hava boşluğu ölçüsüne sadık kalarak, Mini V4 sunsa fena olmazdı aslında. ????‍♂️

Fiyat ilginç biraz, evet! ???? Bu arada, yine İtalya taraflarında V5 mtl-kit’e benzer (hatta aynı?) yapıda Mv3 kiti satılıyordu. Vbar satıyordu; tükendiği için siteden kaldırılmış büyük ihtimalle.

Svoemesto, Mini V3 ve Aerokon vidasıyla, deck üzerindeki hava boşluğu ölçüsüne sadık kalarak, Mini V4 sunsa fena olmazdı aslında. ????‍♂️
Mükemmel olur aerokon daki gibi bir sistem olsa ozmn 20 birim verebilirim ????????

ekleme siz yeni bir atomizer çıkarsa demişsiniz.
benv4 için aerokondaki hava sistemin vidasını anlamışım ondan 20 birim dedim ????????

Son düzenleme:
Geri