• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Kayfun RBA-RTA Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Koba
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Her türlü sarımı itinayle bir haftadır denememe rağmen majör V2 den aldığım aromayi prime den alamamış olmanın mantıklı bir sebebini arıyorum mtl claptonlar , nikel claptonlar , uzatma kitleri şeffaf bellcaplar baba neler neler...
Ana hata bende , sen niye fantezi arıyorsun da bayram arefesi 800 lira gömüyorsun prime'e , otur oturduğun yerde işte ...

Üstadım, onun şimdi şöyle bir yöntemi var ????...

800 ben size ateşliyorum... Bayram sonrası ilk uçakla ptt'den gönderiveriyorsunuz ????..

Üstadım, onun şimdi şöyle bir yöntemi var ????...

800 ben size ateşliyorum... Bayram sonrası ilk uçakla ptt'den gönderiveriyorsunuz ????..

PTT yok hocam yurtiçi ile gönderirim kargo parasını ben öderim

Bu arada Ali amcadan aşağıdaki bellcaptan satın aldım gelsin onuda hediye gönderirim bayram dönüşü gelecek atonun kendisi çok güzeldi ya daha kendisini görmeden gittik bellcap aldık yetmedi birer tanede yedek cam aldım ne var ne yok al abi hepsi 800'e dahil ????

PTT yok hocam yurtiçi ile gönderirim kargo parasını ben öderim
Bu arada Ali amcadan aşağıdaki bellcaptan satın aldım gelsin onuda hediye gönderirim bayram dönüşü gelecek atonun kendisi çok güzeldi ya daha kendisini görmeden gittik bellcap aldık yetmedi birer tanede yedek cam aldım ne var ne yok al abi hepsi 800'e dahil ????

Burada böyle anlaşınca cızırdamıyordu di mi kimse? ????????

Hocam pense ile dalınmamış ise, kozmetiğinde bir sıkıntı yok ve en azından orijinal kutu içeriği orijinal ise aldım gitti. Ekstralar hep bonus ???? He bir de polisaj falan yapılmamış olması lazım, bu konuda çok hassasım ???? Kriterlere uyuyor ise hemen öm ile bi' iban'ınızı alayım ????..

Hocam pense ile dalınmamış ise, kozmetiğinde bir sıkıntı yok ve en azından orijinal kutu içeriği orijinal ise aldım gitti. Ekstralar hep bonus ???? He bir de polisaj falan yapılmamış olması lazım, bu konuda çok hassasım ???? Kriterlere uyuyor ise hemen öm ile bi' iban'ınızı alayım ????..

Valla bende tırstım şu an inşallah başımıza bir şey gelmez ????

Hocam kozmetik 10/9.50 hiçbir yerinde bir sorun yok kutusu kutusu herşeyi eksiksiz

Ekstra uzatma kiti
Ekstra bellcap (geliyor yolda???? )
Ekstra yedek cam
Ve torununun torununa yetecek kadar yedek oring var ????

Valla bende tırstım şu an inşallah başımıza bir şey gelmez ????

Hocam kozmetik 10/9.50 hiçbir yerinde bir sorun yok kutusu kutusu herşeyi eksiksiz

Ekstra uzatma kiti
Ekstra bellcap (geliyor yolda???? )
Ekstra yedek cam
Ve torununun torununa yetecek kadar yedek oring var ????

E bi' tane şeffaf bell cap vardı hocam sizin aldığınız ilanda zaten, onu vermekten vaz mı geçti arkadaş, ne oldu? ???? Yolda dediğiniz de aynısı gibi duruyor da sanki.

Çatlakları falan vardı ve orijinal değil de ali'den alınma falandı diye "o kalsın da, siz bana link verin" falan mı dediniz?

Meraktan soruyorum sırf, yoksa bell cap aşığı biri değilim ????

öm bekliyorum bu arada, uyku vakti gelip havada kalmasın bizim iş ???? Çözelim, daha pei kit kovalayacağım ????..

ohooooooo komşular yitişinnnnn :D

E bi' tane şeffaf bell cap vardı hocam sizin aldığınız ilanda zaten, onu vermekten vaz mı geçti arkadaş, ne oldu? ???? Yolda dediğiniz de aynısı gibi duruyor da sanki.

Çatlakları falan vardı ve orijinal değil de ali'den alınma falandı diye "o kalsın da, siz bana link verin" falan mı dediniz?

Meraktan soruyorum sırf, yoksa bell cap aşığı biri değilim ????

öm bekliyorum bu arada, uyku vakti gelip havada kalmasın bizim iş ???? Çözelim, daha pei kit kovalayacağım ????..

Evet ilandaki bellcap eskiydi arkadaşım rica etti onun clon primesi için verdim , diğeride dediğim gibi henüz gelmedi ama bellcap aşığı olmadığınız için çokta mühim değil diye düşünüyorum :)

Evet ilandaki bellcap eskiydi arkadaşım rica etti onun clon primesi için verdim , diğeride dediğim gibi henüz gelmedi ama bellcap aşığı olmadığınız için çokta mühim değil diye düşünüyorum :)

Değil değil, hatta yolda olan bell cap'i de arkadaşınıza verebilirsiniz hocam ???? Yanlışlıkla bana prime'ın clone'unu göndermeyin ama aman diyeyim ????..

Ben de orijinal'in yanı sıra bir tane de 24mm lite19 clonu almıştım zamanında(shenray), o da içim olarak aynı sayılırdı ama metal kalitesi bariz farklıydı. 800 verdikten sonra sxk gelmesin yani hocam bir zahmet ahahah ????..

Son düzenleme:
Orijinal 22mm solda, shenray 24mm sağda...

56881624-7775-4EF8-8DF1-AE12C5559D5B.jpeg

Metal yapısında ve eklem yerlerindeki farklılıklar fotoğraftan bile anlaşılıyor. Yivleri de gırç gırçtı biraz styled olanın. Pei kalitesi de yerlerde, drip tip'i de aynı hissettirmiyordu..

66048153-3B7E-4C96-98AB-EEA27A467769.jpeg

2A9C5CD0-E969-44E9-A0C7-10D7093A6661.jpeg

Son düzenleme:
Geri