Ben de bir üstteki üstadımıza yeni sattım ???? Uzunca bir süredir orijinal lite19 kullanıcısıyım, aralarında inanılmaz bir istikrar farkı var bence. Prime "bu seferki pamukla nasıl davransam acaba?" derken, lite19 "aa abi iyi oldu pamukladın ya, al devam et kaldığın yerden" diyor diyeyim.
1.5 ay uğraştım seveyim diye ama sevdirtemedi bana kendisini
Görünüşü güzel, yivleri de lite19'dan kat kat daha güzel, yumuşacık böyle sök takı ve likit kontrolü falan, ama sevemedim işte çünkü bir garip likit besliyor alet. Bir besliyor... Bir beslemiyor... Bir besliyor ama hışırdıyor falan derken pes edip saldım. Kozmetiği kötü şekilde 700'e aldım, 500'e de saldım. 200 liralık kötü bir deneyim oldu şahsen benim için.
Pei Kit'li görüntüsüne vurulmuştum ilk çıktığında ama benim aldığımda yoktu ne yazık ki. Bazen düşünüyorum "nozzle kit ile değişir miydi acaba?" diye, ama bu haliyle pei kit'i bile olsa yine salardım şahsen, görüntü tek başına bir şey ifade etmiyor çünkü.
İçim sıkılığı falan sorun değildi ama likit 60/40 - 50/50 - 100Vg denememe rağmen bir istikrar elde edemedim dediğim gibi. Lite19'da likit kontrol yok, deck yapıları aynı, yani prime'ı fazla bile açsam boğulmaması lazım mantıken ama sweet spot'ını bir tutturamadım ben, sanki yok gibi sweet spot'ı yani. Saçmaydı, üzdü beni.
Prime'ı satınca aynı ilanda satışa çıkarttığım bersekrer mini'yi de son bir kez daha sarayım dedim, satıştan çektim ardından
Çok daha stabil, çok daha istikrarlı, ve çok daha sessiz berserker mini. Evet berserker mini bir lite19 değil, ama benim şahsi fikrim prime'ı sağlı sollu tokatladığı yönünde. 10 günü geçti lite19'a dokunmadan berserker mini kullanıyorum, üstten doluma alışınca pratik oluyor ???? Aroması da yine "bence" oldukça yakın prime'a da lite19'a da.
Lite19'u emiklemesi çok daha keyifli bence, ama anladığım kadarıyla kimsenin sevmediği lite19 metal driptip'ine de bayılıyorum ben. Bu arada 32ga ile kullandığımı da not düşeyim, 28ga ile bile dudak yakıyordu yoksa.
@Mtl16harun "en son bu içimi expromizer v1.1 yaşatmıştı bana" diye 2. gününde prime'ı sevebilmişken, ben "1.5 ayda expromizer v2.1 içimine ulaştırabilseydim elden çıkartmazdım" demiştim.
Yani işte hep dediğimiz gibi... İşte bunlar hep göreceli ????..