GaziHazar
Admin
var sanırım o daPrime candir kadife kadife gecinirsiniz, bide uzatma kiti olursa dadindan yenmez
var sanırım o daPrime candir kadife kadife gecinirsiniz, bide uzatma kiti olursa dadindan yenmez
var sanırım o da
sağolsun bir arkadaşım denemelik gönderiyor beğenirsem alıcam uzatma kitli falan kozmetiğini bilemiyorum... çeşitli dezenfekte yöntemleri kullanarak temizleyeceğim önce... deneyeceğim sıfır takıntım yüzünden hem ürün bulmakta zorlanıyorum hem de zarar çok oluyor artık...Icim seklinizi bilemiyorum ama bulabilsem sifir 1 adet daha alasim var. Farkli bir icimi var, belki de siren v2 den sonra 2. Atom olmasi nedeniyle kopamadim. Tc icim haric her seye geliyor arkadas tabi benim gazimada gelmeyin
sadece kadife içim yeter üstad aroma kullanmıyorum4 farklı modelini denedim, aman şöyle kadife buhar böyle şelale aroma söylentileriyle gaza gelip Galiba bir yerde yanlışlık yaptım ama bulamıyorum bir türlü
Sevene saygım sonsuz ama bana hiç gelmedi bu marka..
Valla ben boğazıma tekme tokat girmeyen bir atomizeri, vape tanrıları bile yaratmış olsa alıp modumun üzerine takmamsadece kadife içim yeter üstad aroma kullanmıyorum
4 farklı modelini denedim, aman şöyle kadife buhar böyle şelale aroma söylentileriyle gaza gelip Galiba bir yerde yanlışlık yaptım ama bulamıyorum bir türlü
Sevene saygım sonsuz ama bana hiç gelmedi bu marka..
Hele kulüp üyeleri biliyorum saklı bir köşede kayfun lite plus V2 için tamir takımı var yada extra deck attın bir tane üstüme )
Yeniler ufacık buharı sıcacik sevmiyim ben. Prime gelecek olursak elimde 3 sene tutum dikkat edersen tutum diyorum kullandım demiyim. Hoşdur güzeldir ama sıkkı değildi. Ama kayfun lite plus V2 adını tam yazmaya üşenmedigim ilk sarımlı atomizerim. O başka İşin komik yani 3-4 sene önce kimse v4-v5 lerin yüzüne bakmazdi onlar degerlenmis. Primeda demek ki var 1-2 senesiEskilerle ugrasmiyoz biz, yeniler daha hojjjdur
Yeniler ufacık buharı sıcacik sevmiyim ben. Prime gelecek olursak elimde 3 sene tutum dikkat edersen tutum diyorum kullandım demiyim. Hoşdur güzeldir ama sıkkı değildi. Ama kayfun lite plus V2 adını tam yazmaya üşenmedigim ilk sarımlı atomizerim. O başka İşin komik yani 3-4 sene önce kimse v4-v5 lerin yüzüne bakmazdi onlar degerlenmis. Primeda demek ki var 1-2 senesi
bir daha yabancı kontenjanından bir atomizer alırsam kayfun prime alabilirim. uzatma kitli bol yedekli vs.. ama bunun için benim alamanyaya gitmem lazım
v5se mtl kitli
mtl kitli atomizer ne demek yaw bi atomizer ya mtldir ya da dldir. rdl de bile olabilir artık ion v2 aroma baca dl deck ile kullandıktan sonra ????v3 mini ( mtl kitli olacak ama )