• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Kayfun RBA-RTA Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Koba
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Icim seklinizi bilemiyorum ama bulabilsem sifir 1 adet daha alasim var. Farkli bir icimi var, belki de siren v2 den sonra 2. Atom olmasi nedeniyle kopamadim. Tc icim haric her seye geliyor arkadas :) tabi benim gazimada gelmeyin ;)
sağolsun bir arkadaşım denemelik gönderiyor beğenirsem alıcam uzatma kitli falan kozmetiğini bilemiyorum... çeşitli dezenfekte yöntemleri kullanarak temizleyeceğim önce... deneyeceğim sıfır takıntım yüzünden hem ürün bulmakta zorlanıyorum hem de zarar çok oluyor artık...

içim şekli olarak iondan biraz daha vurumlu (ki şart değil) ama flashtan daha yumuşak bir içim arıyorum... flashla ne yapsam düşüremedim vurumu...

gönderen arkadaş dengeli dedi aroma ve vurum... aroma aramadığım için severim gibi...

4 farklı modelini denedim, aman şöyle kadife buhar böyle şelale aroma söylentileriyle gaza gelip :cautious: Galiba bir yerde yanlışlık yaptım ama bulamıyorum bir türlü :D
Sevene saygım sonsuz ama bana hiç gelmedi bu marka..

4 farklı modelini denedim, aman şöyle kadife buhar böyle şelale aroma söylentileriyle gaza gelip :cautious: Galiba bir yerde yanlışlık yaptım ama bulamıyorum bir türlü :D
Sevene saygım sonsuz ama bana hiç gelmedi bu marka..

Hocam kimse kusura bakmasin, şelale aroma diyen hangi atomizer olursa olsun cok yanlis bir tabirdir. Herkesin ovup bitiremedigi gus dan ben aroma alamadim, alamadim demeyim yinede ama oyle aman aman degildi :) ama kimsenin sevmedigi siren 2 den gayet guzel aroma aliyordum. Bu konu goreceli. Kayfunda goreceli ama kabul gormus bir aromasi var. Kadife icimse baba gore degismezim :)

Eskilerle ugrasmiyoz biz, yeniler daha hojjjdur :)
Yeniler ufacık buharı sıcacik :) sevmiyim ben. Prime gelecek olursak elimde 3 sene tutum dikkat edersen tutum diyorum :) kullandım demiyim. Hoşdur güzeldir ama sıkkı değildi. Ama kayfun lite plus V2 adını tam yazmaya üşenmedigim ilk sarımlı atomizerim. O başka :) İşin komik yani 3-4 sene önce kimse v4-v5 lerin yüzüne bakmazdi onlar degerlenmis. Primeda demek ki var 1-2 senesi :)

Yeniler ufacık buharı sıcacik :) sevmiyim ben. Prime gelecek olursak elimde 3 sene tutum dikkat edersen tutum diyorum :) kullandım demiyim. Hoşdur güzeldir ama sıkkı değildi. Ama kayfun lite plus V2 adını tam yazmaya üşenmedigim ilk sarımlı atomizerim. O başka :) İşin komik yani 3-4 sene önce kimse v4-v5 lerin yüzüne bakmazdi onlar degerlenmis. Primeda demek ki var 1-2 senesi :)

Lite 19 u haric tutuyorum ki onu sarimla ayarlayabiliyorsunuz :)

Yav 3 sene kim kimi sevmeden tutar :D ben 3 ay surerim, baktim sarmadi yol veririm ;)

Prime nevi şahsına münhasırdır , seveni az ama birakmaz, biraksada gider yine alir, sevmeyen 40 takla attirsanda sevmez ;) sıkılık noktasi, nozzle kitle bana gore tam ayarinda.

Prime in kiymete binmesi icin, uretiminin durmasi lazim, ne zaman durur, o zaman 1500 - 2000 den satilmaya baslar :D

bir daha yabancı kontenjanından bir atomizer alırsam kayfun prime alabilirim. uzatma kitli bol yedekli vs.. ama bunun için benim alamanyaya gitmem lazım :p

@murcix ve @comandante duymasin bak :D

Uzatma kiti ve nozzle kit onemli ;)
DLC olaninda uzatma yok, sinirli sayida likitlerimle kullaniyorum, ama normal olaninda uzatma var, her yola geliyor ama yinede bir klon sifir getirtmeye calis derim, sonra pisman olmayasin, dedigim gibi seveni sever, sevmeyeni sevmez. Yafa getir getir, begenmezsin ben alirim :D

Ufak bir akil karisikligi yapam, v5se mtl kitli de iyiymis derler ;) @cs875 bir aciklik getirir bence bu duruma. Davet edelimde bir yesillendirsin biraz.

Bak v3 mini ( mtl kitli olacak ama ) onunda aromayla birlikte vurumuda tatlidir. Zaten hepi topu 3 tane Kayfunum var, benden bu kadar , keşşkeee daha çok olsaaaa ????

Ufff ne ???? yaptim ama ????????

Geri