Topcap olmamış sanki ya ???? çin malı ato tarzı olmuş gibi. (Kedi-ciğer ilişkisi) heueheue
Dicodes ve Kayfun ????????
DL ato için ön çalışma yapmışlar gibi ???? Deck güncellemesi daha iyi olurdu.????????Topcap olmamış sanki ya ???? çin malı ato tarzı olmuş gibi. (Kedi-ciğer ilişkisi) heueheue
Ben seviyorum nedense trafikde çok pratik oluyor..Topcap olmamış sanki ya ???? çin malı ato tarzı olmuş gibi. (Kedi-ciğer ilişkisi) heueheue
@Kanthal taktigi vermis iste, indirim kovalayip yapistirirsin.Acikcasi 140 gibi olsaydi direk dusunebilirdim ama 160 biraz zorlar. Bakalim, biraz takipte kalmak lazim.
Ama yinede parca sayisi ve iscilige bakaraktan fiyat yinede normal duruyor
gerçi BP benim radarımdan uzun zaman önce çıkmıştıı.benimki merak sadece.firmalar bazen musteri cekebilmek icin bazi urunlerde indirim yapiyor. misal 15-20 adet sattiktan sonra eski fiyatina getiriyor. tabi millet de hazir indirimli mal almis, yuksek kargo fiyatini da amorti edeyim diye 2-3 parca birsey daha atiyor sepete. kazancli yine firma oluyor bence bu indirimin amaci bu.
fakat BP mods yerinde olsam SURE yayinlamadan once pioneer V1.5 a sans verirdim 1-2 ay. ayni anda 3 ato surduler piyasaya. ????
Detay gelmiş,
Height (excluding 510): 44mm without drip tip and 58mm with drip tip
Drip-tip olmadan Prime’dan (45.5mm) kısaymış.