• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Kayfun RBA-RTA Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Koba
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Acikcasi 140 gibi olsaydi direk dusunebilirdim ama 160 biraz zorlar. Bakalim, biraz takipte kalmak lazim.

Ama yinede parca sayisi ve iscilige bakaraktan fiyat yinede normal duruyor :)
@Kanthal taktigi vermis iste, indirim kovalayip yapistirirsin.

yalniz atoya bakinca isemeye meyilli ve basinc problemi olacak izlenimi verdi.
kloncular acisindan da sikintili. ozellikle Ulton yapamaz bunu ???? yapabilse bile uygun oringleri kullanamaz. :p

firmalar bazen musteri cekebilmek icin bazi urunlerde indirim yapiyor. misal 15-20 adet sattiktan sonra eski fiyatina getiriyor. tabi millet de hazir indirimli mal almis, yuksek kargo fiyatini da amorti edeyim diye 2-3 parca birsey daha atiyor sepete. kazancli yine firma oluyor :LOL: bence bu indirimin amaci bu.

fakat BP mods yerinde olsam SURE yayinlamadan once pioneer V1.5 a sans verirdim 1-2 ay. ayni anda 3 ato surduler piyasaya. ????‍♂️

firmalar bazen musteri cekebilmek icin bazi urunlerde indirim yapiyor. misal 15-20 adet sattiktan sonra eski fiyatina getiriyor. tabi millet de hazir indirimli mal almis, yuksek kargo fiyatini da amorti edeyim diye 2-3 parca birsey daha atiyor sepete. kazancli yine firma oluyor :LOL: bence bu indirimin amaci bu.

fakat BP mods yerinde olsam SURE yayinlamadan once pioneer V1.5 a sans verirdim 1-2 ay. ayni anda 3 ato surduler piyasaya. ????‍♂️
gerçi BP benim radarımdan uzun zaman önce çıkmıştıı.benimki merak sadece.:)

Yorumlar düşmeye başladı. Bana tuhaf gelen KF21 benzerliğinden bahsedilmesi. Hoş, KF21 çıktığında da KF19 gibi denmişti ki, bana göre, aralarında fark var. Haftaya daha çok yorum gelir sanırım. “Acaba?” diye şüphelenip hemen alsam mı demedim değil! ????????

Geri