• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Kayfun RBA-RTA Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Koba
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yorumlar düşmeye başladı. Bana tuhaf gelen KF21 benzerliğinden bahsedilmesi. Hoş, KF21 çıktığında da KF19 gibi denmişti ki, bana göre, aralarında fark var. Haftaya daha çok yorum gelir sanırım. “Acaba?” diye şüphelenip hemen alsam mı demedim değil! ????????

Al al al al .... :D

En azindan 1. Seride sorun var mi yokmu yetkili agizdan aliriz bilgiyi ???? ????

şimdi instagramda denk geldim de: eğer v4 kadar soğuk buhar alabileceksem düşünülebilir ancak. onun dışında nanay.
Ben bu soğuk buhar işini anlamıyorum doğrusu ,buhar bir sıvının ısı ile etkileşimi sonucu oluşmaz mı .kapalı bir kapta ısıtmaya devam edersek ısınmaya devam eder ve daha sonra ısıyı kesersek tekrar sıvıya dönüşmez mi .yani soğuyunca .veya hava ile teması artınca.. sonuçta soğuk buhardan anladığım sıvılaşma eşiğine yakın olan olmuş olmuyor mu. .tabii bunu havada serbest bırakırsak tekrar likit elde etmeyiz :) fakat nem olarak dağılım gösterir.. soğuk buhar bu mudur.:)

Ben bu soğuk buhar işini anlamıyorum doğrusu ,buhar bir sıvının ısı ile etkileşimi sonucu oluşmaz mı .kapalı bir kapta ısıtmaya devam edersek ısınmaya devam eder ve daha sonra ısıyı kesersek tekrar sıvıya dönüşmez mi .yani soğuyunca .veya hava ile teması artınca.. sonuçta soğuk buhardan anladığım sıvılaşma eşiğine yakın olan olmuş olmuyor mu. .tabii bunu havada serbest bırakırsak tekrar likit elde etmeyiz :) fakat nem olarak dağılım gösterir.. soğuk buhar bu mudur.:)

üstat bilimsel olarak durum bu olabilir ama durum sıcak çorba içmek ile buzsuz soğuğa yakın cacık içmek kadar farklı bir durum var ortada :)

ben de hissiyat olarak fikrimi soyleyeyim.

tekrar sıvıya dönüşmez mi .yani soğuyunca
olusan buharin zaten bir kismi yanma odasi ve bacada ve hatta driptipte yogusma seklinde tekrar siviya donusuyor. kalani hupletiyoruz :LOL:

soğuk buhardan anladığım sıvılaşma eşiğine yakın olan olmuş olmuyor mu.

atesleme esnasinda bobine iletilen guc ile birlikte olusan buharin sicakligi cekim siddeti ve iceri giren hava miktarinca dusuyor. (hatta bobini sogutan baslica etken de biziz) iste o serin/soguk dedigimiz buhar bu. bu da genelde yanma odasi genis yada baca boyu uzun atolarda veyahut uzun driptip kullaniminda hissediliyor.

kisa boylu, minik yanma odali atolar (misal zayfun lite19/21) ayni sarimla buharin sicakligi yanisira bobinin isisini bile hissettiriyor. iste bu da sicak cacik sevenler icin ????????????
dimi @Epek

kisa boylu, minik yanma odali atolar (misal zayfun lite19/21) ayni sarimla buharin sicakligi yanisira bobinin isisini bile hissettiriyor. iste bu da sicak cacik sevenler icin ????????????
dimi @
Epek
Epek

Soğuk çiğ yiyecegime, sicacik takilirim, deme keyfime ???? ????????

aninda hupletmisler ????

Kayfunseverler 100 tane gelsedd hüpletirler ????

5 almamda , en az 2 alirim :D

Ama işin şakasi bi yana, ben ilk önce bir lite plus 21 upgrade yapim, sonra bunu alacağim. Daha çok yeni, bir görmek lazim ;)

Geri