comandante
Council
sağdan say 1 soldan say 2 ????
niye hala lite plus bak en son çıkan bu
Güzel, güzel duruyor cidden. ???? Fotoğraf çekip kaldırdım.???? Ben de merak ettim nasıl bir şey diye. ????
merak ve foto cekip kaldirmak
cok es anlamli gercekten ????????
gule gule kullan. bir parmak bal cal Mr. @Epek icin de alsin. biz ilgilenmiyok zaten bari birine zehir aksin sicak sicak ????
bence yorum az gec kalirsa sayin @Epek sapkayi takar ????
@Epek için farketmez. kelde olsa cücede olsa ve hatta hatta zenci bile olsa alacak.
al aman sonuçta ???? ???? ???? ????
Sataşma var!!!! ???? #Svoemesto4ever
papyon takip gelmisler ????
10 gün var diyim. kim kaçıyo görücez ???? ???? ????Klasik gomutan kaçışı
burada yazayım da kayfun başlığında görünmesin ????
kayfun five pawns: likiti çorba ediyor. açıklayayım: hani hasta olursun da boğazın zaten yaradır ve sana kaynar haldeki şehriye çorbasını dayarlar. boğazındaki yaralar dağlanır, ağzın kavrulur, kaşık zaten cayır cayırdır ahanda öyle bişey.
kayfun v4 ise: kayfun köyünün en güzel kızıdır, nazlıdır, yanındaki çeyiz sandığı kalabalıktır. her şeye rağmen onunla evlenmişsindir ama sürekli menstrüasyon döneminde akıntılı olduğu için bir türlü gerdeğe girip halvet olamamışsındır. o da öyle bişey işte.
çok ayıp etmişsin @GaziHazar ????
Hem de bozuk para gibi ????Hazar coşmuş! ???? FeV’i harcadı ve şimdi de Kayfun’ları harcıyor! ????
Sıradan gidip Taifun çalışalım şimdi?! ????????Hem de bozuk para gibi ????
o zaman ben gidip bi tane gt one alayım ????Sıradan gidip Taifun çalışalım şimdi?! ????????
bak bu konuyu aç gerekli finansmanı sağladıkça sırasıyla denerim ????Hazar hangi atoyu beceremesin