• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Kayfun RBA-RTA Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Koba
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Allah allah coşmus buralar, ne guzel şeyler bunlar :D

niye hala lite plus bak en son çıkan bu :D

Hepsinin sirasi var, hepsinin dadi ayri ve alinasi. Yaz aylari, masrafi çok aylar, azcik eylule yelken açmam lazim :D

Güzel, güzel duruyor cidden. ???? Fotoğraf çekip kaldırdım.????‍♂️ Ben de merak ettim nasıl bir şey diye. ????‍♂️

Valla ben beklerim, sorun yok, sadece yorumunuz siralamami degistirecek o kadar :)

merak ve foto cekip kaldirmak o_O
cok es anlamli gercekten ????????

gule gule kullan. bir parmak bal cal Mr. @Epek icin de alsin. biz ilgilenmiyok zaten bari birine zehir aksin sicak sicak ????

O zehir bize doğustan verilmis, Kayfuncu olunmaz, Kayfuncu dogulur ayni BeşitAŞK gibi, damarlarimiz siyah beyaz, ruhumuz Svoemesto Kayfun :devilish: ????

bence yorum az gec kalirsa sayin @Epek sapkayi takar ????

Biz öyle taşkinlik yapan çinliler degilir, Alaman beyfendileriz, beklemesini biliriz :D

@Epek için farketmez. kelde olsa cücede olsa ve hatta hatta zenci bile olsa alacak.
al aman sonuçta ???? ???? ???? ????

Zenci diyip geçme derim sahsen ve sehven ;)

Kayfun olsun, daştan olsun #welovesvoemesto :D

Sataşma var!!!! ???? #Svoemesto4ever:cool::p

Kiskançlik var bence :D

çok ayıp etmişsin @GaziHazar ????

burada yazayım da kayfun başlığında görünmesin ????

kayfun five pawns: likiti çorba ediyor. açıklayayım: hani hasta olursun da boğazın zaten yaradır ve sana kaynar haldeki şehriye çorbasını dayarlar. boğazındaki yaralar dağlanır, ağzın kavrulur, kaşık zaten cayır cayırdır ahanda öyle bişey.

kayfun v4 ise: kayfun köyünün en güzel kızıdır, nazlıdır, yanındaki çeyiz sandığı kalabalıktır. her şeye rağmen onunla evlenmişsindir ama sürekli menstrüasyon döneminde akıntılı olduğu için bir türlü gerdeğe girip halvet olamamışsındır. o da öyle bişey işte.

Hazar hangi atoyu beceremesin konusu mu acsak ????

senin yolun Squonk-Rda tarafina cikacak sonunda. hos onu da fazla minciklar tasirirsin, buhar degil likit cekersin ????

ha bir de tek kullanimlik podlar da olur sana, dandikti attim dersin gik diyemeyiz o taraflarda bilgimiz olmadigi icin saygi duyariz ????

Geri