GaziHazar
Admin
bir küçük edit yaptım abi ???? ama alttaki ???? kısmını kaçırmadığını düşünüyorum ????ben şokkkkkk
???? lamasız bi inceleme.
kabul etmiyom bunu. reddediyom
bir küçük edit yaptım abi ???? ama alttaki ???? kısmını kaçırmadığını düşünüyorum ????ben şokkkkkk
???? lamasız bi inceleme.
kabul etmiyom bunu. reddediyom
yazıyodum o ara zaten. ama kurtarmaz seni o minnak edit ????bir küçük edit yaptım abi ???? ama alttaki ???? kısmını kaçırmadığını düşünüyorum ????
Eline sağlık gazi hocam ????????biraz bahsedeyim o zaman:
elimdeki Kayfun X; YFTK klonu. genelde bir atomizer elime geçtiğinde ilk denediğim likit Manhattan Likit'ten Casablanca Night olur.
Neden bu likit derseniz de, karışık bir yapısı olan bir likit. Bazı atomizerler ya tüm içeriği karışıtırp çorba yapıyor ya da baskın tatları öne çıkarıp diğer tatları hiç vermiyor. Kayfun X bu likiti gerçekten çok güzel sundu bana. 3 gün boyunca sarıp sarıp kullandım. En son aromaya doydum diyebilirim.
Bu girizgahtan sonra atomizerden bahsedeyim biraz da:
Yapı olarak basit diyebileceğim bir atomizer. Sarım alanı baya küçük ancak yanma odası nispeten büyük sayılabilecek bir yapıda. Bu da aroma yorumunda başarılı bir sonuç çıkarıyor. Likit besleme sanki kapanmıyor ya da açılmıyor gibi görünse de gayet güzel çalışıyor. Likit dolumu yaparken beslemeyi kapattım ama yapmasaydım akıtır mıydı denemedim.
Driptip ters kubbe şeklindeki yuvaya tam oturacak şekilde kubbe yapıya sahip. Driptip altında likit birikmesi yok denecek kadar az.
Benim açımdan can alıcı nokta olan sıcaklık konusuna gelecek olursak: Beklediğim kadar sıcak değildi. Ilık diyebilirim. Ancak diş eti hassasiyeti olanlar temkinli davranmalı. Sarımım buharı soğutma odaklı olduğu için ancak bu kadar ılık olabilir.
Diğer bir konu da atomzierin 24mm olması. Eğer elinizde 24mm destekleyecek bir mod yoksa bir de mod masrafı açacaktır Benim modlarım desteklemediği için mecburen matruşka moduma takarak modumun itibarını zedeledim .
Sarımım: 2mm kılavuza 6 tur 30ga kathal ile 1,46 ohm aldım. 9 watt yani 3,6-3,7 volt uyguladım. Ancak matruşka modda kullandığım Molicel P42 21700 pil 4,2 volt ile başlıyor sanırım sonrasında düşerek devam ediyor. Bir gün boyunca keyifle kullandım atomizeri.
Dilim döndüğünce aktarmaya çalıştım.
Edit: Bendeki atomizerin likit dolumu için kilit mekanizması görevi yapan cap baya boşluklu ve oynuyor.
Ekli dosyayı görüntüle 61464Ekli dosyayı görüntüle 61465Ekli dosyayı görüntüle 61466
G-SHITTING @GaziHazar artık o gözümde ????????????????
epeğin prime unutma
@Epek Hazar şaşırttı —üstüne bi’ de kahve geldi. ???? Güzel gün! #svoemesto4ever ????????
O zaman yeri gelmişken belirteyim Kayfun X benim açımdan orjinal alınması gerekmeyen bir atomizer ???? 3k nire 900 nire ????
@comandante Hazar’ın orijinal Kayfun çalışacağı günleri de göreceğiz komutanım! ???? E artık o günü kahve kurtarmaz; dernekte kutlarız! ????
"emanetin canı g*tünde olur" derler ????Prime denemen dilegiyle
ahanda bak çocuğun durumu yok orcik almaya.
senle @Epek birer orcik zayfun hediye edinde görelim dernek kardeşliğinizi
Ekli dosyayı görüntüle 61469
tabi ki hediye kabul edilir ???? beğenmezsek satar taifun alırız aynı gillerdenahanda bak çocuğun durumu yok orcik almaya.
senle @Epek birer orcik zayfun hediye edinde görelim dernek kardeşliğinizi
Ekli dosyayı görüntüle 61469
yimedi desene kısaca ????He kesin yoktur, microsu var ama kayfun alacak gucu yok demi, heç inandirici gelmedi, kaldi ki kac defa dedik yollayak diye istemedi arkadaşımız nezaketinden ????
Agam kusura kalma ama kendi kalene gol attin bu sefer ????????????