• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Kayfun RBA-RTA Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Koba
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu wattlar sıcak konusunda korkutuyor gözümü. konu sadece rahatsız olmak değil, diş etlerimde sızlama yapıyor. 3 günün sonda X te de hafiften sızlama oldu. İnat edince diş eti çekilmesi hızlanabiliyor. sonrasında diş macunu değiştir, fırça değiştir. uğraş dur :)

Anladım. Sıcak-soğuk kriteri en tepedeyse FeV-o-metre çalışmaktan başka bir şans yok gibi. ????‍♂️ Birlikte kullanma fırsatım olsaydı bir şeyler diyebilirdim belki ama bir fikrim yok maalesef.

Eger prime da bu kadar ilik buhar verebiliyorsa denenebilir. Ama pek ihtimal vermiyorum.

Aksam sardim 32 ga 2 mm 6 tur :)

Buz gibi misss :) X icin yorum yapmayim ama lite uzerinden yurursem, Prime in profili daha soft ama lite serilero biraz daha sert ve belirgin. Buhar isisinda anatomiye bakarak soyluyorum, prime uzatma kitli hatta kitsiz bile kesinlikle daha serindir ;)

Aksam sardim 32 ga 2 mm 6 tur :)

Buz gibi misss :) X icin yorum yapmayim ama lite uzerinden yurursem, Prime in profili daha soft ama lite serilero biraz daha sert ve belirgin. Buhar isisinda anatomiye bakarak soyluyorum, prime uzatma kitli hatta kitsiz bile kesinlikle daha serindir ;)
benim de var 32ga kanthalım bakalım onla da girişirim bir ara ;) prime da bakarım. bir de taifun gt one ile gtr denedim mi geriye gus serisi kalır ????

ama sanırım tütün atomizeri değil
sen de tutuncu degilsin ki zaten ???? ???? ????

3 günün sonda X te de hafiften sızlama oldu.
daha once paylasmistim. ya agizlik takacaksin yada kalay cektirecen agzina. :geek: gayfunculuk gerekliligi bu ;)

onun icin mi o yaz aksami nezih bir ortamda "sen epey soguk kullaniyormussun" demistin ipa cigar emcuklerken. ????

gelme bu meybuz oyunlarina Hazar'im g-stringlicem ????

onun icin mi o yaz aksami nezih bir ortamda "sen epey soguk kullaniyormussun" demistin ipa cigar emcuklerken. ????

gelme bu meybuz oyunlarina Hazar'im g-stringlicem ????

Yav hem soguk, hem dusuk nikotin, hissiyat sifir, kullandigin likitler anca rakı ile gider. Buhar dedigin azcik damaginda kalacak arkadaş, o ne öle buzlu çay gibi :D

Acayip nezihdi, benim sicacik atomizerlerim olmasa, hava buz gibiydi, senin atolari goren hava bile firtina kesti : ????

benden olmaz zaten ;)

Olur olur, gelme oyunlara , Kayfuncu dogulur ama senin icinde var o, dogustan gelen bir Kayfunculuk var :D

Merakıma yenildim…Biraz önce hype (hype’lanan) denen yazıyı da okudum. Mükemmel başlıklı olan? Ne yalan söyleyeyim hype izlenimi alamadım bir türlü. ????‍♂️

Not da düşmüş, yazan her kimse artık, şu likitle kullandım, güncelleme yapacağım, vs. diye. Esas sorun kimsenin soru sormamış olması olmuş bence. Tuhaf!

#SBTVeniyisi & #sıfırbaşağrısı

Yav hem soguk, hem dusuk nikotin, hissiyat sifir, kullandigin likitler anca rakı ile gider. Buhar dedigin azcik damaginda kalacak arkadaş, o ne öle buzlu çay gibi :D

Acayip nezihdi, benim sicacik atomizerlerim olmasa, hava buz gibiydi, senin atolari goren hava bile firtina kesti : ????

Olur olur, gelme oyunlara , Kayfuncu dogulur ama senin icinde var o, dogustan gelen bir Kayfunculuk var :D

Mevzu bu ikisinden birine donmesin de ????????????

Merakıma yenildim…Biraz önce hype (hype’lanan) denen yazıyı da okudum. Mükemmel başlıklı olan? Ne yalan söyleyeyim hype izlenimi alamadım bir türlü. ????‍♂️

Not da düşmüş, yazan her kimse artık, şu likitle kullandım, güncelleme yapacağım, vs. diye. Esas sorun kimsenin soru sormamış olması olmuş bence. Tuhaf!

#SBTVeniyisi & #sıfırbaşağrısı

Nerdeymis ki o yazi, yan komsuda ki mi ?

Orada hype yokke :)

Bisiler yazardim ama yanlis anlasilir, vazgeciyorum, herkesin keyfi kendine sonucta ama şuna katilmiyorum hic bir zaman, kullanim kolayligini ayri tutarak, icim kalitesine yada aromasina bir atonum 2 3 gunde karar verilmemesi lazim

Geri