Epek
Community
Tek care svoemestodan avrupada bir tanidik vasitasoyle getirmekMerhaba arkadaşlar.Kayfun v5 merkez pimi lazım gören duyan bilen varsa yardım
Tek care svoemestodan avrupada bir tanidik vasitasoyle getirmekMerhaba arkadaşlar.Kayfun v5 merkez pimi lazım gören duyan bilen varsa yardım
Tek care svoemestodan avrupada bir tanidik vasitasoyle getirmek
Müdür Naptın ????
kf x ten yana durumlar nasıl esef hocam
Şuna göre daha serin daha vurumlu ise ????
İf
Too Cooler and More Throat Hit
Ekli dosyayı görüntüle 62372
senin için serin 250 derece yawww. sıkıntı orada ???? ???? ???? ????Ben şöyle bir benzetme yapim, lite plus 21 + mtl pro pin, prime uzatmaya gore serin, vurum belki 1 tık gelirse uzun zamandir yapilmayan bir Lite 19 - 21 - X ve Prime kiyaslama yazisi yazabilirim
????
<iframe src="Dış Bağlantı" width="480" height="263" frameBorder="0" class="giphy-embed" allowFullScreen></iframe><p><a href="">via GIPHY</a></p>
senin için serin 250 derece yawww. sıkıntı orada ???? ???? ???? ????
tmm yolla prime ını bakayım serinmi değilmiValla agam minorden serin, ben diyim
24 mm dimi o da?Lite plus 21 baya serin valla, mtl pro pindenmidir bilmem, neredeyee 26 ga tel baglayacam artik, heçde öle degil hani, sizde nasil bir sogukluk ariyonuz anlamadim ki ???? ????
24 mm dimi o da?
X denemeni dort gozle bekliyorum. Sonra lp21 mi serin x mi oradan pay bicerim ????????????????
tmm yolla prime ını bakayım serinmi değilmi
Tabii mis gibidir ya, icerisine domates aromasi koyuyorsun sana kozleyip geri veriyor????Mis gibidir simdi onun aromasi var ya
Tabii mis gibidir ya, icerisine domates aromasi koyuyorsun sana kozleyip geri veriyor????
Belli belli, kayfuncu adam kozu sever zaten????Bayilirim kozlenmis olan her seye. Mangal diyarindan geliyoruz sonuçta