GaziHazar
Admin
kutunun kapağanı açmamıştır daha o ????kargolar o
kutunun kapağanı açmamıştır daha o ????kargolar o
o iş bendekutunun kapağanı açmamıştır daha o ????
alırsın ama ne alırsın bilemedim şimdi ????esas ben Gürcistandan bir Kayfun bekliyorum ???? belki okursa şeeder
yimedi desene kısaca ????
esas ben Gürcistandan bir Kayfun bekliyorum ???? belki okursa şeeder
yok etiketlemedimdi yoksa beklentim olabilirdi belki. Gürcüstan'da Kayfun kullanan tanıdığımız var ya belki bir çökme yaparım dedimdi. ????Oy oy oy Kayfun lar dökülüyor valla @GaziHazar in hizina yetisemiyoruz, ne diyorsun @Kanthal .
Arka planda kiskançlik krizleri, kalp çarpintilari filan olabilir, birden yuklenme bence, yaşlisi var, kalbi olan var, sekeri olan var, var oglu var yani ???? ????????
Yimedi , cik, işte bu yüzdennnnnn
@Epek Hazar’ın kahvesi milat! ???? E-mail’ime sevindirici bir haber gelmemişti uzatma parçası için. Hazar’ın şansına gelir umarım. ????
En olmadi dukkan sahibinden isteyelim abi belki onda vardir ????????o mailini banada virsene. güzel haberler vircem bende sana
@Epek Hazar’ın kahvesi milat! ???? E-mail’ime sevindirici bir haber gelmemişti uzatma parçası için. Hazar’ın şansına gelir umarım. ????
Valla uzatma parçasi maili duserse banada yazin
Eger prime da bu kadar ilik buhar verebiliyorsa denenebilir. Ama pek ihtimal vermiyorum.
Denemekten zarar gelmez bence. Uzatma kitli Prime? Aroma profili biraz farklı sadece.
Aroma profili biraz farklı sadece.
Prime farklı bir kulvarda,