comandante
Council
sağdan say 1 soldan say 2 ????
niye hala lite plus bak en son çıkan bu![]()
Güzel, güzel duruyor cidden. ???? Fotoğraf çekip kaldırdım.????Ben de merak ettim nasıl bir şey diye. ????
![]()
merak ve foto cekip kaldirmak
cok es anlamli gercekten ????????
gule gule kullan. bir parmak bal cal Mr. @Epek icin de alsin. biz ilgilenmiyok zaten bari birine zehir aksin sicak sicak ????
bence yorum az gec kalirsa sayin @Epek sapkayi takar ????
@Epek için farketmez. kelde olsa cücede olsa ve hatta hatta zenci bile olsa alacak.
al aman sonuçta ???? ???? ???? ????
Sataşma var!!!! ???? #Svoemesto4ever![]()
papyon takip gelmisler ????
10 gün var diyim. kim kaçıyo görücez ???? ???? ????Klasik gomutan kaçışı![]()
burada yazayım da kayfun başlığında görünmesin ????
kayfun five pawns: likiti çorba ediyor. açıklayayım: hani hasta olursun da boğazın zaten yaradır ve sana kaynar haldeki şehriye çorbasını dayarlar. boğazındaki yaralar dağlanır, ağzın kavrulur, kaşık zaten cayır cayırdır ahanda öyle bişey.
kayfun v4 ise: kayfun köyünün en güzel kızıdır, nazlıdır, yanındaki çeyiz sandığı kalabalıktır. her şeye rağmen onunla evlenmişsindir ama sürekli menstrüasyon döneminde akıntılı olduğu için bir türlü gerdeğe girip halvet olamamışsındır. o da öyle bişey işte.
çok ayıp etmişsin @GaziHazar ????
Hem de bozuk para gibi ????Hazar coşmuş! ???? FeV’i harcadı ve şimdi de Kayfun’ları harcıyor! ????
Sıradan gidip Taifun çalışalım şimdi?! ????????Hem de bozuk para gibi ????
o zaman ben gidip bi tane gt one alayım ????Sıradan gidip Taifun çalışalım şimdi?! ????????
bak bu konuyu aç gerekli finansmanı sağladıkça sırasıyla denerim ????Hazar hangi atoyu beceremesin