• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Kayfun RBA-RTA Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Koba
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bir RDA paylaşılmıştı, en son hatırladığım kadarıyla. Mayıs ayında gelebilir belki diyordum. Yok mu yeni bir şeyler ufukta? ????

Hepsini kullandım son çıkan Lite 2021 hariç, hepsi de orjinaldi, V4 kalbimde yara, tank bitince yıkayıp saran adamım, 3 kez geçti elime, üçünde de meşakatliliğinden yorulup sattım. Mini V3 ve Lite 2019 çok hazzetmem, ne yaparsam yapayım çok sıkıda hışırdar, fokurdar... Lite+ V2 ve 3.1 candır, onlarda da fokurtu, fıkırtı, burun çekme sesi çözülebilirse candır, Prime akmaz kokmaz, uzatma kitiyle elimde kalan tek odur kendisi Kayfungillerden, V5 mtl kit ile uzatmalı Prime'a yakındır her anlamda, sarımı daha kolaydır bir tık. Hem çok severiz Kayfunları hem de bu ufak kusurlarından küfrü hak ederler. Sıkıntılı mevzuu Kayfun, onla da olmuyor onsuz da. ????

Fotoğrafını bulabildiklerimden, hey gidi hey neler geçmiş elimden :ROFLMAO:
k.jpg

Son düzenleme:
Ağalar, kayfun prime için uzatma kitli olan haline cam bulamıyorum ne yapabilirim bir fikriniz var mı ?

Cümleten iyi bayramlar..

Güzel fikir, uysa çok güzel olurmuş :D Bendeki genişti 2019, deneme şansım olmadı.

Ben de hiç Prime'ım olmadığı için deneyemedim ????..

4A555E8A-169B-4E72-9829-A22835E0F264.jpeg

Tek uzatma kiti kısa gelebilir gibi şimdi tekrar düşününce ???? ama iki uzatma kitini üst üste takınca olma ihtimali de var gibi gibi..

Prime’ı emekliye ayırmıştım 2020 sonunda ????, aklımdan çıkmış detayları: Teşekkürler not için. ????

Emekliler çalışmayı bırakınca amaçsızlıktan ölüyormuş ???? Düşünürseniz talip olayım ben ona hocam ???? Anlaşabilirsek yaşatmak isterim ücreti mukabilinde ???? Pei Kit'i de varsa üff ????..

Cümleten iyi bayramlar..

Ben de hiç Prime'ım olmadığı için deneyemedim ????..

Ekli dosyayı görüntüle 53260

Tek uzatma kiti kısa gelebilir gibi şimdi tekrar düşününce ???? ama iki uzatma kitini üst üste takınca olma ihtimali de var gibi gibi..

Emekliler çalışmayı bırakınca amaçsızlıktan ölüyormuş ???? Düşünürseniz talip olayım ben ona hocam ???? Anlaşabilirsek yaşatmak isterim ücreti mukabilinde ???? Pei Kit'i de varsa üff ????..

Sen Prime'ı bul üstadım, Pei kolay ????????✋

Her türlü sarımı itinayle bir haftadır denememe rağmen majör V2 den aldığım aromayi prime den alamamış olmanın mantıklı bir sebebini arıyorum mtl claptonlar , nikel claptonlar , uzatma kitleri şeffaf bellcaplar baba neler neler...
Ana hata bende , sen niye fantezi arıyorsun da bayram arefesi 800 lira gömüyorsun prime'e , otur oturduğun yerde işte ...

Geri