murcix
Council
+1 ????
+1 ????
Net hatırlamıyorum, fakat V5’in camı uygun olabilir —sormak lazım. ????Ağalar, kayfun prime için uzatma kitli olan haline cam bulamıyorum ne yapabilirim bir fikriniz var mı ?
Net hatırlamıyorum, fakat V5’in camı uygun olabilir —sormak lazım. ????
Prime’ı emekliye ayırmıştım 2020 sonunda ????, aklımdan çıkmış detayları: Teşekkürler not için. ????Net hatırlıyorum doğrudur üstadım Hatta Prime'mla kullanıyorum halihazırda V5 camını
Beni de başka bir merak sardı.
Prime metal tankı, uzatma kitli lite19'a uyuyor mudur acaba? ???? Bilen varsa aydınlanmak isterim.
Prime bulup alamadım, uyuyorsa iyice delleneyim..
Güzel fikir, uysa çok güzel olurmuş Bendeki genişti 2019, deneme şansım olmadı.
Prime’ı emekliye ayırmıştım 2020 sonunda ????, aklımdan çıkmış detayları: Teşekkürler not için. ????
Dışarıda yaşamasam gönderirdim hemen. ????Emekliler çalışmayı bırakınca amaçsızlıktan ölüyormuş ???? Düşünürseniz talip olayım ben ona hocam ???? Pei Kit'i de varsa üff ????..
Dışarıda yaşamasam gönderirdim hemen. ????
Cümleten iyi bayramlar..
Ben de hiç Prime'ım olmadığı için deneyemedim ????..
Ekli dosyayı görüntüle 53260
Tek uzatma kiti kısa gelebilir gibi şimdi tekrar düşününce ???? ama iki uzatma kitini üst üste takınca olma ihtimali de var gibi gibi..
Emekliler çalışmayı bırakınca amaçsızlıktan ölüyormuş ???? Düşünürseniz talip olayım ben ona hocam ???? Anlaşabilirsek yaşatmak isterim ücreti mukabilinde ???? Pei Kit'i de varsa üff ????..
Sen Prime'ı bul üstadım, Pei kolay ????????