murcix
Council
Bak simdi olduSXK Insider DB Killer için Battery Tube çeşitleri de varmış. İster gümüş tüp ile gümüş atomizerler, ister siyah tüp ile siyah atomizerler kullanılabilir. Güzel hareketler bunlar.

Bak simdi olduSXK Insider DB Killer için Battery Tube çeşitleri de varmış. İster gümüş tüp ile gümüş atomizerler, ister siyah tüp ile siyah atomizerler kullanılabilir. Güzel hareketler bunlar.
Cep bolumu kisa olunca hoslanmiyorum cunku fev 4.5s icin alacagim ben. diger kisa atolarla, minik modlar daha hosuma gidiyorFarklı seçenekler gelecek gibi gözüküyor, bir-iki high-end’i daha klonlayacaklar galiba ???? Dovpo’nun ki cepte benim cephede, güzel duruyor![]()
FeV için doğru, tuhaf kaçar bence de. Kısa atomizerler için almayı planlıyorum Dovpo’yu, bir de hoşuma gitti şekliCep bolumu kisa olunca hoslanmiyorum cunku fev 4.5s icin alacagim ben. diger kisa atolarla, minik modlar daha hosuma gidiyor
Ömürlük gibi duruyor umarım fiyatı can yakmaz
Buda alınacaklar listesine girer gibi duruyor
Fiyatı merakla bekliyorum ben de. Bu epey hoşuma gitti benim ????Ömürlük gibi duruyor umarım fiyatı can yakmaz
Benim listemde ???? Marketi okuyup, temiz çalışmışlar gibi. Aspire Mixx de fena değil, fakat daha sert hatları var bence buna göre.Buda alınacaklar listesine girer gibi duruyor
Sallıyorum, $139 ????Fiyatı merakla bekliyorum ben de. Bu epey hoşuma gitti benim ????
Benim listemde [emoji16] Marketi okuyup, temiz çalışmışlar gibi. Aspire Mixx de fena değil, fakat daha sert hatları var bence buna göre.
Başlık Union’la başladı, arşivlik başlık olma yolundaAğırlıkta baya önemli benim için görünüşe göre tahminim biraz agır olucak gibi aslında benim derdimin dermanı union 2.0 da işte nasıl getirticende kullancanda bir iki olumsuz yorumda duyunca uzaklaşmış idim
Aynen öyleymiş :/Sanırım dolar, kanada doları olsa Cad olarak gösteriliyor
Ekli dosyayı görüntüle 35954
Alüminyum diyor 120gr olur herhalde