• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Mod-Ato Çeşitleri Kanguru Mod

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CmZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ağırlıkta baya önemli benim için görünüşe göre tahminim biraz agır olucak gibi aslında benim derdimin dermanı union 2.0 da işte nasıl getirticende kullancanda bir iki olumsuz yorumda duyunca uzaklaşmış idim
Başlık Union’la başladı, arşivlik başlık olma yolunda:) Şimdi baktım Union için olumsuz yorumlara tekrar... Tecrübeli isimler görüşlerini yazmış —güvenirdim o yorumlara. Dovpo için detaylar düşer yakın zamanda, ki böyle giderse daha da artar çeşitlilik.

Son düzenleme:
Bu başlık arşiv oldu bile. Yığınla kanguru mod paylaşıldı (gerçi çoğu kolay ulaşılır değil ve bazıları tedavülde değil) ve paylaşılmaya devam edilecek. Eskiler daha iyi teşhis koyabilir; benim gözlemim buhar dünyasının kendini tekrarladığı yönünde. İlk AIO tipi ince cihazlar, sonra gelişmiş büyük modlar ve atolar, büyük atoları boyut olarak kullanılır hale getirecek kanguru modlar. İlerleyen dönemde mini ek adlı küçük cihazlar, tekrar pod ile AIO ve küçülme. Devamında büyüyen ama adı pod kalan nispeten küçük cihazlar. Yani demem o ki, mevsim kanguru mevsimi ????

Evet bende şimdi onu gönderecektim everzon da açıklanmış diye.. Aliexpress uygun fiyattan düşmesi dileğiyle dovpo sq 75c ler 680 den giriş yapıp 780 lere çıktı belki dna60 da öyle olur

Geri