warlock'ta gelisme var mi?Yok almam ondan, dovpoyu beklerim fiyatı düşüne kadar
dl ato için kanguru mod alacaktım,dakika 5.45'te 'de bnm 25mm atonun aynısını koymuş ama uzak çekim yapmamış,yakıştı korkma genç demiş,yine verdin zehri puuuhhh sana @Gabamarul üstat ne dersin alayım mı ?zero Nega 2 deme şimdi çok büyük fiyat farkı var,çünkü dl nadir içiyorum.İngilizce altyazı mevcut.
Edit:
kayfuna zero nega daha güzel olur. kayfun çok uzun, zero neganın yuvası da çok derin. valla bence gideri var, iki tane al birini ben alırımdl ato için kanguru mod alacaktım,dakika 5.45'te 'de bnm 25mm atonun aynısını koymuş ama uzak çekim yapmamış,yakıştı korkma genç demiş,yine verdin zehri puuuhhh sana @Gabamarul üstat ne dersin alayım mı ?zero Nega 2 deme şimdi çok büyük fiyat farkı var,çünkü dl nadir içiyorum.
evet abi pahalı modu gözümün önünde bugün cilalayıp cilalayıp parlattılar,deprem olsaydı o anda ilk kurtaracağım arkadaşın o modu olurdu ????kayfuna zero nega daha güzel olur. kayfun çok uzun, zero neganın yuvası da çok derin. valla bence gideri var, iki tane al birini ben alırım
zero nega da çok pahalı değil bence içindeki chipe göre. zaten chipi cihazın fiyatının yarısı ediyor... yine de 7.5 ile çarpınca benim yanımda taşıyacağım miktarı geçiyor, kırılır eder içim acır neredeyse bir asgari ücret.
senin kayfun çok uzun, ona bi kit al Dış Bağlantı şunla gayet şık ve küçük olur.
Benim dvarw da 6.2 ml alıyor ama likit bir anda bitiveriyor.evet abi pahalı modu gözümün önünde bugün cilalayıp cilalayıp parlattılar,deprem olsaydı o anda ilk kurtaracağım arkadaşın o modu olurdu ????
Yazdım çocuğa 2 tane ayarlıyayım bi deneyelim,iş görür sanki.Dl atoyu nasıl sömürüyorsam artık dalıp dalıp gidince hemen bitiriyorum,büyük olsun şimdilik ,ilgili linkteki ürüne daha sonra yine bakacağım.
Hayırlı olsun hocam. Aylardır Dvarw 16 için şu modu kovalıyorum. Bir türlü almak nasip olmadı. Çok merak ettiğim bir konu da; Fev Vs sığar mı bu Compact 16 moda acaba? ????Açılın bakayım kanguru modum var benim ????????????
Ekli dosyayı görüntüle 36683
Hocam nereden aldınız modu acaba?Açılın bakayım kanguru modum var benim ????????????
Ekli dosyayı görüntüle 36683
Valla easy side dan sonra iyice kaşınmaya başladım. Zero nega denince kaşınıyorum.????kayfuna zero nega daha güzel olur. kayfun çok uzun, zero neganın yuvası da çok derin. valla bence gideri var, iki tane al birini ben alırım
zero nega da çok pahalı değil bence içindeki chipe göre. zaten chipi cihazın fiyatının yarısı ediyor... yine de 7.5 ile çarpınca benim yanımda taşıyacağım miktarı geçiyor, kırılır eder içim acır neredeyse bir asgari ücret.
senin kayfun çok uzun, ona bi kit al Dış Bağlantı şunla gayet şık ve küçük olur.
Sağol hocam. Mod çok güzel 3 güç seçeneği var, iyi de ateşliyor kerata. Lakin benim aldığım dvarw 16 yanık plastik kokuyor. O nedenle bir türlü keyif alamıyorum. Kaç gündür koku gidermek için uğraştım ancak bugün bir nebze düşüş oldu ama yine kullanılacak gibi değil.
Elimde Fev vs yok ama geçen bir muhabbette compact'a sığdığı konuşuldu. Ben de vs siparişi geçeceğim muhtemelen. Hatta buradan hemen FT'ye geçerim ???? indirimi de yakalarsam iyi olur ????
Koku/tat bozukluğu coolvape dvarw16 da, Fev almadım daha.Hangi clone acaba hocam? Bazılarında dlc hava fitilleri metal olmadığı için o tad geliyor diyenler var.
Ali'den aldım.Hocam nereden aldınız modu acaba?
valla hocam ben taşırken rahat edemeyeceğim için almıyorum. Aslında bir arkadaşım da haftaya almanyaya gidip geliyor, rahat getirtebilecekken hiçbir şey getirtesim olmadığını fark ettimValla easy side dan sonra iyice kaşınmaya başladım. Zero nega denince kaşınıyorum.????
???? kontenjan var ise ben alırım hocam. Kaşıntıyı canlandırdın bir kere ????valla hocam ben taşırken rahat edemeyeceğim için almıyorum. Aslında bir arkadaşım da haftaya almanyaya gidip geliyor, rahat getirtebilecekken hiçbir şey getirtesim olmadığını fark ettim