• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Mod-Ato Çeşitleri Kanguru Mod

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CmZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hep Dna60 çipli bir mod istemişimdir. Daha önce aldığım Dna60 çipli 2 tane Lost Vape Epetite ve 2 tane Vapecige SD Nano modlar gümrüğe takılıp geçmemişti. Bir türlü kullanmak nasip olmadı. Dna60 çipli Kanguru mod almayı çok isterim ama bu Dovpo çirkin ya ????
Hala çok güzel bayıldım diyebileceğim bütçe dostu bir Kanguru Mod çıkmadı karşıma. Stratum Balance klonu çok heyecanlandırmıştı beni çünkü beğendiğim çok şık bir mod ama o fiyat nedir arkadaş ayıp yahu, hadi Dna60 çip olsaydı yine de indirim kovalar ve 100$ verirdim.
Neyse, belli ki bu yıl Kanguru mod yılı, bu çok güzel bir gelişme. Şuan bir çok firma Kanguru Mod için çalışma yapıyordur, yakında bir bir piyasaya çıkarlar. Beklemekte fayda var derim.
Umarım Dna60 çipli uygun bir Kanguru Mod çıkar. Olmaz demeyin, 50'şer Dolara Dna60 çipli 2 tane Vapecige SD Nano almıştım, yapan yapıyor yani.

Kimse yapmıyor bu saatten sonra yapanda çıkmaz sanmam.. 3 u ekran altta aynı tasarım bende çok beğenmedim ama dediğim gibi 650 bandına denk gelirse alırım sırf dna60 usbli diye.. Gerçi alırım demekle de olmuyor 3 ürünüm takıldı gümrükte

Youtube'da arama butonuna Aspire Mixx yazdım, yeni video var mı diye merak ettim, bir yunan abimiz canlı yayında kendisine gelen ürünü 10dk kadar gösteriyor. Dediklerinden hiç bir şey anlamasam da ve kamerayı rezalet kullansa da hiç değilse canlı olarak görmüş oldum. Daha önce dediğim gibi paket içerisinden 18350 pil için kısaltma kiti çıkmamış. Belki de numune ürün diye çıkmadı (paket üstünde Sample yazıyordu). Fena bir mod değil gibi sanki.
İzlemek isterseniz linki aşağıya bırakayım (Ürünü benim gibi video içinde aramak zorunda kalmayın diye linki tam ürünü göstereceği zamana göre ayarladım).

Uzun arayış ve takip sonrası bir tane bulup alabildim.

Bu ana kadar bu başlık altında yazılan, tavsiye edilen modeller için emeği geçen herkese teşekkür ederim. Aranan kan bulunmuştur. ????

Ekli dosyalar

• IMG-20200701-WA0004.jpg
    IMG-20200701-WA0004.jpg
    38.6 KB · Görüntüleme: 28
Aspire ufak bir tanıtım yapmış. Hala kutu içeriği belli değil, ne gizem yaptılar be arkadaş :cautious: Chip fena değil gibi, tc mod olmadığı da doğrulanmış oldu. Benden yana sıkıntı yok, kanthal'cıyım ben ???? Bulsam alırım gibi sanki :unsure: Bir de buna düzgün bir tane 18350 pil bulmak var ????

Geri