• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Mod-Ato Çeşitleri Kanguru Mod

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CmZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hocam affetme bi tane de bana al :D ben bi sbs mod daha alırsam elimdeki düz modlardan kurtulup saadete ereceğim :p

18350 de olabilmesi çok cazip. benzer özelliklerde dna60 veya dicodes modlar da cnc veya 3dprinter ile yapılıyor fiyatları 200 eurodan başlıyor , high end modlardan insanı iyice soğutuyor böyle güzel ürünler
Normal sürede geleceğini bilsem düşünmeden alırım. Kargolarım anormal sürelerde hareket ediyor, 2021’de gelir bana bu anca????

Normal sürede geleceğini bilsem düşünmeden alırım. Kargolarım anormal sürelerde hareket ediyor, 2021’de gelir bana bu anca????
ben üçüncü ayda almıştım singapore post ile bi kamera, hala gelmedi :D ama covid sebebiyle olduğunu düşünüyorum, hiç iki ayı geçtiklerini daha önce görmedim. avrupada satılmaya başlayınca belki alırım ama orda da kargo falan derken high end fiyatı ödüyorum :D

Sourcemore’da %30 indirim kuponu “DAD30” var, kaşıntı bastı ????
Ya hocam niye söylüyorsun yahu, talan ettim siteyi ????
Başka alacaklarıma da baktım. Fiyatları yüksek tutup %30 indirim yapmış genel olarak, tipik esnaf. Bir de kargo ücretleri de var tabi.
Ama Aspire Mixx mod fiyatı mantıklı geldi.
Siyah/Gümüş olan kargo ile birlikte; $50,22
mix1.png
Full Siyah olan kargo ile birlikte; $53,72
mix2.png
Nedendir bilemem kargoyu diğer ürünler gibi seçemiyorum ama en uygun kargo seçeneği seçilmiş.
Alsam mı, almasam mı? Alsam ya kargo takılsa ne olacak, iade ederler mi? Hadi almaya karar verdim hangisini alsam acep?... diye kafamda deli sorular ????

Son düzenleme:
ben üçüncü ayda almıştım singapore post ile bi kamera, hala gelmedi :D ama covid sebebiyle olduğunu düşünüyorum, hiç iki ayı geçtiklerini daha önce görmedim. avrupada satılmaya başlayınca belki alırım ama orda da kargo falan derken high end fiyatı ödüyorum :D
High-end fiyatına yaklaşıyorsa hepten sinir bozucuymuş durum????Kargo meselesi de çok tutarsız... Farklı ülkelerden aldıklarımdan bile gelmeyen, bekletilen var????‍♂️
Ya hocam niye söylüyorsun yahu, talan ettim siteyi ????
Başka alacaklarıma da baktım. Fiyatları yüksek tutup %30 indirim yapmış genel olarak, tipik esnaf. Bir de kargo ücretleri de var tabi.
Ama Aspire Mixx mod fiyatı mantıklı geldi.
Siyah/Gümüş olan kargo ile birlikte; $50,22
Ekli dosyayı görüntüle 35379
Full Siyah olan kargo ile birlikte; $53,72
Ekli dosyayı görüntüle 35380
Nedendir bilemem kargoyu diğer ürünler gibi seçemiyorum ama en uygun kargo seçeneği seçilmiş.
Alsam mı, almasam mı? Alsam ya kargo takılsa ne olacak, iade ederler mi? Hadi almaya karar verdim hangisini alsam acep?... diye kafamda deli sorular ????
Verdim ???????? Sourcemore’a yabancıyım ben de, TR için riskli olabilir belki????‍♂️

Komşuda source more ile ilgili şikayetler vardı, gümrükte takılınca para iadesi sıkıntı oluyor diyorlardı..

Ben warlock klonunu beklicem ay sonu çıkar diyorlar

High-end fiyatına yaklaşıyorsa hepten sinir bozucuymuş durum????Kargo meselesi de çok tutarsız... Farklı ülkelerden aldıklarımdan bile gelmeyen, bekletilen var????‍♂️
valla benim için tek tutar yol eş dost adresine yollatıp onlara gelirken getirtmek. öyle de insanın hevesi kalmıyor , beklerken aldığım ürün ülkede daha ucuza satılmaya başlıyor :D
bu kanguru mod olayı bizim ülkede tuttu. bence aspire de bir iki aya satılır diye düşünüyorum 450 500 liradan.

valla benim için tek tutar yol eş dost adresine yollatıp onlara gelirken getirtmek. öyle de insanın hevesi kalmıyor , beklerken aldığım ürün ülkede daha ucuza satılmaya başlıyor :D
bu kanguru mod olayı bizim ülkede tuttu. bence aspire de bir iki aya satılır diye düşünüyorum 450 500 liradan.
Aynisini yillar once telefonla yasadim. Subat ayinda telefonu almis, akrabaya gondermistim. agustos sonuna kadar gelmelerini bekledim :sick: O arada oyle guzel kampanyalar yaptilar ki dayanamayip baska bir cihaz daha almis ve ilk siparisimi kullanmadan arkadasima satmistim.

Aynisini yillar once telefonla yasadim. Subat ayinda telefonu almis, akrabaya gondermistim. agustos sonuna kadar gelmelerini bekledim :sick: O arada oyle guzel kampanyalar yaptilar ki dayanamayip baska bir cihaz daha almis ve ilk siparisimi kullanmadan arkadasima satmistim.
zamansız şeyler almak lazım :) zero nega 2 alıp 6 ay gelmesini beklesem koymazdı sanırım. ama ucuz bir şeyi bekleyince insan üzülüyor :( ne hale soktular valla şu gümrüğü, önceden 2 haftada çinden kargolar geliyordu :P hala avrupadan 24 saatte geliyor, ama gümrükten geçemiyor...
cesur olanlar için vat free satış yapan bolca site var :D

Onu biliyorum ve hatta ingiliz sitelerinin cogunu biliyorum, hatta hemen hepsine uyeyim ve bultenlerini de takip ediyorum :) ben o siteleri Cin ve uzakdogu siteleri olarak algiladim.

Bu urunde gecerli mi emin degilim ama burada £100 uzerini aninda gumruk vergisiyle taclandirip oyle veriyorlar eline :) cok yuros ama bu cesaretim kirildi :)

Misal easy side mod, purity plus bunlari cin sayfalarında görmedim ama İngiliz sayfalarında hemen satışa sunuldu
bu ikisini zaten ilk naturevape'te gordum, sonra sonra diger firmalar da getirdi, hatta eBay'de de satanlar oldu. Dedigin gibi cinlilerde yok bunlar. firma sahibi iyi baglantilar yapiyor ve buradaki forumlarda seviliyor. forumlarinda baska yerden alanlara kizan yazarlar bile gordum :)

Geri