Dün geceden beri uyumamislar ????????????, gruba atmıştım ????????????
Siyah diyordum ama şeffaf beyaz olan da güzel geldi şimdi tank takılı görünce.bakinirken gorduklerimi de atayim da tansiyon yukselsin biraz daha ???? ????
Ekli dosyayı görüntüle 35313Ekli dosyayı görüntüle 35314Ekli dosyayı görüntüle 35315Ekli dosyayı görüntüle 35316Ekli dosyayı görüntüle 35317Ekli dosyayı görüntüle 35318Ekli dosyayı görüntüle 35319
sizin siyah atolarla ilgili cekincenizi bildigimden olabilir diyecegim fakat; frosted/seffaf boyle fotolarda cok guzel duruyor lakin icine zamanla toz/pislik kacinca guzel gorunmeyecek diye dusunuyorum. Aslinda en kullanisli olani klasik olan silver/black bence. hem silver atolarla hem de siyahlarla uyumlu oluyor.Siyah diyordum ama şeffaf beyaz olan da güzel geldi şimdi tank takılı görünce.
hayirli olsunTamam o zaman siyah/gümüş aldım gitti.
Sendekini bana ver sonra full siyah alırsın ????Ben full siyah da alacaktim ama simdi warlock klonda gözüm kaldı fiyatı nedeniyle
Olurda siyah silver takası düşünen olursa bir öm uzaktayım ????
çok ağır zehirledin bu sefer ???? ???????????????? Zehri alan geliyor ????
Bende var kullanılmamış karamamba ???????????? ama majör almam ????????????Majör 4 tane var, siyah fev olur ama ????
hocam affetme bi tane de bana al ben bi sbs mod daha alırsam elimdeki düz modlardan kurtulup saadete ereceğimSourcemore’da %30 indirim kuponu “DAD30” var, kaşıntı bastı ????