• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Mod-Ato Çeşitleri Kanguru Mod

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CmZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Abi yoğundum mesajları geç gördüm yoksa ağır tahrik içerir diye yazardım [emoji1787][emoji1787][emoji1787] numunedir faln yazardım

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Siyah diyordum ama şeffaf beyaz olan da güzel geldi şimdi tank takılı görünce.
sizin siyah atolarla ilgili cekincenizi bildigimden olabilir diyecegim fakat; frosted/seffaf boyle fotolarda cok guzel duruyor lakin icine zamanla toz/pislik kacinca guzel gorunmeyecek diye dusunuyorum. Aslinda en kullanisli olani klasik olan silver/black bence. hem silver atolarla hem de siyahlarla uyumlu oluyor.

ful siyahta cok guzel duruyor ve benim de favorim ama yine de genelde silver ato kullananlarin silver/black secmesi bana daha uygun geliyor. benimki sadece bir oneri idi ☺

@Gabamarul onerisi cok daha iyi duracak ama ekstra tup lazim tabi. yada cift alip mix yapilacak

Sourcemore’da %30 indirim kuponu “DAD30” var, kaşıntı bastı ????
hocam affetme bi tane de bana al :D ben bi sbs mod daha alırsam elimdeki düz modlardan kurtulup saadete ereceğim :P

18350 de olabilmesi çok cazip. benzer özelliklerde dna60 veya dicodes modlar da cnc veya 3dprinter ile yapılıyor fiyatları 200 eurodan başlıyor , high end modlardan insanı iyice soğutuyor böyle güzel ürünler

Geri