CmZ
Community
Bugün mixx gümrüğe girdi inşallah bıyıklı gümrükçü dayı yokturçok mixx kullanmak lazım ama. ismine ayıp olmasın dimi
Anlıklara az kaldı komutanım
Bugün mixx gümrüğe girdi inşallah bıyıklı gümrükçü dayı yokturçok mixx kullanmak lazım ama. ismine ayıp olmasın dimi
haydi be koçum kopta gelBugün mixx gümrüğe girdi inşallah bıyıklı gümrükçü dayı yoktur
Gomutanımmm agzından bal damlıo balllhaydi be koçum kopta gel
dvarw maceran hala belleğimdeGomutanımmm agzından bal damlıo balll
Hadi bakalim, bol sanslar.????Bugün mixx gümrüğe girdi inşallah bıyıklı gümrükçü dayı yoktur
Ahanda murcix hocam büyücüyü çıkardı, tamamdır artık geçer o paket ????Hadi bakalim, bol sanslar.????
bir kaç yerde daha yazan gördüm.Dvarw FL'ler için bir miktar geri iade aldım diye hadi dedim Ali'deki satıcıdan Aspire Mixx siparişi geçeyim. Sipariş verirken 'Custom Clearance Information' diye bir şey çıkıyor ve TC kimliği yada pasaport numarası yazmadan sipariş verdirtmiyor Sebep ne ola ki? ????
Aynen ben başka bir şey sipariş verirken dün istedi. Girdim bilgileri, başka türlü sipariş verdirmiyor.Dvarw FL'ler için bir miktar geri iade aldım diye hadi dedim Ali'deki satıcıdan Aspire Mixx siparişi geçeyim. Sipariş verirken 'Custom Clearance Information' diye bir şey çıkıyor ve TC kimliği yada pasaport numarası yazmadan sipariş verdirtmiyor Sebep ne ola ki? ????
Daha önce bir kere bana satıcı mıyım diye kaçakçılık bürosunda soruşturma açılmıştı (suyunu çıkardığım zamanlar) yetkili amir ile tel'den ulaşmışlardı dedim kesin dolandırıcı sonra kapattım suratına baktım kaçakçılık bürosunun teli ben aradım özür diledim falan ???? bir tane komiser dedi soruşturma açıldı sana, gomserim ne alaka ben içiçiyim demiştim, orasına biz karar veririz demişti, sonra tabii ki bir şey olmadı ama yine bu tarz şeyler ile ilgili bir çalışma olabilir. Eskiden kullanmak da serbestti, şimdi o da sıkıntı. Soruşturma açılacaksa paketi satın alanın tüm bilgilerine kolayca ulaşabilmek için yapılan bir şey bence. Sipariş versem mi bilemedimbir kaç yerde daha yazan gördüm.
tr özel bi sistem getiriyorlar galiba. tc no isteyen olmuş istemeyen olmuş diye konuşuluyor.
yakında kokusu çıkar.
AhahhahahahahaBende cmt başka bir mod aldım, benden de istedi. Kuzu kuzu verdim, hiç aklıma takip vs gelmedi. Basiretim bağlandı galiba. Tckn vermek birşey değil de, ae hesabı hanımın hesabı. Cukkaya o gidecek, haberi yok garibimin.
Abi şimdide fl macerası başladı yolda geliyor. Bu ay kredi kartı extresini görmek istemiyor gözümmdvarw maceran hala belleğimde
Ekstre kabardıkça daha da alasın geliyor ????Abi şimdide fl macerası başladı yolda geliyor. Bu ay kredi kartı extresini görmek istemiyor gözümm
Aynen üstad hayır hanım görse dükkan mı acıcan sen der yaniEkstre kabardıkça daha da alasın geliyor ????
Benim büyücü kurtaramaz bak, ekstra mesai çıkartma ihtiyara ????Aynen üstad hayır hanım görse dükkan mı acıcan sen der yani
Devlet görse 20 sene yatarım var ????????
Yahu benim kaçırdığım birşey mi var yanılıyormuyum artık kullanmaktamı yasak ilgili link vs varsa bana bi el atında aydınlanayım yaw
Bu konuyu okumuş idim tekrar okudum ama kullanılması yasak diye hiç biyerde bir ibare görmedim alması satması ülkeye sokması bayadıe yasak saten yaww bıyıklı gümrükcü amcadan kurtulursak gerisi önemli degil kullanana ses seda etmiyorlar.https://www.tr.sihirlibuhartv.net/konu/esigara-ve-esigaraya-iliskin-ithalat-tamamen-yasaklandi.4832/
Burada biraz konuşuldu diye hatırlıyorum