• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Mod-Ato Çeşitleri Kanguru Mod

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CmZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Dvarw FL'ler için bir miktar geri iade aldım diye hadi dedim Ali'deki satıcıdan Aspire Mixx siparişi geçeyim. Sipariş verirken 'Custom Clearance Information' diye bir şey çıkıyor ve TC kimliği yada pasaport numarası yazmadan sipariş verdirtmiyor :cautious: Sebep ne ola ki? ????

Dvarw FL'ler için bir miktar geri iade aldım diye hadi dedim Ali'deki satıcıdan Aspire Mixx siparişi geçeyim. Sipariş verirken 'Custom Clearance Information' diye bir şey çıkıyor ve TC kimliği yada pasaport numarası yazmadan sipariş verdirtmiyor :cautious: Sebep ne ola ki? ????
bir kaç yerde daha yazan gördüm.
tr özel bi sistem getiriyorlar galiba. tc no isteyen olmuş istemeyen olmuş diye konuşuluyor.
yakında kokusu çıkar.

Aynen ben başka bir şey sipariş verirken dün istedi. Girdim bilgileri, başka türlü sipariş verdirmiyor.

bir kaç yerde daha yazan gördüm.
tr özel bi sistem getiriyorlar galiba. tc no isteyen olmuş istemeyen olmuş diye konuşuluyor.
yakında kokusu çıkar.
Daha önce bir kere bana satıcı mıyım diye kaçakçılık bürosunda soruşturma açılmıştı (suyunu çıkardığım zamanlar) yetkili amir ile tel'den ulaşmışlardı dedim kesin dolandırıcı sonra kapattım suratına baktım kaçakçılık bürosunun teli ben aradım özür diledim falan ???? bir tane komiser dedi soruşturma açıldı sana, gomserim ne alaka ben içiçiyim demiştim, orasına biz karar veririz demişti, sonra tabii ki bir şey olmadı ama yine bu tarz şeyler ile ilgili bir çalışma olabilir. Eskiden kullanmak da serbestti, şimdi o da sıkıntı. Soruşturma açılacaksa paketi satın alanın tüm bilgilerine kolayca ulaşabilmek için yapılan bir şey bence. Sipariş versem mi bilemedim :unsure:
Şu vape ile ilgili şeylere uçuşturucu muamelesi yapılıyor ya çok gücüme gidiyor ???? Sigara vergisi versek tabi onda sıkıntı yok. Vergi ile dönen devranda bakalım daha başımıza neler gelecek. Bezdim artık ????

Bende cmt başka bir mod aldım, benden de istedi. Kuzu kuzu verdim, hiç aklıma takip vs gelmedi. Basiretim bağlandı galiba. Tckn vermek birşey değil de, ae hesabı hanımın hesabı. Cukkaya o gidecek, haberi yok garibimin. :cautious:
Ahahhahahahaha
Akşam akşam sen beni güldürdün allahta seni güldürsün üstad.
Hayır işin garibi 2. Mixx sipariş verirken vende tc verdim hiçte aklıma gelmedii sakata gelmeyiz inşallah :)

Yahu benim kaçırdığım birşey mi var yanılıyormuyum artık kullanmaktamı yasak ilgili link vs varsa bana bi el atında aydınlanayım yaw

Geri