ehy
Community
Yok yok öyle yılana girmeyim, hedef çok farklı benim. Zero nega alıp macerayı kapatmak ????16'lik minikler için şöyle bir ???? mevcut ????????
Ekli dosyayı görüntüle 45110
Yok yok öyle yılana girmeyim, hedef çok farklı benim. Zero nega alıp macerayı kapatmak ????16'lik minikler için şöyle bir ???? mevcut ????????
Ekli dosyayı görüntüle 45110
İlgileniriz tabi ama nasıl ulaşacağız????İlgilenenler için, Dicodes SBS (18650, 25mm) için Eylül sonu demişler.
Bilmem ki???? Bunu getiren olur gibi geliyor bana yine de.İlgileniriz tabi ama nasıl ulaşacağız????
Üstad ürün pahalı olacağı için kar marjını düşük tutacaklar, ondan dolayı pek getiren olmaz gibime geliyor. Anca biri çıkınca rica edeceğiz????Bilmem ki???? Bunu getiren olur gibi geliyor bana yine de.
???????????? çıksada kurtulsak bu cinlilerin elindenİlgilenenler için, Dicodes SBS (18650, 25mm) için Eylül sonu demişler.
???? Sağlam iş çıkarıyor Dicodes takımı! Doğru düzgün bir fotoğraf, video, vs., çıksa da değerlendirsek hep beraber. ???????????????? çıksada kurtulsak bu cinlilerin elinden ☺
siyah/gumus - gold kapak
Aynı fikirdeyim. O altın renk ne alaka orada diye şaşırmıştım. İyi olmuş seçenek sunmaları Tüp seçenekleri de olursa fena olmaz.siyah/gumus - gold kapak
full siyah - siyah kapak
beyaz/gumus - gumus kapakla geliyor.
ayrica satmalari iyi olmus ama keske basinda kullanmasalardi. ve tuplerin de ayri satilmasi lazim
iki tane alip karistira karistira kullanmak lazim ya da ???? bazilarimizin hedefi o yondeAynı fikirdeyim. O altın renk ne alaka orada diye şaşırmıştım. İyi olmuş seçenek sunmaları Tüp seçenekleri de olursa fena olmaz.
iki tane alip karistira karistira kullanmak lazim ya da ???? bazilarimizin hedefi o yonde