• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Mod-Ato Çeşitleri Kanguru Mod

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CmZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Feda olsun :) denk gelirsek istediğin kadar kullanabilirsin
Allah razı olsun :) Duymak bile yetiyor :)
canın sağolsun abim. gümrükçü dayı stop derse adres at öm den :)
Saolasın abim Allah razı olsun Gümrükçü dayıyı bulsam kelle paça içirmeye götürücem :D:D
Yeni dwarvlar, mixxler havada uçuşuyor???? biz bakınıyoruz şimdilik. Hayırlı olsun @CmZ .
Saolasın üstad inşallah gelirse :D:D Benim olucak vurucam kırbacı vurucam kırbacı :D:D

Haydar maydar hak getire, aldığından beri 100 foto çekmiştir mixx ile ????????????
Beğenmiş orası kesin, ama kendim için söyliyim ateşlemesini beğenmedim mi en şık mod dahi olsa yaşamıyor bende.. Picodan sonra tofaş den reno megan a ayarı gelmiştir ona şimdi ????
Bilmiyorum bu modlar görsel olsalar da, denemeden mümkün değil girmem. Uyarayım meyilli arkadaşları iyi düşünün araştırın.. Saygılar sevgiler efenim..

Beğenmiş orası kesin, ama kendim için söyliyim ateşlemesini beğenmedim mi en şık mod dahi olsa yaşamıyor bende.. Picodan sonra tofaş den reno megan a ayarı gelmiştir ona şimdi ????
Bilmiyorum bu modlar görsel olsalar da, denemeden mümkün değil girmem. Uyarayım meyilli arkadaşları iyi düşünün araştırın.. Saygılar sevgiler efenim..
Artık onun jargonu "mixx candır" olarak değişti ????
Mixx denk gelince deneyeceğizden şüphem yok ???? benim için ağırlığı dışında kusuru yok. Ki hafif modlara alıştığım için böyle söylüyorum, komutan ağırlığından bile memnun.

Bu üçüncü fl flash ile siparişler bıyıklı gümrükcü abide kaldı en son bıyıklar ile ugraşıodu ????????????
Kaldı üstad 400-500₺ sipariş gümrükte kaldı.
peki ben uslanırmıyım kesinlikle hayır ????????
1 orj fl
1 cloudzwork fl
1 mixx siparişi geçtim. Gümrükcü abiyede sen mi inatsın benmi diye not düştüm ????????

Bu üçüncü fl flash ile siparişler bıyıklı gümrükcü abide kaldı en son bıyıklar ile ugraşıodu ????????????
Kaldı üstad 400-500₺ sipariş gümrükte kaldı.
peki ben uslanırmıyım kesinlikle hayır ????????
1 orj fl
1 cloudzwork fl
1 mixx siparişi geçtim. Gümrükcü abiyede sen mi inatsın benmi diye not düştüm ????????
ayı bile benlik bişi kalmadı demiştir :D falında "haydar" görünüyo :D :D :D

Geri