Allah razı olsun Duymak bile yetiyorFeda olsun denk gelirsek istediğin kadar kullanabilirsin
Saolasın abim Allah razı olsun Gümrükçü dayıyı bulsam kelle paça içirmeye götürücemcanın sağolsun abim. gümrükçü dayı stop derse adres at öm den
Saolasın üstad inşallah gelirse Benim olucak vurucam kırbacı vurucam kırbacıYeni dwarvlar, mixxler havada uçuşuyor???? biz bakınıyoruz şimdilik. Hayırlı olsun @CmZ .
Avatar fotosuna bakinca gumrukcu dayi ile mutlu gorunuyorsunuz ????Allah razı olsun Duymak bile yetiyor
Saolasın abim Allah razı olsun Gümrükçü dayıyı bulsam kelle paça içirmeye götürücem
Saolasın üstad inşallah gelirse Benim olucak vurucam kırbacı vurucam kırbacı
Geçer inşallah üstad hayırlısı ile.Allah razı olsun Duymak bile yetiyor
Saolasın abim Allah razı olsun Gümrükçü dayıyı bulsam kelle paça içirmeye götürücem
Saolasın üstad inşallah gelirse Benim olucak vurucam kırbacı vurucam kırbacı
Yani diyorsun ki abi Dvarw Fl klonu ve 1 mixx alıp 100 dolar zarara girelimO da var ki ???????????? ama dvarw daha yahşi durdu
Ekli dosyayı görüntüle 44965
Üstat, Sen ve ????.Yani diyorsun ki abi Dvarw Fl klonu ve 1 mixx alıp 100 dolar zarara girelim
Burada zehirleyen bir @comandante gördüm sankiÜstat, Sen ve ????.
Hayırdır ????
Doğru diyorsun Üstat.Üstat, Sen ve ????.
Hayırdır ????
Haydar maydar hak getire, aldığından beri 100 foto çekmiştir mixx ile ????????????Burada zehirleyen bir @comandante gördüm sanki
Büyük oyunu boz üstat ????Doğru diyorsun Üstat.
Bildirimleri kapatıp, konudan çıkayım ben
Beğenmiş orası kesin, ama kendim için söyliyim ateşlemesini beğenmedim mi en şık mod dahi olsa yaşamıyor bende.. Picodan sonra tofaş den reno megan a ayarı gelmiştir ona şimdi ????Haydar maydar hak getire, aldığından beri 100 foto çekmiştir mixx ile ????????????
Artık onun jargonu "mixx candır" olarak değişti ????Beğenmiş orası kesin, ama kendim için söyliyim ateşlemesini beğenmedim mi en şık mod dahi olsa yaşamıyor bende.. Picodan sonra tofaş den reno megan a ayarı gelmiştir ona şimdi ????
Bilmiyorum bu modlar görsel olsalar da, denemeden mümkün değil girmem. Uyarayım meyilli arkadaşları iyi düşünün araştırın.. Saygılar sevgiler efenim..
Aklima geldi, flashla birlikte FL siparis etmistin. geriye donup baktim da 2 ay olacak neredeyse. onlar gelmedi mi hala, yoksa bu ikinci FL mi?Yohh yohh satlık degil bide dvarw fl bekliom ona takacam
ayı bile benlik bişi kalmadı demiştir falında "haydar" görünüyoBu üçüncü fl flash ile siparişler bıyıklı gümrükcü abide kaldı en son bıyıklar ile ugraşıodu ????????????
Kaldı üstad 400-500₺ sipariş gümrükte kaldı.
peki ben uslanırmıyım kesinlikle hayır ????????
1 orj fl
1 cloudzwork fl
1 mixx siparişi geçtim. Gümrükcü abiyede sen mi inatsın benmi diye not düştüm ????????
haydarı çok kurcalama. başına bela olur sonrabu azmin karsisinda haydarin lafi bile gecemez. viz gelir tiris gider hayros olur o demedi deme ????
hadi hepberaber ????????????
Ekli dosyayı görüntüle 45091