• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Mod-Ato Çeşitleri Kanguru Mod

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CmZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
zor soru sorayım sana üstat
easy & mixx
easy nin ikincisini mixx gelince sattın biliyom ama kısa süreli kullanma değerlendirmene göre yeniden almak istesen hangisinden alırsın ;)
Mixx çizgili atomizerlerle bkz. Fev daha güzel , easy düzlerle daha güzel.
Ekranın ışığı benim için önemli. Sırf o yüzden mixx.
Metal olması da güzel yine o yüzden mixx.

Kizoku techmod ayarlayalim ikisinden de güzel olacak gibi bir hali var :)

Mixx çizgili atomizerlerle bkz. Fev daha güzel , easy düzlerle daha güzel.
Ekranın ışığı benim için önemli. Sırf o yüzden mixx.
Metal olması da güzel yine o yüzden mixx.

Kizoku techmod ayarlayalim ikisinden de güzel olacak gibi bir hali var :)

benimde tercihim mixx oldu. aynı fikirdeymişiz.
elde duruş hissiyatı, çelik olması ve ona rağmen 10 gr. gibi çok az bi ağırlık farkı, 18350 ile kullanılabilmesi benim gözümde de baya bi üstünlük sağladı easy'e

böyle mi olacak:) chipleri aynı easy ile bire bir. Ekran parlaklığı kapatilabiliyor fark olarak
Ekli dosyayı görüntüle 44956
Ama ama ama olmaz ki şimdi ;)
İkisi için öm talep ediyorum bi tur çöksem olmaz mı yahuu sende 1 tane var işte kanguru hocam.
:) :) kargo yolu gözlemeyi bıraktım. Öm yolu gözlüyorum ona göre hollandadan gelicekte gümrük memuru gözünü kapicakta ohooo peterda saha kargoya vermedi saten
Ekleme: easyden çok daha vahşi duruyor mixx daha bi kaliteli görünüyor

Ama ama ama olmaz ki şimdi ;)
İkisi için öm talep ediyorum bi tur çöksem olmaz mı yahuu sende 1 tane var işte kanguru hocam.
:) :) kargo yolu gözlemeyi bıraktım. Öm yolu gözlüyorum ona göre hollandadan gelicekte gümrük memuru gözünü kapicakta ohooo peterda saha kargoya vermedi saten
Ekleme: easyden çok daha vahşi duruyor mixx daha bi kaliteli görünüyor
Feda olsun :) denk gelirsek istediğin kadar kullanabilirsin

Geri