Mixx ve easy side sunbox tasarımı çin üretimi , tcde mutlu etmez. ama easynin dna60 modeli var. hafif değil.Benide zehirliyorsunuz. Bunların hangisi titanium ile başarılı ve hafif bir mod? Ayrıca, tabi ki ali den alma riskine değer? Bildiğim kadarı ile, henüz getirip satan yok. Eşim ağır mod kullanamıyor. Elimizdeki modlar yaşlanıp, teklemeye başladı. Şöyle fiyat/performans dengesi kabul edilebilir olan hangisidir? Tecrübeli üstadlar olarak bize fikir verirseniz, çok makbule geçer.
Çok teşekkür ederim bilgiler için. 200 euro benide çok aşar. Yanlışlıkla yere düşse, derdimden ölürüm benMixx ve easy side sunbox tasarımı çin üretimi , tcde mutlu etmez. ama easynin dna60 modeli var. hafif değil.
hafif mod olarak iki tane benim bildiğim seçenek var, birincisi ve bence güzel olanı zero nega 2 light edition, benim için 200 eurolar çok kabul edilebilir olmadığı için 50 euroluk olan tcde başarısız ve ağır olanları kullanıyorum
Easy Side'ın DNA60 olanı henüz çıkmadı, planlanıyor.easynin dna60 modeli var
İlk dna60 olarak çıktı. Sonra klon chip kondu. Sonra nedense daha pahalı olan dna60 chip tekrar listelemelerde gorundu. Preorderdir belki dikkat etmedim hiç.Easy Side'ın DNA60 olanı henüz çıkmadı, planlanıyor.
Satın alan görmedim ben daha. Kısa zamanda çıksa bari.İlk dna60 olarak çıktı. Sonra klon chip kondu. Sonra nedense daha pahalı olan dna60 chip tekrar listelemelerde gorundu. Preorderdir belki dikkat etmedim hiç.
Pico ya kardeş geldi ????
sağol abim daha iyileri sizin olsun.@comandante Çok hoş gözüküyor. Güle güle kullanın
pico cu adamı baştan çıkardı sormaPico ya kardeş geldi ????