comandante
Council
ben ki kıl kuyruğum kolay kolay beğenmem. 2 ncisini bile almayı düşünüyorum. Quick Silver. o derece beğendim.El Barteros @pablo yani ???? KFL19 için bunu alacağım ben kesin, gelir yakında uğradığım vapeshop’a. Güzel mod!
ben ki kıl kuyruğum kolay kolay beğenmem. 2 ncisini bile almayı düşünüyorum. Quick Silver. o derece beğendim.El Barteros @pablo yani ???? KFL19 için bunu alacağım ben kesin, gelir yakında uğradığım vapeshop’a. Güzel mod!
Güzel, güzel mod. SBS pazarının doğru düzgün demokratikleşmesi açısından da güzel iş.ben ki kıl kuyruğum kolay kolay beğenmem. 2 ncisini bile almayı düşünüyorum. Quick Silver. o derece beğendim.
Sana acilen bişey hediye etmem lazım ????????????Rica ederim abi,tanimadan etmeden ilk gun sende bana atomizerini hediye etmistin,allah gonlu zenginlerle karsilastirsin.
Kim @comandante mi hediye etti? Vay beRica ederim abi,tanimadan etmeden ilk gun sende bana atomizerini hediye etmistin,allah gonlu zenginlerle karsilastirsin.
ne o beğenemedinmiKim @comandante mi hediye etti? Vay be
Yok beğenemedimne o beğenemedinmi
afiyet olsun öyleyseYok beğenemedim
Çok sevdim ben bunu ????
Ekli dosyayı görüntüle 44792
Dede kullanım yorumlarını alalimMixx için hoşuma giden en güzel atomizer dvarw 3.5 oldu
Ekli dosyayı görüntüle 44612
çok teşekkürler üstadım. daha iyileri senin olsun. ben çok beğendim.Dede kullanım yorumlarını alalim
Hayırlı olsun ayrıca yakismis ikili
benim gibi tc ile işi olmayan düz watt kullananlar için biçilmiş kaftan.
ateşlemesi güzel çok hızlı. nerdeyse dico gibi. dün ikisinide denedim.
boyutu gayet uygun. 18350 ile picodan bile kısa.
çelik olmasına rağmen beklediğimden hafif.
elde oturuş hissiyatı çok güzel.
kısacası ben çok sevdim
hediye olarak geldi. nereden temin edileceği hakkında bir fikrim yok malesef.Hocam bende almak istiyorum nereden temin edebilirim
Haydar dan mi Okşan dan mi alirsinresin picomu satıp "quick silver" modelini alıcam
2 mod satıp 1 tane alıcam. küçülme yapıcam bi neviHaydar dan mi Okşan dan mi alirsin
Quick silver ini ????
Altin nasilsa
Gümüş piyasasi da benden sorulur
o bakimdan sordum ????
İlaveten tirnak icinde ki Quick kismida bendeHaydar dan mi Okşan dan mi alirsin
Quick silver ini ????
Altin nasilsa
Gümüş piyasasi da benden sorulur
o bakimdan sordum ????
senlen çay ocağına kadar beraber giderim. ondan öte çekemem seni lobidikİlaveten tirnak icinde ki Quick kismida bende
Hiz benim işim aninda gumus piyasasina girip baglariz ????????????
Amma yaptın abi ben aykiri adammiyim allasensenlen çay ocağına kadar beraber giderim. ondan öte çekemem seni lobidik