• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Mod-Ato Çeşitleri Kanguru Mod

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CmZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Coolvape'in gönderdiği bellcapler güzel gözükse de hatalı olduklarından pek keyif vermedi. 3,5ml olanın drip tip altı çok boş kalıyor buhar dolanıyor ve hem aromayı kesiyor hemde yoğuşma yapıyor. 2ml olan da drip tip tam oturmasa da aroması güzel ama buhar sıcak olduğundan çok sarmadı. Ben direkt 5ml tanklı alacaktım ama baktım ki yanına cam almaya kalksam 3lü set ile aynı miktara denk geliyor salla dedim 3lü set aldım.
Ft kredi kartı ile alımları 1 senedir açacağız deyip bizi yese de belki açarlar diye 5ml cam tankları istek listesinde bekletiyorum, açar açmaz yapıştıracağım istediğim şeyleri. Daha 1 tane 10$ hediye çekim var yedirtmem ????

Bir tane siyah Dvarw Fl çok yakışır valla ama piyasada ss (paslanmaz çelik) afc'li siyah Dvarw var mı bilemiyorum ????‍♂️
Abi sana çok güzel nick buldum Haydar-i :cool: Yada ekstrem bir şey istersen Haydar-İnna ???? Bak bu ikincisinin çok fazla göndermesi var ????
dvarw almam için iyah fevi satmam lazım. boşuna masraf yapmam ;) expro v2 var birde siyah. ikisinden birini satarsam anca alırım

Bu konuda ki bildirimleri kapatmam lazım.
Çok fena şeyler çıkmış.
Bir de kanguru olayına girersek durum fena. :)
Ama şu FT ye bir bakayım ben...

Not: FT ye yeniden kredi kartı ile ödeme mi gelmiş???
Ben mi yanlış anlıyorum? Paypal kısmı altında bir başka yer var. ve kredi kartı bilgilerini soruyor.

Çok fena şeyler çıkmış.

Ben mi yanlış anlıyorum? Paypal kısmı altında bir başka yer var. ve kredi kartı bilgilerini soruyor.
O bölüm zaten uzun süredir mevcut. Geçen sene de alışveriş yaptım o şekilde.
18350 kullanma ihtimaliniz varsa mixx. Yoksa easy. Dicodes gibi kıvrımlı şık duruyor her atomizerle. Ve 510i tam oval 24?mm atomizer ile sıfıra sıfır oluyor
Teşekkürler.

Çok fena şeyler çıkmış.

O bölüm zaten uzun süredir mevcut. Geçen sene de alışveriş yaptım o şekilde.

Teşekkürler.
Evet öyle bir şey var. Paypal üzerinden kredi kartı ile misafir şeklinde ödeme kısmı ama Türkiye için gözükmüyor vpn ile bile denedim çıkmıyor bende ????

Geri