• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Mod-Ato Çeşitleri Kanguru Mod

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CmZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ekli dosyayı görüntüle 44105

Sonunda bende edindim bir adet easyside frosted. Yalnız dikkat ettim bir gün tamamen kullanmama rağmen pil tüketimi çok az, hala %85 i dolu pilin, Ayrıca ateşlemesi çok iyi, fev den sonra para verdiğime değen bir ürün daha oldu nihayet...
Güzel duruyor, hayırlı olsun. İkinciyi frosted veya tam transparan alma düşüncem iyice oturdu. :)

@CnrSngl e adamım var rahat ol, takılmaz demişti.

Biz buharcılar biliriz kimin ne yaptığını, seninde sonun gelmesin xinyu gibi falan yaz ????
Adamı o gün yokmuş demek ki. Yoksa benim dana gibi paketin geçmesi büyük şans valla.
:D:D:D:D Ben bu coolvape sataşıyorum şimdi bittin ulen sen dicem seni tr ye reklam edecem dicem :D:D
Ben onu yeterince gömdüm zaten. Son vuruşu sen yap.. K.O. ☠

@CmZ @CnrSngl sizin yüzünüzden ae bütün siteyi kapatıcak TR ye :D :D :D :D kulaklarınız çınlıycak bu gidişle :cool:
Öyle deme gomutanım, eskiden olsa tamam, oo yeni bir şey çıkmış der atlardım hemen, sadece ecuraga için de değil, biraz şeyini çıkarmıştım, suyunu, Elmas üyeydik ???? Bir sorun mu var? Alicik üstüme titrerdi, 1 günde parayı iade ederdi valla, şimdi nerdee Altın üyeye düşmüşüm..
Neyse, son 1 senede hiç bir şey almadım, daha yeni sadece 2 tane Dvarw aldım o kadar gomutanım ???? Bana bir şey deme yani ????
Eski heves de hiç kalmadı artık, kolay kolay bir şey de beğenmiyorum ????‍♂️
İstediğim gibi bir tane Kanguru mod çıksın onu alayım (tipsiz olmasın, 22mm atomizerler için olsun, hafif olsun ve mümkün olduğunca minnak olsun yeter). Bir de şu Dvarw'lara ss afc bulayım, ben tamamım. Arada @murcix hocam Fev V4.5S+ diye aklıma girip duruyor, Fev Vs var diye şimdilik dayanabiliyorum ????
Heisenberg'lik de yok artık, eldeki aromalar bitsin mix'lere geçeceğim.
Benim için hobilikten de çıktı artık ecugara, bırakabilsem bunu da bırakırım, ama keyifli ya, neyse sonra bir ara bırakırım ????

Öyle deme gomutanım, eskiden olsa tamam, oo yeni bir şey çıkmış der atlardım hemen, sadece ecuraga için de değil, biraz şeyini çıkarmıştım, suyunu, Elmas üyeydik ???? Bir sorun mu var? Alicik üstüme titrerdi, 1 günde parayı iade ederdi valla, şimdi nerdee Altın üyeye düşmüşüm..
Neyse, son 1 senede hiç bir şey almadım, daha yeni sadece 2 tane Dvarw aldım o kadar gomutanım ???? Bana bir şey deme yani ????
Eski heves de hiç kalmadı artık, kolay kolay bir şey de beğenmiyorum ????‍♂️
İstediğim gibi bir tane Kanguru mod çıksın onu alayım (tipsiz olmasın, 22mm atomizerler için olsun, hafif olsun ve mümkün olduğunca minnak olsun yeter). Bir de şu Dvarw'lara ss afc bulayım, ben tamamım. Arada @murcix hocam Fev V4.5S+ diye aklıma girip duruyor, Fev Vs var diye şimdilik dayanabiliyorum ????
Heisenberg'lik de yok artık, eldeki aromalar bitsin mix'lere geçeceğim.
Benim için hobilikten de çıktı artık ecugara, bırakabilsem bunu da bırakırım, ama keyifli ya, neyse sonra bir ara bırakırım ????
Üstad ss afc cloudworkz ye bir bakın ben bide ondan sipril verdim özellikle sordum afcleri piyasada dolanan kaplamaları söyledim satıcı ss dedi başka birşey demedi bi bakın isterseniz

TRY 147.09 | Cloudworkz Style Dvarw Mtl Fl Facelift RTA With 2ml 3.5ml Replacement Tanks 11 extra AFCs 22mm Single Coil Vape Tank Ecigarette

Üstad ss afc cloudworkz ye bir bakın ben bide ondan sipril verdim özellikle sordum afcleri piyasada dolanan kaplamaları söyledim satıcı ss dedi başka birşey demedi bi bakın isterseniz

TRY 147.09 | Cloudworkz Style Dvarw Mtl Fl Facelift RTA With 2ml 3.5ml Replacement Tanks 11 extra AFCs 22mm Single Coil Vape Tank Ecigarette
Hocam bana satan satıcı da ss diye tutturmuştu o yüzden almıştım. Linkteki fotoğraflara baktım galiba benim elimdeki ile aynı ürün. Afc pinler çok parlıyor ve şimdiye kadar Dvarw FL klonlarında tek üreticinin ürününde kırmızı oring gördüm. ????‍♂️ Yine de ilginiz için sağ olun ????

Geri