• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Mod-Ato Çeşitleri Kanguru Mod

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CmZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
galiba bir seyi daha kirmizi sandin ustat :) o kirmiziysa bunu da kirmizi sayariz biz :)

@Kvothe ye ne yaptiysan artik sessiz kalma hakkini kullandi ????

kuleden izin almadan ucanlardanim ben ayrica :cool: kalkanlarla ugrasma istersen abi adrenalin fazla gelir bu yasta ????
bi gün buralara geleceğini unuduyon nidense. ben beklerim. sabrım çoktur. gözüm yolda haydar elimde bundan gayri yiğenim :cool: :cool:

Güle güle kullan Mr @pablo (y)
sağolasın abim,daha güzelleri senin olsun.

Güle güle kullanın big boss????
eyvallah godfather,verdin gazı aldık :)

gule gule kullan ustat, nasil? begendin mi?

tabi gozumuzden kacmadi atoya mod taktigin ????
aynen hocam atoya mod takıyorum gibi:) malzeme kalitesi güzel hoşuma gitti ama üst kısımda alyan vida yeri var, onun için alyan anahtar mı alacağım ?kutudan yedek 2 tane vidası çıktı sadece.

aynen hocam atoya mod takıyorum gibi:) malzeme kalitesi güzel hoşuma gitti ama üst kısımda alyan vida yeri var, onun için alyan anahtar mı alacağım ?kutudan yedek 2 tane vidası çıktı sadece.

aksam bakayim ben bi. merak edip bakmamistim :) sanki var gibiydi ama :unsure:

alyan tupu kucuguyle degistirmek icindir muhtemelen. lite ile guzel olur da bu kucuk vatandasa yetmez 18350 pil :)

ben ne diyom sen ne diyon abi :) tamam en koyu tonu mor olsun ama :) gelirken @qersnc ve @CnrSngl ile birlikte gelirim

siyah camli major konusunda ciddiyim harika durur @pablo da ki modelle. ama senin aklin diger renkte ise bilemem ????
kaçtane denedim kanguru mod ama sevemedim bi türlü. pek kaşıntım yok anlayacağın ;) çok çok denk gelmezse yada bişeyler eksilmezse alım yapmam uzun bi süre

sağolasın abim,daha güzelleri senin olsun.

eyvallah godfather,verdin gazı aldık :)

Üstat maalesef koymamış dingiller, nasıl böyle bir saçmalık yapmışlar anlamadım ????
Sanırım Dvarw'dan çıkan alyan uydu, görünüşü böyle
IMG_20200804_211241.jpg

Geri