• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Mod-Ato Çeşitleri Kanguru Mod

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CmZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Easy side box moddan tam anlamıyla memnun olan var mı? (Ben ekran parlaklığı gibi detaylı ayarlar menüsünü bulamadım, bulan var mı?)
Bir gün o 20 saniye kapanmayan gavurun ekranı yüzünden duvara çarpıp ik...... Şaka şaka :p incinir bozulur şimdi. Çok güzel mod 60 euro 500 lira fiyatı ile.
O menü yok çünkü Çinliler chipi kopyalarken evolvun gazabına uğramamak adına USB bağlantısı ve firmware desteği koymamış.

Çözümü var. Dna60 chip alıp cihaza yandan bir USB port kesmek dremelle. Değmez uğraşa.

Bir gün o 20 saniye kapanmayan gavurun ekranı yüzünden duvara çarpıp ik...... Şaka şaka :p incinir bozulur şimdi. Çok güzel mod 60 euro 500 lira fiyatı ile.
O menü yok çünkü Çinliler chipi kopyalarken evolvun gazabına uğramamak adına USB bağlantısı ve firmware desteği koymamış.

Çözümü var. Dna60 chip alıp cihaza yandan bir USB port kesmek dremelle. Değmez uğraşa.
Yahu adam bi steath mod bari koyar.
Aynen değmez uğraşmaya, gündüz sorun yok da akşam sürekli yanıyor, o sönüyor benim içesim geliyor dolayısıyla yeniden yanıyor, fener gibi maşallah ???? Allah'tan ekran altta,

Yahu adam bi steath mod bari koyar.
Aynen değmez uğraşmaya, gündüz sorun yok da akşam sürekli yanıyor, o sönüyor benim içesim geliyor dolayısıyla yeniden yanıyor, fener gibi maşallah ???? Allah'tan ekran altta,
O kadar parlaklığa rağmen pil verimi gayet yerinde. Dna60 olanı da var bu modun ama fiyatı 40 Euro daha pahalı. Ben alırken olsa verirdim 40 euro daha.

İlk gördüğümde aha komple siyahını da yapmışlar :love: dedim ama mod'daki metal aksamların hepsini bariz fotoşoklamışlar. Kötü olmuş, gözlerimden kan geldi ???? Baktım siyah renk ile ilgili bir şey de yazmıyor. Çok saçma. Sebebi ne ola ki?
Siyah güzel olmuş bunda???? 3F harbiden fotoşoklamış bunu????sebebini bilmiyorum, ben de merak ettim????‍♂️

1596043413736.png

1596043434026.png

1596043457818.png

1596043511917.png

Dimensions: 92 x 40 x 28.8mm
Weight: unknown
Body material: zinc alloy
Power supply: 1 x 18650/1 x 21700
Output power: up to 80W (18650) / up to 100W (21700)
Voltage range: 0.5 - 8.4V
Mode operation: VW, VV, BYPASS, CPS (C1, C2, C3) ⁣
Supported resistance: 0.1 - 3.5Ω
Protection:from low / high resistance, from overheating, from short circuit, from wrong polarity, from overcharge / overdischarge
Connector type: steel 510, pin gold-plated, spring-loaded
Screen / diagonal: yes, 0.87 "
Micro-USB port / charging: Type-C, charging current unknown

Price 66 $

Aspire nin Yeni modu buraya iliştirir kaçar...
Miix Bayağı yakışıklı.

Geri