Raptoid
Community
Ah ah bileydim at paketin icine bi gidim kesip derdimEkran alta sıfır değil, içeride kalıyor. Yine de pislik bulaşmasını engellemek için:
Ah ah bileydim at paketin icine bi gidim kesip derdimEkran alta sıfır değil, içeride kalıyor. Yine de pislik bulaşmasını engellemek için:
Bir gün o 20 saniye kapanmayan gavurun ekranı yüzünden duvara çarpıp ik...... Şaka şaka incinir bozulur şimdi. Çok güzel mod 60 euro 500 lira fiyatı ile.Easy side box moddan tam anlamıyla memnun olan var mı? (Ben ekran parlaklığı gibi detaylı ayarlar menüsünü bulamadım, bulan var mı?)
Yahu adam bi steath mod bari koyar.Bir gün o 20 saniye kapanmayan gavurun ekranı yüzünden duvara çarpıp ik...... Şaka şaka incinir bozulur şimdi. Çok güzel mod 60 euro 500 lira fiyatı ile.
O menü yok çünkü Çinliler chipi kopyalarken evolvun gazabına uğramamak adına USB bağlantısı ve firmware desteği koymamış.
Çözümü var. Dna60 chip alıp cihaza yandan bir USB port kesmek dremelle. Değmez uğraşa.
O kadar parlaklığa rağmen pil verimi gayet yerinde. Dna60 olanı da var bu modun ama fiyatı 40 Euro daha pahalı. Ben alırken olsa verirdim 40 euro daha.Yahu adam bi steath mod bari koyar.
Aynen değmez uğraşmaya, gündüz sorun yok da akşam sürekli yanıyor, o sönüyor benim içesim geliyor dolayısıyla yeniden yanıyor, fener gibi maşallah ???? Allah'tan ekran altta,
Evet pil bitmiyor, sanki güneş enerjili ????O kadar parlaklığa rağmen pil verimi gayet yerinde. Dna60 olanı da var bu modun ama fiyatı 40 Euro daha pahalı. Ben alırken olsa verirdim 40 euro daha.
İlk gördüğümde aha komple siyahını da yapmışlar dedim ama mod'daki metal aksamların hepsini bariz fotoşoklamışlar. Kötü olmuş, gözlerimden kan geldi ???? Baktım siyah renk ile ilgili bir şey de yazmıyor. Çok saçma. Sebebi ne ola ki?
Siyah güzel olmuş bunda???? 3F harbiden fotoşoklamış bunu????sebebini bilmiyorum, ben de merak ettim????İlk gördüğümde aha komple siyahını da yapmışlar dedim ama mod'daki metal aksamların hepsini bariz fotoşoklamışlar. Kötü olmuş, gözlerimden kan geldi ???? Baktım siyah renk ile ilgili bir şey de yazmıyor. Çok saçma. Sebebi ne ola ki?
Pek kanguruluk gözükmüyor ama bu.Wismex rx75 tavsiye ederim. Hem hesaplı hem de ateşlemesi hızlı bir mod.
Pek kanguruluk gözükmüyor ama bu.