CnrSngl
Community
Abbauuw neyin klonu çıkmış Fotolara bak gizem yapmışlar bide ???? Orijini gibi 18350 de oluyor mu acep?
oluyor oluyor, 6. fotodaOrijini gibi 18350 de oluyor mu acep?
Bu güzel haber işte???? Devamı gelir bu olayın. Zero nega klonundan ses çıkmadı sadece????Abbauuw neyin klonu çıkmış Fotolara bak gizem yapmışlar bide ???? Orijini gibi 18350 de oluyor mu acep?
Bu güzel haber işte???? Devamı gelir bu olayın. Zero nega klonundan ses çıkmadı sadece????
Aslında Warlock Project Elite Edition Box Mod'un bu klonu 1 ay önce çıkmıştı ama tüm sitelerden kaldırttı sahibi, EUIPO'ya mı başvurmuş öyle bir şeydi. Şimdi yine çıktı piyasaya. Güzel mod valla.yalniz bu ilk gorundugunde temmuz ortasiydi galiba, bir halt ettiler sanirim imalatta, simdi agustos sonuna almislar. ben coktan hazirdir diye dusunmustum ???? nasil bir satis mantigi kurmuslar ki? bosa gecmis zaman.
Hatırladım şimdi ???? Şuydu galiba (?),Aslında Warlock Project Elite Edition Box Mod'un bu klonu 1 ay önce çıkmıştı ama tüm sitelerden kaldırttı sahibi, EUIPO'ya mı başvurmuş öyle bir şeydi. Şimdi yine çıktı piyasaya. Güzel mod valla.
kendi sitesinde bile satista degil. kloncular imalatta 10 numeroAslında Warlock Project Elite Edition Box Mod'un bu klonu 1 ay önce çıkmıştı ama tüm sitelerden kaldırttı sahibi, EUIPO'ya mı başvurmuş öyle bir şeydi. Şimdi yine çıktı piyasaya. Güzel mod valla.
Bu gidişle sağlam koleksiyon olacak ????Warlock da alicam ama mixx almicam nedense ısınamadım
Başka varmi alayimmm
kenar kısımlarında ister istemez birikiyor. ayda bir değiştirmek iyi oluyorYalnız çok harika fikirmiş. Dediğinize katılıyorum, ekran altta olsun olmasın takılması gerekiyor bence de. Sonuç olarak yüzeyle en çok temas eden kısım. Zamanla kir topluyor mu acaba bunlar merak uyandırdı
kenar kısımlarında ister istemez birikiyor. ayda bir değiştirmek iyi oluyor
Daha iki gün oldu, gayet de pis ortamda çalışıyorum. Henüz öyle kir toplamaca yapmadı bakalım bir ay sonra hatırlatırsanız tekrar yazarım.