• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Mod-Ato Çeşitleri Kanguru Mod

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CmZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yalniz bu ilk gorundugunde temmuz ortasiydi galiba, bir halt ettiler sanirim imalatta, simdi agustos sonuna almislar. ben coktan hazirdir diye dusunmustum ????‍♂️ nasil bir satis mantigi kurmuslar ki? bosa gecmis zaman.

Bu güzel haber işte???? Devamı gelir bu olayın. Zero nega klonundan ses çıkmadı sadece????
yalniz bu ilk gorundugunde temmuz ortasiydi galiba, bir halt ettiler sanirim imalatta, simdi agustos sonuna almislar. ben coktan hazirdir diye dusunmustum ????‍♂️ nasil bir satis mantigi kurmuslar ki? bosa gecmis zaman.
Aslında Warlock Project Elite Edition Box Mod'un bu klonu 1 ay önce çıkmıştı ama tüm sitelerden kaldırttı sahibi, EUIPO'ya mı başvurmuş öyle bir şeydi. Şimdi yine çıktı piyasaya. Güzel mod valla.

Çok güzel bir malzemeymiş bu yahu, makasla da rahatça kestim.
Ekranı altta olmayan modlara da takmak lazım. Zaten gelen malzemeyi bitirmek pek mümkün gözükmüyor. :)

Yalnız çok harika fikirmiş. Dediğinize katılıyorum, ekran altta olsun olmasın takılması gerekiyor bence de. Sonuç olarak yüzeyle en çok temas eden kısım. Zamanla kir topluyor mu acaba bunlar merak uyandırdı

Geri