Sonra niye Okşan ???? Hayırlı olsun hocam çok güzel olmuş. Keşkem benim olssaaaVe mixx ????
TC yok diye almam diyordum ama şeytan her zaman yanımda ????
Ekli dosyayı görüntüle 40271
Ve mixx ????
SXK hocam bu 4.5s+ son yapilan klonlardan yaniBu fevin hangi klonu acaba ? Bendeki yftk parlak siyah da sizdeki mat
Bu fevin hangi klonu acaba ? Bendeki yftk parlak siyah da sizdeki mat
Rengi siyah olan FEV ekipmanlarının ismi DLC olarak geçmektedir (renklendirme teknolojisi). FEV v4.5 DLC olarak geçer, Ulton'da da var, SXK'da da. Bazı arkadaşlar nedense besleme fitillerine (wicks) DLC diyor, hatalı bir kullanım şekli.SXK hocam bu 4.5s+ son yapilan klonlardan yani
Rengi siyah olan FEV ekipmanlarının ismi DLC olarak geçmektedir (renklendirme teknolojisi). FEV v4.5 DLC olarak geçer, Ulton'da da var, SXK'da da. Bazı arkadaşlar nedense besleme fitillerine (wicks) DLC diyor, hatalı bir kullanım şekli.
E tabi fitiller siyah ise onlar da renk açısından DLC oluyor otomatik olarak ama cismin ismi "wicks". Türkçe olarak "besleme fitili" diyorum ben.Açıklama için teşekkür ederim, direk üstüme alındım. Zira dlc evet o taktığımız fitil olarak biliyordum. Bi garip geldi yani bendeki parlak siyah bide mat siyah gördüm ondan sordum
E tabi fitiller siyah ise onlar da renk açısından DLC oluyor otomatik olarak ama cismin ismi "wicks". Türkçe olarak "besleme fitili" diyorum ben.
Ambition mods easy sideCahilliğimize verin hocam yeniyiz bu oluşumda Hala düzgün mtl mod arayışlarındayım yani fev için
Ambition mods easy side
Aspire Mixx
Fiyat/performans olarak bu ikisi hariç öneremem. Tabi para sorun değilse DNA60 kanguru tercihtir.
Dovpo Odin miniAmbition mods easy side daha 2 gün önce sattım. Elimde oyuncak gibi kaldı =Dna75c düşünüyorum, bulunması imkansız gibi resmen. Karalar bağlamaya başladım
Hayırlı olsun ufff ????????????????????Ve mixx ????
Dovpo Odin mini
Sagolasin kangurulara fisildayan ustaHayırlı olsun ufff ????????????????????