Elvis
Community
Todd a sormak lazım 50 dolarlık mal bu der 280 euroya satılan dna60 a super derSXK Supbox (DNA60) için $159.90 gözüküyor fiyat
Todd a sormak lazım 50 dolarlık mal bu der 280 euroya satılan dna60 a super derSXK Supbox (DNA60) için $159.90 gözüküyor fiyat
Todd a sormak lazım 50 dolarlık mal bu der 280 euroya satılan dna60 a super der
var bir haller bay todd efendide. gecen sarrim falan yaparken bir saatlik vlog videosu acikti telefonda kulagimin kenariyla dinlerken bir atoyu fena gomuyordu. neymis diye baktim blotto mini rta. bilmem etmem atoyu ama todd buna para vermeyin, almayin bunu igrenc birsey falan dedi. galiba bir de normal versiyonu var onu alin vs diyordu.Dovpo videosu...Normalde kişisel tercih der geçerdi o: Biraz fazla vurguladı sevmeme kısmını sanki ????
Huysuz Todd olmuş o zaman iyice???? Garip bağları var bu adamların piyasayla, belki alakalı bir durum olmuştur????var bir haller bay todd efendide. gecen sarrim falan yaparken bir saatlik vlog videosu acikti telefonda kulagimin kenariyla dinlerken bir atoyu fena gomuyordu. neymis diye baktim blotto mini rta. bilmem etmem atoyu ama todd buna para vermeyin, almayin bunu igrenc birsey falan dedi. galiba bir de normal versiyonu var onu alin vs diyordu.
Hemde nasıl huysuz. Sebepte söylemiyor, sadece burun kıvırıp olmamış bana göre değil diyip duruyor ????Huysuz Todd olmuş o zaman iyice???? Garip bağları var bu adamların piyasayla, belki alakalı bir durum olmuştur????
Pbusardo’nun eski hali lazım bize ????Hemde nasıl huysuz. Sebepte söylemiyor, sadece burun kıvırıp olmamış bana göre değil diyip duruyor ????
ilk resmi ben atacaktım oysa ki ,nayır olamaz güzel günlerde kullan üstatVe mixx ????
TC yok diye almam diyordum ama şeytan her zaman yanımda ????
Ekli dosyayı görüntüle 40271
atoyu @Gabamarul hocama vericem,tornacıda kestirecekmişÇok sağol @pablo ????
Üstat seninki de diğer tüm Çelik atolarla uyumlu, keyifle bakarız merak etme, kondur üstüne kayfunu at buraya gözümüz şenlensin.
Eyvallah bakalım sen bu gazla dovpo da alırsın gibime geliyorYok Silver düğmeler sadece önü siyah, yandan parlıyor öyle görünüyor.
Ekli dosyayı görüntüle 40380
Kanguru projesini söylüyorlatife yapmıştım hocam ama anlayamadım ki tam,kötü bişey mi dedim?
Neşem yerine geldi????Singapore strikes back????ilk resmi ben atacaktım oysa ki ,nayır olamaz
Gelsin de atomizeri çekiçle falan sokarız o yuvaya en kötü ????atoyu @Gabamarul hocama vericem,tornacıda kestirecekmiş