• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Mod-Ato Çeşitleri Kanguru Mod

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CmZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hocam şey nasıl olur acaba, biraz büyük bir parça yapıştırıp bire bir tam ebatlarından maket bıçağı ile kesilse? Görsellik açısından :)
Maket bıçağı işini yapışkan kağıdını sökmeden denedim, o yüzden kendi üstüne falan katlandı. Bende de var biraz beceriksizlik.
Direkt yapıştırıp, dışarı sarkan kısımlarını maket bıçağı ile kesmek denenebilir. Onu da sıfıra sıfır yapamam, sonra cebe sokup çıkartırken kenarı takılır da zamanla sökülür diye denemedim açıkçası. Biraz içeride kalması daha mantıklı geldi bana.
Malzeme kes kes bitecek gibi değil, her şey denenebilir. :)

Hocam şey nasıl olur acaba, biraz büyük bir parça yapıştırıp bire bir tam ebatlarından maket bıçağı ile kesilse? Görsellik açısından :)

Yapışkan kağıdını sökmeden denedim, o yüzden kendi üstüne falan katlandı. Bende de var biraz beceriksizlik.
Direkt yapıştırıp, dışarı sarkan kısımlarını maket bıçağı ile kesmek denenebilir. Onu da sıfıra sıfır yapamam, sonra cebe sokup çıkartırken kenarı takılır da zamanla sökülür diye denemedim açıkçası. Biraz içeride kalması daha mantıklı geldi bana.

direkt tabana yapıştırarak kesme olur, oluyor :)
yalnız keserken maket bıçağını mümkün olduğunca çok yatay kullanın kesim yeri içe yatay olsun. o zaman takılması azalıyor. verev kesim

direkt tabana yapıştırarak kesme olur, oluyor :)
yalnız keserken maket bıçağını mümkün olduğunca çok yatay kullanın kesim yeri içe yatay olsun. o zaman takılması azalıyor. verev kesim
Maket bıçağı işini yapışkan kağıdını sökmeden denedim, o yüzden kendi üstüne falan katlandı. Bende de var biraz beceriksizlik.

İkinize de teşekkür ederim çok aydınlatıcı oldu şimdi. Aklıma bir de şey geldi, yaptıktan sonra kenar kısımlarının takılmaması amaçlı bezle veyahut başka bir şey ile silerek yapışkanının alınması :) Düşündükçe fikir geliyor aklıma :D Denenmeyecek şey yok ya malzeme çok fazla

İkinize de teşekkür ederim çok aydınlatıcı oldu şimdi. Aklıma bir de şey geldi, yaptıktan sonra kenar kısımlarının takılmaması amaçlı bezle veyahut başka bir şey ile silerek yapışkanının alınması :) Düşündükçe fikir geliyor aklıma :D Denenmeyecek şey yok ya malzeme çok fazla

deneme yanılma ile herşey oluyor. hiçbirimiz anamızın karnında öğrenmedik.
çalışmak şart :)

3F’te, Vapeasy Stealth Project Elite Style açıklama kısmında şu dikkatimi çekti,

“This mod is built-in Sevo 70 Chipset.

Please Note: There is gradual process as the wattage UP. If the voltage or wattage jump as firing, It is normal. Please don't worry, the voltage or wattage will be stable when the wattage reaches the value you set. This is a feature of the Sevo 70 Chipset.”

Ne normal, nasıl normal anlamadım???? ama ilginç buldum.

3F’te, Vapeasy Stealth Project Elite Style açıklama kısmında şu dikkatimi çekti,

“This mod is built-in Sevo 70 Chipset.

Please Note: There is gradual process as the wattage UP. If the voltage or wattage jump as firing, ** is normal. Please don't worry, the voltage or wattage will be stable when the wattage reaches the value you set. This is a feature of the Sevo 70 Chipset.”

Ne normal, nasıl normal anlamadım???? ama ilginç buldum.
Sıcaklık kontrol modun watt kontrol modu mu ????????????

Bende easybox mod aldim yarin gelicek ancak 2 endişem var 1. Si pil haznesinin ust tarafi acik pil gozukuyor herhangi bir sivi temasi olursa ne olur? 2. Si ekran altta kirilma catlama icin ne gibi onlemler aldiniz alabiliriz?

Bende easybox mod aldim yarin gelicek ancak 2 endişem var 1. Si pil haznesinin ust tarafi acik pil gozukuyor herhangi bir sivi temasi olursa ne olur? 2. Si ekran altta kirilma catlama icin ne gibi onlemler aldiniz alabiliriz?
Ekran alta sıfır değil, içeride kalıyor. Yine de pislik bulaşmasını engellemek için:

Çok güzel bir malzemeymiş bu yahu, makasla da rahatça kestim.
Ekranı altta olmayan modlara da takmak lazım. Zaten gelen malzemeyi bitirmek pek mümkün gözükmüyor. :)

Tamamdır aradığım şey şudur. Minnak ekranlı her şeye yapıştırırım.

Geri