• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Mod-Ato Çeşitleri Kanguru Mod

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CmZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Renkleri beğenmedim ama Easy Side gibi saydam yaparlarsa daha güzel olur gibi sanki.
SS metal aksam + clear yada buzlu renksiz transparan gövde yada clear yada buzlu siyah transparan gövde, altın metal aksam + clear yada buzlu pei gövde, siyah metal aksam + clear yada buzlu siyah transparan gövde yada clear yada buzlu renksiz transparan gövde vb. gibi kombinasyonlar sanki daha albenisi yüksek olur gibi.
Kafamdaki şekilleri bilmem anlatabildim mi? :unsure: Hem çok daha hafif olur

Son düzenleme:
Renkleri beğenmedim ama Easy Side gibi saydam yaparlarsa daha güzel olur gibi sanki.
SS metal aksam + clear yada buzlu transparan renksiz gövde yada clear yada buzlu siyah transparan gövde, altın metal aksam + clear yada buzlu pei gövde, siyah metal aksam + clear yada buzlu siyah transparan gövde yada clear yada buzlu transparan renksiz gövde vb. gibi kombinasyonlar sanki daha albenisi yüksek olur gibi. Kafamdaki şekilleri bilmem anlatabildim mi? :unsure:
Okurken "gonlune gore versin" dedim ????

SS metal aksam + clear yada buzlu renksiz transparan gövde yada clear yada buzlu siyah transparan gövde, altın metal aksam + clear yada buzlu pei gövde, siyah metal aksam + clear yada buzlu siyah transparan gövde yada clear yada buzlu renksiz transparan gövde vb. gibi kombinasyonlar sanki daha albenisi yüksek olur gibi. Kafamdaki şekilleri bilmem anlatabildim mi? :unsure: Hem çok daha hafif olur
Mavi güzel gözüktü bana ????????Agresif(?) pazarlıyorlar gibi duruyor, gelebilir farklı seçenekler bence. Pil kapağı farklı mı fotoğraflarda?

Mavi güzel gözüktü bana ????????Agresif(?) pazarlıyorlar gibi duruyor, gelebilir farklı seçenekler bence. Pil kapağı farklı mı fotoğraflarda?
Sizin paylaştığınız fotoğraftaki pil kapaklarından bahsediyorsanız aynı gözüktüler bana. Yalnız bazı kullanıcılar pil kapağı çok dışarıda, kötü gözüküyor diyorlardı. Fotoğraflarda da oldukça içeride gözüküyorlar. Ya pil yok diye iyice sıkmışlar da öyle gözüküyor yada ufak bir rotasyon yaptılar ki hiç sanmıyorum.
Benim almaya niyetim vardı ama gülle gibi mod dedikleri için beklemeye karar verdim. Gövdeyi plastikten yaparlarsa acımam ama ????

Bende kırmızı bişey var sandım yaa ????????
galiba bir seyi daha kirmizi sandin ustat :) o kirmiziysa bunu da kirmizi sayariz biz :)

guruba girdiğinden beri sende değiştin bakıyom. fazla yükselmesin bi yerlerin. indiririm :cool: :cool: :cool: Kvothe den destekmi alıcan sandın ???????????? 500m. ötemde o

@Kvothe ye ne yaptiysan artik sessiz kalma hakkini kullandi ????

kuleden izin almadan ucanlardanim ben ayrica :cool: kalkanlarla ugrasma istersen abi adrenalin fazla gelir bu yasta ????

Geri