murcix
Council
Ust sol taraftaki tam size gore @comandante ve @sihirbaz - bu sekilde tam uyumu yakalarsiniz gibi kullandiginiz ato ileMixx farklı renkler.
Ekli dosyayı görüntüle 43825
hatta uyumunu teyid ettirelim. @Kvothe ne dusunuyorsun
Ust sol taraftaki tam size gore @comandante ve @sihirbaz - bu sekilde tam uyumu yakalarsiniz gibi kullandiginiz ato ileMixx farklı renkler.
Renkleri beğenmedim ama Easy Side gibi saydam yaparlarsa daha güzel olur gibi sanki.Mixx farklı renkler.
Okurken "gonlune gore versin" dedim ????Renkleri beğenmedim ama Easy Side gibi saydam yaparlarsa daha güzel olur gibi sanki.
SS metal aksam + clear yada buzlu transparan renksiz gövde yada clear yada buzlu siyah transparan gövde, altın metal aksam + clear yada buzlu pei gövde, siyah metal aksam + clear yada buzlu siyah transparan gövde yada clear yada buzlu transparan renksiz gövde vb. gibi kombinasyonlar sanki daha albenisi yüksek olur gibi. Kafamdaki şekilleri bilmem anlatabildim mi?
Hem daha şekil olur hemde daha hafif olur diye şeyettiydim ???? Hafif modlara alıştım, kalas gibi gelir bu bana.Okurken "gonlune gore versin" dedim ????
Mavi güzel gözüktü bana ????????Agresif(?) pazarlıyorlar gibi duruyor, gelebilir farklı seçenekler bence. Pil kapağı farklı mı fotoğraflarda?Renkleri beğenmedim ama Easy Side gibi saydam yaparlarsa daha güzel olur gibi sanki.
SS metal aksam + clear yada buzlu renksiz transparan gövde yada clear yada buzlu siyah transparan gövde, altın metal aksam + clear yada buzlu pei gövde, siyah metal aksam + clear yada buzlu siyah transparan gövde yada clear yada buzlu renksiz transparan gövde vb. gibi kombinasyonlar sanki daha albenisi yüksek olur gibi. Kafamdaki şekilleri bilmem anlatabildim mi? Hem çok daha hafif olur
Sizin paylaştığınız fotoğraftaki pil kapaklarından bahsediyorsanız aynı gözüktüler bana. Yalnız bazı kullanıcılar pil kapağı çok dışarıda, kötü gözüküyor diyorlardı. Fotoğraflarda da oldukça içeride gözüküyorlar. Ya pil yok diye iyice sıkmışlar da öyle gözüküyor yada ufak bir rotasyon yaptılar ki hiç sanmıyorum.Mavi güzel gözüktü bana ????????Agresif(?) pazarlıyorlar gibi duruyor, gelebilir farklı seçenekler bence. Pil kapağı farklı mı fotoğraflarda?
dedigini anladim zaten ben bu mod fev ile agir oluyor fakat diger atolar ile kalas gibi hissedilmiyor tabi bi swag2 hafifliginde degilHem daha şekil olur hemde daha hafif olur diye şeyettiydim ???? Hafif modlara alıştım, kalas gibi gelir bu bana.
ilk tanitilan urunlerde siyah modellerde gold kapak kullanilmisti ama bana gelen neyse ki siyah geldiMavi güzel gözüktü bana ????????Agresif(?) pazarlıyorlar gibi duruyor, gelebilir farklı seçenekler bence. Pil kapağı farklı mı fotoğraflarda?
ben bir ara photoshop ile swag 2 ustunde yapmistim ya. onu acaba firmaya mi atsam ????Ben Vaporesso'dan bir atak bekliyorum. İçime doğdu, kesin şekilli şüküllü hafif bir kanguru mod çıkaracaklar ????
Güle güle kullan Mr @pablo
Güle güle kullanın big boss????
Bende kırmızı bişey var sandım yaa ????????Ust sol taraftaki tam size gore @comandante ve @sihirbaz - bu sekilde tam uyumu yakalarsiniz gibi kullandiginiz ato ile
guruba girdiğinden beri sende değiştin bakıyom. fazla yükselmesin bi yerlerin. indiririm Kvothe den destekmi alıcan sandın ???????????? 500m. ötemde oUst sol taraftaki tam size gore @comandante ve @sihirbaz - bu sekilde tam uyumu yakalarsiniz gibi kullandiginiz ato ile
galiba bir seyi daha kirmizi sandin ustat o kirmiziysa bunu da kirmizi sayariz bizBende kırmızı bişey var sandım yaa ????????
guruba girdiğinden beri sende değiştin bakıyom. fazla yükselmesin bi yerlerin. indiririm Kvothe den destekmi alıcan sandın ???????????? 500m. ötemde o
gule gule kullan ustat, nasil? begendin mi?