• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Mod-Ato Çeşitleri Kanguru Mod

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CmZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
abi sende tam siparişten sonra Monseigneur paylaştın ???????? o daha güzelmiş,hemde çok çok güzel:)Ama anlamadığım şu,bi forumda modlar 75-90 euro demiş işçiliğe de 10-15 euro alıyorum diye yazmış,sitesine girince göremedim o ucuz modu,fiyatlar 150-250 euro bandında hep.

Görsel olarak arşivde dursun diye paylaşıyorum. Bu var, şu vardı şeklinde elimizin altında, forum hafızasında dursun diye. Mukayese, al-sat önerisi şeklinde, vs., eklemiyorum yani ????

Neyse, Singapur meselesinin acısı hafifledi biraz yine de????????

Görsel olarak arşivde dursun diye paylaşıyorum. Bu var, şu vardı şeklinde elimizin altında, forum hafızasında dursun diye. Mukayese, al-sat önerisi şeklinde, vs., eklemiyorum yani ????

Neyse, Singapur meselesinin acısı hafifledi biraz yine de????????
eyvallah hocam:)sadece kanguru mod seçimi bile leb-i derya,bir sürü marka model var,konuya çok vakıf olmadığım için vardır bir hikmeti diye bende burada paylaşılanlardan,f/p ürünü olabileceklerden seçmeye çalışıyorum:)
Ben yine de William amcayı bi arayayım sonra,belki bişey çıkar zulasından,bi tane olsa karşıma alıp izlerim sadece,kıyamam ben onun ateşleme tuşuna basmaya:)

eyvallah hocam:)sadece kanguru mod seçimi bile leb-i derya,bir sürü marka model var,konuya çok vakıf olmadığım için vardır bir hikmeti diye bende burada paylaşılanlardan,f/p ürünü olabileceklerden seçmeye çalışıyorum:)
Ben yine de William amcayı bi arayayım sonra,belki bişey çıkar zulasından,bi tane olsa karşıma alıp izlerim sadece,kıyamam ben onun ateşleme tuşuna basmaya:)
Benim de öyle aman aman anladığım yok????‍♂️; hatta, Serkan1923 paylaşmıştı bunu da.

Fransız forumundaki sayfalarını da eklemiş olayım,

Bu da YouTube kanalı,

Benim de öyle aman aman anladığım yok????‍♂️; hatta, Serkan1923 paylaşmıştı bunu da.

Fransız forumundaki sayfalarını da eklemiş olayım,

Bu da YouTube kanalı,
Videolari izledim muthiş,ama @Gabamarul ustadin dedigi gibi forumda aktivitesi durmus diye yazmislar.bu tarz uretim yapanı goren duyan bilen olursa insaniyet namına yazsın lutfen:)

Üst aparat olmadan da kullanımı varsa daha şık durmuş. Cep bölümleri sanırım son dönemde küçülen atolar sayesinde standart oldu 3cm olarak.
Belki 1cm daha derin bırakıp 18500 pil için de tüp konulması yada küçük atolar için pakete heatsink gibi bir uzatma iyi olabilirdi.

O moda mod yapıyor çünkü . Artık yaptığına emin değilim. Ecfde ve Facebook grubunda bayadir aktif değil.
Özet olarak mod 200 Euro falan Dani extreme v3 , moda mod da 90 euro.
Zero nega 2 daha ucuz
üstat yazıştım,daha ölmedim dedi:)böyle koleksiyonluk bişey yaptırsam bu abiye ne tavsiye edersin?

Hi. Thank you. Yes my work continue. But i don't work with shop. I make mod on demand and on mesure. I hope you understand.

Ortalık karıştırma????????????????????

117 gr ve 21700 pil. Kaç para acaba.

84 gr hafiif bu iy ama herhalde araba parası isterler..

53 gr buda iyiymiş.
Ben ne zaman sorsam istediğim renk veya boyutta stok olmuyor. Bir süredir pandemi nedeniyle kısıtlı üretim yapabiliyoruz diyorlardı. Aslında shred kf mini v3 sevenler için çok güzel mod. Fiyatları bana yüksek geliyor, basit görünüyor malzeme kalitesi delrin yanında . Fiyatları da 150-250 Euro arasında gidip geliyor moda ve ek aparatlara göre.
KF mini v3u shred alamayıp sattıktan sonra daha yüzlerine bakmam.
O paralara warlock,zero nega 2 gibi bana daha estetik gelen cihazlara yonelirdim

Ben ne zaman sorsam istediğim renk veya boyutta stok olmuyor. Bir süredir pandemi nedeniyle kısıtlı üretim yapabiliyoruz diyorlardı. Aslında shred kf mini v3 sevenler için çok güzel mod. Fiyatları bana yüksek geliyor, basit görünüyor malzeme kalitesi delrin yanında . Fiyatları da 150-250 Euro arasında gidip geliyor moda ve ek aparatlara göre.
KF mini v3u shred alamayıp sattıktan sonra daha yüzlerine bakmam.
O paralara warlock,zero nega 2 gibi bana daha estetik gelen cihazlara yonelirdim
Zero nega 2 güzel cihaz ama gümrük riski gözümü korkutuyor. Korkmasam 18350 kit ile beraber sipariş geçeceğim ancak tırsıyorum????
Bu arada illusia D 18650 olan modeli, 21700’e göre biraz küçülmüş ebatları. Cezbetmiyor değil hani☺️

Geri