Pleasewait
Council
Üstadım emeğine sağlık. Bir kanguru moda nazaran bana büyük geldi @comandante abicim. Uzun atomizerle daha da kaba olacağını düşünüyorum.
Üstadım emeğine sağlık. Bir kanguru moda nazaran bana büyük geldi @comandante abicim. Uzun atomizerle daha da kaba olacağını düşünüyorum.
uzun atomizerler için 510 yuvası daha aşağıda olan kanguru modları tercih etmek lazım tabiki.Üstadım emeğine sağlık. Bir kanguru moda nazaran bana büyük geldi @comandante abicim. Uzun atomizerle daha da kaba olacağını düşünüyorum.
Bi uğurda adamın 101'i haşat edildi. Umarım proje tamamlanır. Fransız bir ustanın 101 dönüşümü çok daha iyiydi. Aslında bunun alt kısmı 3d print Ile yapılıp hem hafif hem de kullanışlı birşeyler çıkabilir.
tornacı demiycektik dimi. yasaktı@Elvis cep bölümünü kısaltmak için uğraşıyor zaten. Güzel olacaktı aksilikler olmasaydı
Bende majör için kanguru mod düşünür oldum. Ne alsam diye düşünmüyor değilim. Ama kaliteden ödün vermeyen modları tercih ediyorum. ????
Böyle videolar paylaşmayın gaza gelip mod kurban edenler oluyor ????????????İlginç geldi
Direniş boşuna????
Todd da bana katılıyor, çirkin ya ????
Mod'daki pil kapağı ve mod'un altı (ekran tarafı) oldukça hoşuma gittiğini söylemeliyim ama tipsiz yaa ????
Farklı ve daha güzel bir dizayn olsaydı kesin alırdım. Dna60 içimde ukde kaldı ????
Yok hocam pili ve atomizeri taktığımda 234gr oldu dedi. Hangi atomizer bilemeyiz tabi. Yine de benim gibi hafif moda alışanlar için biraz ağır olabilir.dna 560 olsada boş ağırlık 235 gr. pil atomizer 500 gr bune .Cepte takoz..Yok bu olmamış.