• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Mod-Ato Çeşitleri Kanguru Mod

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CmZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tesla wye ve pico dan sonra ağır gelir bana.Mod iş nedeniyle hep cepte.Kanger juppi.Tesla stealth 75 wat lar cortu çekti vakit yok tamire.Bu markalar abs malzemeden olursa ,Bana yeter üste spicaya devam.Mtl klasik kantal ver çoşkuyu gitsin.

zaten dl ato ya kullanıcam belki ayda bir iki kullanım için,ama sanırım bu belli bir periodda olacak ,atlattıktan sonra zero Nega 2 en janjanlısından:)
Ben kendi adıma dedim aslında, eldeki ato trafiği düzene girince muhtemelen TC kullanıma geri döneceğim. Mod bu desteği verseydi çoktan almıştım. Biraz daha bekleyeyim diyorum ama belli de olmaz ????

abi sende tam siparişten sonra Monseigneur paylaştın ???????? o daha güzelmiş,hemde çok çok güzel:)Ama anlamadığım şu,bi forumda modlar 75-90 euro demiş işçiliğe de 10-15 euro alıyorum diye yazmış,sitesine girince göremedim o ucuz modu,fiyatlar 150-250 euro bandında hep.
O moda mod yapıyor çünkü . Artık yaptığına emin değilim. Ecfde ve Facebook grubunda bayadir aktif değil.
Özet olarak mod 200 Euro falan Dani extreme v3 , moda mod da 90 euro.
Zero nega 2 daha ucuz

Geri