15 indeki Beylikdüzü buluşmasında masada ikiside olacak üstat. karşılaştırır yorumlar buradan bilgi yazarımHem Ambition Mods Easy Side hem de Aspire Mixx sahibi olan var mı forumda?
en begendigin afc'ler hangileri?Hocam bana satan satıcı da ss diye tutturmuştu o yüzden almıştım. Linkteki fotoğraflara baktım galiba benim elimdeki ile aynı ürün. Afc pinler çok parlıyor ve şimdiye kadar Dvarw FL klonlarında tek üreticinin ürününde kırmızı oring gördüm. ???? Yine de ilginiz için sağ olun ????
Hocam sadece 2 afc'yi merak ediyordum. 2×0,8=1,13mm ve 3×0,6=1,04mm olanlar. Şimdilik sadece bunları denedim. Aroma güzel fakat sanki olması gerekenden biraz daha gevşe gibiler. İkisi de aynı, sanki 1,25mm-1,30mm civarlarında gibi geldi bana. Klon sonuçta, orijinalinin tutarlılığını bekleyemeyiz ????en begendigin afc'ler hangileri?
ben de ilk 3luyu denedim havadar gelince 2li ye gecmistim. digerlerini zaten v2'den biliyoruz.Hocam sadece 2 afc'yi merak ediyordum. 2×0,8=1,13mm ve 3×0,6=1,04mm olanlar. Şimdilik sadece bunları denedim. Aroma güzel fakat sanki olması gerekenden biraz daha gevşe gibiler. İkisi de aynı, sanki 1,25mm-1,30mm civarlarında gibi geldi bana. Klon sonuçta, orijinalinin tutarlılığını bekleyemeyiz ????
ben bu olayi pandora mtl ile yapiyorum, en kucuk delik hava girisi ve bobin alti 1.6. birz havadar ama cok iyi aroma sagliyor. bunu dogal yolla yapan glaz mini de var3*0.6 ile 2*0.8 den daha fazla aroma veriyor gibi hissettim ben nedense.
alttan hava artığında daha aromatik oluyor diye okumuştum bir yerde.
haaa benim tat duyguma güvenilmez. baştan diyeyim
Yok gomutanım her zamanki gibi haklısınız ???? Aroma biraz daha iyi ve içim keyfi de V2'ye göre daha da keyifli bu ikili üçlü hava kanallarıyla, tabi benim için öyle. Dvarw 16cıımı çok severim ama buharı biraz sıcaktı, bu fl st bellcapler ile biraz sıcak olsa da 5ml tank ile çok iyi oldu valla ???? yalnız çok içiriyor namıssız ????3*0.6 ile 2*0.8 den daha fazla aroma veriyor gibi hissettim ben nedense.
gecenlerde fl ile v2 yi ayni likit ayni kurulum ile test ettim.Yok gomutanım her zamanki gibi haklısınız. Aroma biraz daha iyi ve içim keyfi de V2'ye göre daha da keyifli bu ikili üçlü hava kanallarıyla, tabi benim için öyle. Dvarw 16cıımı çok severim ama buharı biraz sıcaktı, bu fl st bellcapler ile biraz sıcak olsa da 5ml tank ile çok iyi oldu valla, yalnız çok içiriyor namıssız ????
Yok gomutanım her zamanki gibi haklısınız ???? Aroma biraz daha iyi ve içim keyfi de V2'ye göre daha da keyifli bu ikili üçlü hava kanallarıyla, tabi benim için öyle. Dvarw 16cıımı çok severim ama buharı biraz sıcaktı, bu fl st bellcapler ile biraz sıcak olsa da 5ml tank ile çok iyi oldu valla ???? yalnız çok içiriyor namıssız ????
haydari suya koydun mu ????kaşınma başlamadı değil yani
koydum koydum ona bakıp vazgeçiyom zatenhaydari suya koydun mu ????
Cin mali sprey alma ama. benim siyah atolara laf ediyorsunuzolmadı majörü ısıya dayanıklı sprey boyayla siyaha boyuycam ???? ???? ????
Havanın hızı ve hacmi meselesi büyük ihtimalle. 0.6-2x0.6-3x0.6 için, kağıt üzerinde ve aroma piramidinde, açık/parlaktan gövde-yoğun bölgeye geçiş gibi şeylerden bahsedilebilir belki. Sarımdan sonra havanın katettiği mesafe ve yaptığı açı, vb., şeyler de var gibi ????, fakat burada değerlendirirken sabit değer, hava kanalın geometrisi de aynı şekilde.3*0.6 ile 2*0.8 den daha fazla aroma veriyor gibi hissettim ben nedense.
temelin entellektüel fıkrasını biliyonmu. bu kadan bilgiyi kafama sokmam ben ???? ???? ???? %70 sek nbase içen adamım ben yaaaa ????????Havanın hızı ve hacmi meselesi büyük ihtimalle. 0.6-2x0.6-3x0.6 için, kağıt üzerinde ve aroma piramidinde, açık/parlaktan gövde-yoğun bölgeye geçiş gibi şeylerden bahsedilebilir belki. Sarımdan sonra havanın katettiği mesafe ve yaptığı açı, vb., şeyler de var gibi ????, fakat burada değerlendirirken sabit değer, hava kanalın geometrisi de aynı şekilde.
Benzer aroma katman geçişini, yine kağıt üzerinde, dış hava ayarı ve sarımın altındaki hava boşluğu sabit olanlarda da yapanlar var sanırım. Dış hava boşluğu 0.8, sarım altındaki hava örneğin 1.4 ve 1.8: ilki parlak/keskin/açık, ikincisi ise nispeten koyu ya da dengeli, gibi.
???? 2010 yılı gibi yazılmış güzel notlar vardı, aroma boyutu pek geçmemiş yine de. O kısmını da biraz ben uydurdum ???? Benim de pek anladığım şeyler değil ???? Maksat muhabbet, gırgır.temelin entellektüel fıkrasını biliyonmu. bu kadan bilgiyi kafama sokmam ben ???? ???? ???? %70 sek nbase içen adamım ben yaaaa ????????
fıkrayı mesaj atayım dedim kutun müsait değilmiş???? 2010 yılı gibi yazılmış güzel notlar vardı, aroma boyutu pek geçmemiş yine de. O kısmını da biraz ben uydurdum ???? Benim de pek anladığım şeyler değil ???? Maksat muhabbet, gırgır.
Coolvape'in gönderdiği bellcapler güzel gözükse de hatalı olduklarından pek keyif vermedi. 3,5ml olanın drip tip altı çok boş kalıyor buhar dolanıyor ve hem aromayı kesiyor hemde yoğuşma yapıyor. 2ml olan da drip tip tam oturmasa da aroması güzel ama buhar sıcak olduğundan çok sarmadı. Ben direkt 5ml tanklı alacaktım ama baktım ki yanına cam almaya kalksam 3lü set ile aynı miktara denk geliyor salla dedim 3lü set aldım.gecenlerde fl ile v2 yi ayni likit ayni kurulum ile test ettim.
fl daha basarili geldi. fakat v2'ye 2ml bellcap takinca acilin yoldan dedi
fl de aksesuarim yok deneyemedim ????
Bir tane siyah Dvarw Fl çok yakışır valla ama piyasada ss (paslanmaz çelik) afc'li siyah Dvarw var mı bilemiyorum ????ben majörcüyüm biliyosun. ama minnak setupımda 16 dvarw.
22 dvarw ı ilk başladığımda alıp denemiştim. beceremeyip satmıştım. geçen tekrara deneme fırsatım oldu.
çok ayrıntılı olmamakla beraber bu sefer bayağı denedim.
içim keyfi aroması falan baya güsel geldi. ama drop kit varken gereksiz gördüğümden almadım.
mixx gelince siyah ato lazım oldu. kaşınma başlamadı değil yani