• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Mod-Ato Çeşitleri Kanguru Mod

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CmZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ellerinize sağlık hocam çok güzel duruyor. Bir masraf yolu daha göründü bana :D

Ekleme Sanırım 159$
Masraftan kaçış yok????????Yorumların düşmesini beklerim yine de, çünkü College mod da var aklımda????
Guzel dusunulmus. ozellikle de billet box kullanicilarini cezbedecek gibi duruyor. islemci yine sevo-70:)
İyi düşünmüşler bence de. Estetik açıdan da hoş. Çip için iki versiyon olacak deniyordu, DNA ve kendi çipleri: Yanlış mı hatırlıyorum? Kafam karıştı iyice????

Masraftan kaçış yok????????Yorumların düşmesini beklerim yine de, çünkü College mod da var aklımda????

İyi düşünmüşler bence de. Estetik açıdan da hoş. Çip için iki versiyon olacak deniyordu, DNA ve kendi çipleri: Yanlış mı hatırlıyorum? Kafam karıştı iyice????
Dna koysalar fiyati $200 uzeri olur bunun. yalniz atoyu sokmak/cikartmak dert olur gibi geliyor. ????‍♂️

sokağa çıktığında her gördüğünü isteyen çocuk moduna girdin. yapma etme @CmZ :D :D :D
Benim derdimin dermanı bellide :D :D Haydaaaaar :D:D
Denk getirebilse eğer, bir Zero Nega 2 alıp rahatlayacak.
Tabi bende istiyorum Zero Nega 2 orası ayrı ????
Basma yarama tuzu işte :D:D Valla doğru dedin üstad bir defa parmaklarımdan kaydı gitti :D:D Gerçekten güzel alet ama :D
Elde avuçta birşeyler kalmadı hepsini sattım Şuan 1 mod 1 ato ile idare ediyorum. Fazlalıklar hariç onlarda yakında ilana düşer :D:D

Sevgili yönetime bir çağrıda bulunmak istiyorum buradan :D
Beni Baş Bedevi tayin etsinler bir kargo daha bıyıklı gümrükçüde kaldı :D
Community Yazan yerin altına Kırmızı etiket ile Baş Bedevi yazısını iliştiri versinler :D Avatarıda değiştireyim. :D:D
@Koba

Benim derdimin dermanı bellide :D :D Haydaaaaar :D:D

Basma yarama tuzu işte :D:D Valla doğru dedin üstad bir defa parmaklarımdan kaydı gitti :D:D Gerçekten güzel alet ama :D
Elde avuçta birşeyler kalmadı hepsini sattım Şuan 1 mod 1 ato ile idare ediyorum. Fazlalıklar hariç onlarda yakında ilana düşer :D:D
Ne var ne yok sattım ben. Dvarw16 ve wye85 ikilisi ile takılıyoruz. Ancak bir fl ve zero nega alabilecek birini denk getirebilirsem o şekil sakinleşirim???? başkaca bir isteğim yok????

Üstad olurda zero nega getirecek bir baba yiğit bulursan 2 getirt bizde nasiplenelim. Sonra ver elini Sihirli anlıklar Kral Kobralar :D:D
Üstad aklımdasın merak etme. En son görüşmemizden bu tarafa giden biri olursa diye kovalıyorum. Giden birini bulunca sana direk haber veririm. Bu arada illusia D 18650 modeli normal 21700’den daha ufak daha şekilli aklında dursun. Ama chip yok fakirde, hepsi bulgar da.
Amma bir zero nega değil tabi 80gr hepi topu ve yakışıklı????

Geri